Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor ce stiti de faptul ca firma la care lucrezi trebuie sa-ti acorde un salariu mediu pe unitate, conform CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL PE ANII 2007 - 2010, CAPITOL 4 - Salarizare si alte drepturi banesti, art.51, alin.c?

Am aflat asta de curand.
Oare se da si retroactiv? ca am niste colege la munca care nu au luat acesti bani.

Pe de alta parte am inteles ca daca firma nu are incheiat contract colectiv de munca pe firma, este obligata sa respecte Contractul national.

Cum se procedeaza? S-a folosit cineva de treaba asta?

Mi-ar fi de folos niste informatii.

Multumesc!

Bufi + 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Bine ai venit BB ANTONIA!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!
Bravo IRDA! Felicitari pentru curaj!

Ce saptamana emotionanta!

Ma bucur ca Mona se simte mai bine.

Morcoveata, bine ai venit! Sa ai o sarcina si o nastere usoare si un bb sanatos!

Noi am fost aseara la eco, Ilinca a ramas Ilinca , e sanatoasa, la mai toate organele zicea "cu aspect normal", i-a masurat de toate cele, numa' ca m-am necajit un pic ca oasele au iesit cu vreo 10 zile mai mici decat trebe... Craniul si altele erau chiar mai mari insa. A zis Dr. Herghelegiu ca probabil va avea vreo 3100g la nastere, ca este pe grafic intre mediu si mica, dar nu sub limita normalului. Acum are doar 1938g si la inimioara 138 batai pe minut (la 33 saptamani si 1 zi). DPN-ul l-a zis ecografic 10 iulie.
Are cordonul de gat, deci circulara de cordon simpla, dar a zis ca nu-i nici un motiv de ingrijorare. Palcenta e inserata pe peretele anterior, grosime de 3.29 cm, lichidul amniotic in cantitate normala, IRR-urile ok. Si e cu capul in jos.
Ce inseamna "Canalul cervical continent, cu lungime greu de evaluat, craniul fiind aplicat pe peretii segmentului inferior." E vorba de col cumva???
E, si m-am mai necajit o data, ca la sfarsit am constatat ca a inchis ecograful si nu am vazut nici o imagine 3D. Cand am intrebat, a spus ca nu avea rost, ca acum nu se vede bine la varsta asta a sarcinii, ca e mult lichid amniotic. Asa ca a fost o eco 2D. Si la iesire nu ne-a dat nici CD sau caseta . Iar cand m-am uitat in plic la poze am constatat ca nu am dect cu IRR si alte asemenea, dar nu cu fata lui bb sau ceva care sa semene a bb . Deci nici poza! Asa ca m-am dus si am facut scandal la receptie la Medsana, pentru ca io cand m-am programat am cerut 3 sau 4D, cu caseta sau CD. Mi-a zis receptionera ca doctorul horataste in cabinet. Cum mai frate??? Pai atunci la ce ma mai intrebi la programare de care eco fac? Si de ce macar nu ti se spune dinainte ca se poate intampla asta?
Mi-a parut si mai rau ca nu l-am putut lua pe Matei de data asta. Ii promisesem ca ii aduc CD si poze . Si m-am intors cu mana in c...r . Acu asta e! Nu mai am ce face, bine ca e bb sanatos, chiar daca o sa fie o fetita miniona.
Eco 2D aici a costat 3 milioane.
Anka, la tine la Iosup cat a fost eco? Ai CD si poze? A fost 3D?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca AMR 47 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

eu am facut la Iosup la 33s si m-a costat 250lei si a fost 4d cu muulte poze si inregistrare pe stick

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 28 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Felicit si eu noile mamici si bebeii care au intrat in randul lumii. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de bebeii vostri!!!
Va pup.

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

FELICITARI IRDA SI BINE AI VENIT BB ANTONIA!
Nu stiu daca mai reusesc sa intru maine asa ca MADA iti urez CASA DE PIATRA!Sa fi fericita alaturi de toti cei dragi si sa te ajute d_zeu sa realizezi tot ce ti ai propus!
Maine dimineata ma duc sa fac ultimele analize si cultura ptr streptococ b!Sper sa fie totul bine!
Abia astept sa se coaca si pepenasul meu!
Multi pupici !

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Aici ploua torential si tuna si fulgera! Ce-mi place!
Ma duc sa mananc inghetata si sa admir ploaia.

Didi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am inceput sa-mi predau munca....mai serios vorbind acum...si ma simt cam straniu...nu stiu de ce!!!

Oare ce-o sa fac acasa???...eu lucrez inca din facultate...liber am avut numai 3 sapt pe an...nu stiu, e ciudat...nu stiu ce sa fac in casa atata timp....

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

caprioara, si eu am facut la dl. dr. iosup, dar la clinica fortis, aveam 21 saptamani..si m-a costat 2 mil...cu vreo 3 poze si un cd..cam verde filmuletul..dar am inteles ca asa il au cam toate fetele care au facut la dansul...

27 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...ce liniste e azi !!!! Ne-am agitat ieri destul!!!
Mada, cum stai cu pregatirile??? Maseluta te mai doare????
Camy, nu ai de ce sa te plictisesti acasa...crede-ma , mereu gasesti ceva nou de facut!!!

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by catilin2008

caprioara, si eu am facut la dl. dr. iosup, dar la clinica fortis, aveam 21 saptamani..si m-a costat 2 mil...cu vreo 3 poze si un cd..cam verde filmuletul..dar am inteles ca asa il au cam toate fetele care au facut la dansul...

27 + cu
Bebicu Andrei

catilin, ca sa nu se mai vada verde filmuletul de la iosup trebuie sa-l bagi in dvd. Daca l-ai bagat in laptop sau in calculator asa se vede verde. Eu l-am bagat mai intai in dvd si se vedea exact ca la eco, dar apoi la niste prieteni l-am bagat in laptop si se vedea verde. Incearca asa si sper sa functioneze si la tine.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

quote:
Originally posted by maryb

quote:
Originally posted by catilin2008

27 + cu
Bebicu Andrei

catilin, ca sa nu se mai vada verde filmuletul de la iosup trebuie sa-l bagi in dvd. Daca l-ai bagat in laptop sau in calculator asa se vede verde. Eu l-am bagat mai intai in dvd si se vedea exact ca la eco, dar apoi la niste prieteni l-am bagat in laptop si se vedea verde. Incearca asa si sper sa functioneze si la tine.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

multam, o sa incerc..dar cred ca trebuie sa il trec de pe cd pe dvd..sau mai bine il pun pe al meu ca bradu' sa se ocupe... cred ca e cel mai bine!

27 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput