Colectia de toamna-iarna 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 8

dordia2000 spune:
'Neatza fetele!!!
Am reusit si eu sa vad poze frumoase.... superbe.
Roxi te-am vazut si eu...si ...pe acolo stai? Noi stam vreo 3 blocuri mai jos. Voi cand iesiti afara de obicei? Noi iesim dimineatza de pe la 10-11 in fct de cum suge bb...si stam pana pe la 13-14. POate ne vedem si mai vb si noi ca fetele.
Noki e trist...si ai dreptate. Ea nu a tinut regimul intocmai...si a facut si o pauza de insulina....deci...si-a cam facut-o cu mana ei. Dar...si-a dat seama si de cativa ani tinea regimul si isi facea insulina...dar probabil ca a fost prea tz. Oricum s-a degradat organismul mult prea repede si...in ultimul timp...se umfla foarte rau...iar la spital nu prea au avut ce sa-i faca. Singura speranta era dializa...dar...oricum inima era slabita rau asa ca...finalul tot asta era. Oricum...e trist...ca ea toata viata s-a ingrijit de bunastarea celor din jur si s-a neglijat pe ea...si a costat-o viatza. E o poveste lunga si trista...si nu are rost sa o spun aici.
Sper ca sapt asta sa obtin creditul...si sa ne luam si noi masinutza...si sa ma apuc de cateva ore...sa-mi intru in mana...ca nu am mai condus de...hat...ani buni.
Va poop!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

ioana_77 spune:
mimi, LMA cu intarziere si felicitari pt bb din burtik. sarcina usoara!!!!!!!!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
tot aprilie 2008

lavi02 spune:
Mimi_dummy felicitari pentru bb2!
N-am apucat sa vad pozele berlineze, insa am citit cronica.
Anda de ce ai ales Berlinul fata de alte orase ale Germaniei, de ex Nurnberg, Dresda?
Comentez mai mult dupa ce reusesc sa vad pozele.
Ma bucur ca ti-au placut pozele de la Barcelona . Exact la asta ne gandeam si noi - daca in zilele noastre iti pica fata la lucrarile lui, cum trebuie sa fi aparut in epoca?! Si ne-a mai impresionat ce geniu ingineresc a fost, explica prin muzee cum facea calculele de structura experimental, cu saculeti de plumb, model in oglinda, iar acum i s-au confirmat cu ajutorul computerului. Sau, la park-ul Guel, daca ai fost, este zona aia cu banci ondulate deasupra "pietei" de coloane; din suprafata de deasupra apa ploii se infiltreaza in nisipul de la suprafata, apoi se scurge prin niste tevi care strabat coloanele si se colecteaza jos de unde e utilizata la irigat parcul.
ioana am cam calcat pe bec cu mancatul in ultima perioada si trebuie sa intru serios pe cura, sa fiu pe minus inainte de concediu... ca pe mine relaxarea din concediu coroborata cu papa bun ma ingrasaaa
Noki apai poate m-oi incumeta si eu la o Austrie alpina la anul sau peste 2 ani daca zici ca nu-i asa sumbru Fritz.
Toata imeginea mea despre nemti e fabricata din auzite si din exemplarele de turisti intalnite prin concedii.
Pe de alta parte sora-mii i-a placut si Wiena si Nurnberg-ul.
Miri vezi ca prin Grecia - Halkidiki de multe hotelurile sunt adessea de genul: hotel cu AI si plaja lui si nimic altceva pe o raza de ... km. Daca vrei sa iesi din hotel trebuie sa mergi cu masina. Poate nu va deranjeaza dar ti-am zis sa verifici.
Vacanta placuta!

mandyksch spune:
Salutare fetelor,
Nu am avut Net in week-end, si si acum abia am reusit sa intru.Nu stiu de ce. Multumesc de incurajari, maine ma duc, om trai si om vedea cum se zice. Ma duc sa vad pozele Andei.
Lavi, Nokia e in satul Jucu, la 40 km de Dej.Acolo cum zicea si Soanso, angajarile pe posturile bunicele s-au facut. In a doua jumatate a nului mai vine la Dej Porsche cu blocuri motor, unii zic ca si o fabrica Mercedes. Cu Alpha Bank, pot sa spun ca imi prinde bine un interviu, sa nu ruginesc. Deocamdata nu sunt atat de disperata sa plec pe 10 mil. Partea proasta e ca prin zona nu prea ai multe posibilitati in ce priveste joburile.

miri__b spune:
Dordia tinem pumnii ptr credit.
Noki am obs si eu ce fotomodel e Anda. si asta inainte de dalta.pe aceasta cale anunt ca mai incer o superdieta.
cu NKOB nu cred ca e bine sa va entuziasmati, sunt eu pesimista, dar cred ca din 5 vin 3, in cel mai bun caz inca 2 noi. La fel cu NO MERCI.asa aduc ai nostri trupe.oricum live(sau cd) cand esti in piata te prinde atmosfera. aseara fuseram ia la Arlechin-de, e aproape-era concert electoral cu Pepe si altii, imi venea sa fac ca-n reclama"lasa tot si vino"
ori v-am mai povestit cu putza lu fi-miu ori n-a citit nimeni ce-am scris.

Siminaf spune:
Mamaa, cit am cautat linkul spre albumul cu poze al lui Lavi! Si dupa aia mi-am amintit ca a scris ca e pe contul comun... Deci de abia acum am deschis si eu, dar vreau sa le vad pe foarte indelete, deci mi-am facut fwd la mesajul cu linkul. Lavi, pliiiz sa nu te superi ca mi-am fwd-at mesajul! Sa stii ca nu dau la nimeni altcineva. Si eu sint la fel cu pozele mele: private, sa le vada doar prietenii carora le trimit invitatii. Pup mult. Ale Andei mi-au placut, si pozele, si filmuletele. Acum ma delectez cu ale tale.

Siminaf spune:
Asaaa... am avut o prima vizinare a pozelor barceloneze. M-au dat gata! Superbe locuri, superbe poze. Si protagonisti. Urmeaza vizionare in amanuntime diseara.
Lavi, nu mai ai si altele? Ca eu as mai vrea!

madau spune:
Neata
Avand in vedere ca sunt treaza de la 7, am profitat de liniste si m-am delectat si eu cu pozele de la LAVI....si m-a apucat asa un dor de ducaaaaa, superbe poze, absolut superbe
. Mai am sa le vad pe ale ANDEI, dar dupa amiaza ca acu s-a trezit maimutza si n-am nici o sansa
Mimy felicitari pt bb2, sa fie intr-un ceas bun!
Noki deocamdata ne intram incet incet in normalitate, nu cred ca e insa momentul pt bb2 acum...avem destul timp pt asta.
As mai sta la taclale dar ma duc sa ma epilez si sa ma dushez, ca la 10 am programare sa-mi fac niste analize si un PAP....intru dupa amiaza.
PupiciMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

dordia2000 spune:
Mimy...felicitari pt bb2. Sa ai o sarcina usoarasi o nastere si mai usoara!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai