Colectia de toamna-iarna 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pitic...eu ies zilnic in cartier, prin parculetele din jur. Nu am cum sa mai ajung in IOR fara masina...pt ca tb sa iau tramvaiul si cu 2 pitici...din care unul in carutz...e imposibil. Dar...sper ca in curand...sa-mi iau masina si sa o si conduc si sa ajung rapid in IOR. Asta preconizez sa se intample cam intr-o saptamana - doua! Sanatate multa...si la pitici!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Saru`mina de raspuns NOKI!!
Diana ,eu te intrebam pt ca stiam ca stai aproape de noi(dar nu mai stiu exact unde!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca toata lumea a sarbatorit ziua copilului CU copilul, numai noi am sarbatorit-o la mare..dara FARA copil. Am lasat-o cu mama de sambata si ieri dimineata ne-am trezit,ne-am imbracat si la drum cu noi. A fost haios, soare cam cu dinti asa dar ne-am distrat super bine. Apoi ne-am incheiat ziua cu un festin cu fructe de mare+diverse tipuri de peste la un restaurant, am venit, am votat si ne-am culcat ca eram rupti.

Dordia ti-am zis bine Noki cu calciul, si eu la fel ii dadeam...5ml/zi.

Pitic bine ai mai trecut pe la noi, nu stiu ce sa-ti zic ref la laptele de capra pt ca nu ma pricep, insa xca si cantitate nu cred ca-i bai, Miruna are zile in care bea si 1l de lapte, nu vad cum i-ar dauna.

Fetele care mai iesiti prin IOR...dati si la mandea un semn, ca vin si eu sa va mai vad

Ma duc sa bag si eu rapid un ochi pe la poze si daca am timp mai revin cu impresii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Pitic, la 2,5 ani se face numai DTP, io asa stiu, nu infanrixul. Noi l-am facut pe ala de la stat, nici nu am mai intrebat pediatra, sper sa nu fi facut vreo boacana.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

tot aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

IOANAeu am luat pt cineva mai demult infanrix simplu numai dtp si costa 800.000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Noi de 1 iunie am fost in gradina botanica, pentru noi a fost tare frumos, ne-am intalnit acolo cu xandra si ilenutza...care arata superr( amandoua). O alearga valdut pe xandra de numa
Am participat si la concursul "vanatori de comori" , afost frumos.

pitic, nu se fac doua vaccinuri odata.Laptele de capra su=tiu ca nu este recomandat.Sanatate multa!

diana, de la ulei este sigur..eu nu i-am dat niciodata cu ulei si tot are alergie de imi vine sa urlu..e rosu ca naiba si are bubite, mi-a spus sa ii dau cu advantan milk si sa clatesc de doua ori rufele. eu nu ii dau calciu lui matei, sunt lunile de vara acum ...

ioana, la 2 ani jumatate se face infanrix simplu cine a mers pe schema cu vacc cumparate.ce mai faceti? la mine e dezastru cu tinutul in brate, urla matei de nu mai are aer, sunt rupta nu vrea deloc sa stea in pat , nu stiu ca sa mai fac.

noki, frumoasa bucatarie domne, invat-o bine tehnica bucatariei sa va fie de bine plimbareala, poate ne-om vedea si noi candva.

cornelia, un camp mare de flori drept multumire pentru cantar.

lavi, da, mi-a spus pediatra sa il cantaresc mai multe mese sa vedem cat suge de la mine, m-am plans ca regurgiteaza f mult ..de fapt m-a inebunit cate tricouri si bodyuri schimb, am fact si suge intre 20 ml- 50 ml cel mai mlut( adica atat lapte am eu) restul este completare.eu ii dau dopua masuri peste.

mada sa va fie de bine !

urla,pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou, helou.

sa incep cu comentariile:

PITIC bine ai revenit. cum te descurci?? singurica?

io as zice sarumana daca Vlad l-ar lasa pe Alex in premergator. ca in general il cam santajez. adica: daca nu-l lasi pe Alex in premergatorul lui, (la auzul acestor cuvinte Vlad sare ca ars tipand nu a bebe gabi, a ta. unde "a ta" = a mea) il pun in tricicleta (alte tipete nu a bb, a ta, plus cateva palme carate spre bb) premergatorul, tricicleta si mai rau si mai nou carutul sunt ale lui Vlad.
asa ca bb Gabi misuna prin toata casa, baga in gura toate prostiile, si ia cazaturi la greu cocotandu-se pe unde apuca. adica nu se urca, se ridica in picioare tinandu-se de fata de masa de ex. si fata de Vlad sunt mai linistita ca macar Alex are frica de cazut si-si fereste capul si incearca din rasputeri sa se tina si sa nu cada. dar tot mai da de dusumea
il bate pe Alex cu orice ocazie. jucariile lui nici vorba sa i le dea. si cum exista legile lui Murphy ar fi pacat sa nu le aplicam si la noi, nu? asa ca si Alex vrea taman jucaria ce o are VLad in mana. sai oricum, vrea din jucariile lui Vlad, are lui sunt neinteresante.
dimineata incercam si eu sa spal biberoanele si cateva vase dar imi venea sa le arunc pe toate: Vlad ciocanea niste farfurii si Alex se ridicase in picioare tinandu-se de pantalonii mei si plangea de-ti rupea inima sa-l iau in brate.

MADAU spune-mi te rog...stii pe cineva la gradi si-ti opreste locul pt cand face Miru 3 ani? sau daca raman locuri libere ti-o primeste???
eu incerc maine sa bag dosarul la gradinite. dar oare m-or primi daca nu are varsta? ca eu pe unde am intrebat, nu s-a putut.

io-s suparata rau cu treaba de crese/gradi. am fost azi la crese si numai sunt locuri DEJA!!! dar, chiar daca as mai gasi locuri in toamna, mi-l primeste numai pana face 3 ani. apoi cica mi-l da acasa. sa-l duc la gradi. pai si gradi nu mi-l ia ca nu are 3 ani. si cand va face 3 ani, nu gasesc locuri.
chiar imi vine sa plang de ciuda. eu speram ca-n primavara sa-mi caut de lucru, sa numai stau acasa.

MADUTZA cate picaturi de extract de nerisor ii dai lui Orlando? si de cate ori/zi?

vazut poze, frumoase foc. si copii si mamicile care nu stiu nene ce or manca de arata asa bine.

la mine in bloc se da cu bormasina in 2 locuri. Alex "doarme" cu sughituri. ma duc sa fiu pe faza sa-l mai legan si sa-i pun suzi

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

ROXI esti sigura ca doar atat lapte ai????? sa-ti spun de ce: la Alex cand m-am hotarat eu sa ma mulg sa fiu sigura ca mananca bine - ziceam ca daca stiu ca-i mancat, il las sa planga pana adoarme in patut. ei bine, nu l-am lasat stiind ca are colici si vazand ca se ineaca de plans dar tot nu tace.
el statea cu tatza iin gura 15-30-40 minute, adormea, numai sugea, plecam de langa el, urla.
asa ca primele zile cand i-am dat cu biberonul, m-am crucit. manca maaaaxim 50 ml. si aia in 2-3 reprize in decursul unei ore.
dar eu cu pompa, scoteam vreo 70-80 ml. de aici am dedus eu ca de fapt el de lene nu sugea ca lapte era.
apoi l-am trezut pe san la loc ca am zis ca lapte este, sa puna mana sa suga daca-i este foame.
dar il cantaream la 3 zile si in decurs de 2 saptaman a scazut 200 g. asa ca de aia m-am apucat de muls, si mi-a luat in 5 zile de biberon 350g (numai laptele meu, nu si lapte praf).

si este clar mai puturos decat Vlad ca dovada ca el are tetine L si Vlad are M. pt ca mi-am dat seama la un moment dat, pe la 6 luni cand ma plangeam ca nu papa lapte bine ca de fapt ii era lene sa traga. si cum i-am schimbat tetina, cum a inceput sa pape.

si Alex regurgita fff mult. dar eu nu-l schimbam ii puneam sub body o batistutza de finet si cand se usca body-ul o scoteam. asta pt ca era f friguros si nu-i placea deloc deloc sa-l schimb. daca era pre rau ud, il schimbat cu toate tipetele lui.

PS: FETELOR, INCERC SA SCHIMB SCUTECUL si nu ma pot loga cu "mamica..."s-a schimbat cumva, parola???????

MADAU deci sa inteleg ca numai la mine in cartier sunt probleme????
dar, ai inscris-o cu "pile" si cu dreptu' sau asa....pur si simplu? ca de ex. teoretic, de azi, maine incep inscrierile la gradi. mie nici cererea de inscriere nu a vrut sa mi-o dea decat in perioada inscrierilor. si punct.

gata, Alex s-a trezit, a dormit 1.5 ore timp in care i-am pus suzi de 4 ori si l-am si leganat odata. Vlad ince doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy mi-a inscris-o deja, imi tine locul pana in iarna cand va avea 3 ani, si daca reusim sa o facem sa ceara la olita, ca de mancat mananca singurica..mi-o ia chiar si din toamna

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

tot nu ma pot loga...MADAU vezi ca ti-am mai pus o intrebare, am editat raspunsul meu de mai sus.

m-a intrebat cineva astazi daca-mi este greu. si am zis ca DA. cand deschizi usa casei, te iei cu mainile de cap, Vlad strange frimituri si cica-i caca pe jos si cahhhhh.
si apoi ma- intrebat daca-mi pare rau ca l-am facut pe Alex. si am zis clar NU.
chiar daca mi-e super greu si am zile cand imi vine sa ma duc mancand nori...nici nu ma pot gandi cum ar fi fost acum fara Alex.

si inca ceva cat roade Alex portofelul meu: am gresit enorm tipand la Vlad si altoindu-l. stiam ca gresesc da rnervii au fost mai mari decat ratiunea.
acum, imi este greu rau incercand sa indrept. asta pt ca si el loveste la randul lui cand nu-i convine ceva si tipa.
sper sa pot fi cu capul pe umeri in continuare si sa numai repet gresesile facute. sper.

ma duc ca mancanca Alex nisip din sacosa cu lopetele si galetuse........

Mergi la inceput