Colectia de toamna-iarna 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

An si eu o intrebare....voi ati dat la copii cand erau mititei CA gluconic? Mi mi-a zis sa dau nr. ml=nr. kg corp. deci Tudor are 4.400 deci 4 ml....dar fiolele sunt de 10 ml. Se poate sa ii dau si a doua zi dintr-o fiola desfacuta cu o zi inainte??? Sau o arunc. Eu sincer as arunca-o dar...am zis sa intreb

Si...mai am o problema cu Tudor care s-a iritat groaznic pe corp. Pe la cute si pe spate de la gat in jos zici ca e ars...si o piele uscata...Banuiesc ca e de la uleiul Nivea cu care i-am dat de 2 zile. Am renuntat la uleiul meu fiert cu vit A (toanta de mine) pt ca nu mirosea frumos...ci mirosea ..a ulei. Si uite cami s-a facut copilul...de zici ca e urzicat. Ce batuta'n cap sunt!

Noki...bafta multa la examene...si wow ce i-a crescut parul piticotului. E o domnisoara superba si...nazdravana foc.

Va poop ca ma striga Tudor...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Eu i-am dat, Dordia, 5 ml, deci jumatate de fiola. In mod normal nu se da a doua zi. ii dai jumate si cealalata jumate o bei tu, ca si tu ai nevoie!
Saru-mana de aprecieri!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Msmult Noki...ai dreptate...nu maducea capul ca il pot bea eu...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!!

Ce face Colectia ???N-am reusit din nou sa tin pasul cu voi ...

In weekend am fost la Slanic si Cheia ,am dus plodu la salina la indicatiile medicului ,a fost tare frumos ,Andreas a fost incantat de peisaje ,n-a scos un sunet tot drumul ,era fascinat de frumusetile Romaniei:))))

Pun poze mai tirziu ,va pup!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am pus poze aici de la Cheia si Slanic :http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/primavara%202008/

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna dragi mamici si pitici!
La multi ani dragilor nostrii copilasi pentru ieri!Sa ne traiasca sanatosi si voiosi!

Sunt extrem de suparata pt. ca aveam pt ieri un program minunat (gradina zoo, parc, etc) care a fost dat peste cap automat de niste tradatori de muci galbeni-verzui care au aparut in nasurile piticilor!N-am mai trait experienta cu pricina de vreo 6 luni.Ne tratam cu panadol/nurofen/vitC sa speram ca nu stau prea mult.Am fost la cumparaturi , am `achizitionat` jucarii si un tortulet, ne-am destrabalat cu apa minerala si desene animate, dar in casa!!!!!!
Va multumesc tare mult ca nu m-ati luat de urechi ca n-am dat un semn de atita amar de vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai ca am bagat si eu un ochi pe aici de la servici, ca e sefu bolnav si colega supraveghetoare e intr-un meeting.
Am vazut cateva poze cu Sararici, vai ce mare e si ce par frumos are, imi place mult in ultima foto cu telefonul!
Bucatarioara e ca si a lui miss, de ce i-ai dat- o asa de tarziu?

Am lasat-o pe miss de la 7.30 la cresa, era singura, abia deschisesera cresa....m-a durut inima sa o las asa devreme, era si obosita . Deseara tot eu o iau, cred ca ultima, ca papa e in deplasare.
Nu stiu cum o sa rezist 6 luni....dar deja numar zilele care mi-au ramas!!

Sanatate la bolnaviori si pupici la voi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Tudor al meu spune in orice context :NU!Ii arat ciocolatica si il intreb:`vrei?` Tudor:`nu!` dar vine si mi-o ia din mana!!???!!O iubeste tare mult pe Flavia(o pupa , o mingaie) dar n-are voie la jucarii!!!;cum o scot din premergator pe ea, se baga el (ditamai copiloiu) si multe altele....
Am o intrebare la voi.Ieri mi-a spus cineva ca n-ar fi tocmai bine ca Tudor bea aprox 800-900ml lapte /zi(Fulga 3,5%).Ca mai bine as incerca sa-i dau mai putin =400-500ml/zi lapte de capra de la sursa(mama mea sta la tara si are capre -vaccinate,controlate).Oare nu-i prea gras?Oare e bine sa fac asa?ce spuneti?
Mai am una: Trebuie sa-i fac lui Tudor havrix(a 2-a doza) si infarixul de 2 ani si jumatate, se pot face odata?sau intep copilul de 2 ori?
Diana , in ce parc iesi tu zi de zi cu flacaii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pitic - bine ai revenit! Io zic ca nu e nimik rau ca bea Tudor atata lapte. Si noi des bem cate un litru pe zi, ca deh...noi inca bem noaptea.Si tot de 3.5 grasime.
Eu lui Sarah i-am facut Havrixul in august anul trecut. Vezi ca rapelul se face intr-un an de la vaccin. Eu una nu i l-am facut acuma, combinat cu celalalt, ca io-s de principiul de a nu amesteca vaccinurile. o las o luna si apoi cand m-oi duce la Bistrita i l-oi face.

Alinus, saru mana de aprecieri.asa s-a nimerit...am bagat cutioiul de la bucatarie in dulapul meu mare si acolo a putrezit.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, super pozele de w-e! Tare dulcica Sarah!

Acum am vazut ca au mai aparut poze ... ma bag la vizionat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput