Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Monica, Laura, aveti mare dreptate. Mie mi-e greu pt. ca n-am fost niciodata "rea", toata lumea ma stie calma si de asta isi permit. Sotul nu prea se baga fiindca el nu se simte stresat de vizite inoportune si de musafiri care nu mai pleaca. Crede ca ma stresez eu aiurea. Cred ca lipesc un program pe usa si nu mai primesc pe nimeni decat atunci cand am chef...

Camy, m-ai facut sa rad, scuze...stau la et. 1, deci n-ar pati mai nimic daca i-as arunca jos . Ai grija si tu, cred ca e mai bine sa te stie fioroasa decat bleaga ca mine. Si pe mine m-au acuzat socrii, acum ceva ani, ca s-a racit baiatul de ei de cand s-a insurat...ca nu mai vine acasa asa des...nu mai conteaza ca serviciul lui presupune munca in principal in week-end.

Diana 32+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce fac gravidutele?
Sunt intr-o pauza intre 2 meditatii si am intrat sa vad ce mai faceti.Eu ma simt mai bine,m-a mai lasat durerea de gat,ca deh azi noapte la ora 4 cine bea ceai cu lamaie si miere?
Abia astept sa avem vesti de la Mada.
Boti mi-a placut mult ce sfaturi i-ai dat Dianei,imi place ca stii sa-ti impui pct de vedere.Ai toata admiratia mea!
Dianae foarte nasol cand nu ai intimitate in casa ta.Am patit-o si eu cu o prietena care se credea la ea acasa in propria mea casa.Nu aveam loc la baie de ea,nu strangea mancarea,nu spala vasele,nici patul nu si-l facea.Vroia sa o gazduiesc pana isi gasea un loc unde sa stea dar i-am spus ca sotului meu nu ii place sa mai impartim casa si cu altcineva si si-a strans lucrusoarele si a plecat.De atunci am rupt si relatia cu ea pt ca mi-am dat seama ca a vrut sa profite.
Camy nasol ca ti s-a stricat aragazul dar lasa ca ieri daca tot ai facut treaba toata ziua azi meriti sa te rasfeti cu o masa in oras.

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Dia, asa este, miscarea ajuta f. mult. E greu sa fii "neantrenata" la nastere, procesul in sine e f.f. solicitant pt. organism (cica e ca escaladarea unui varf de munte ). Eu am fost in forma la Iulia, mergeam zilnic la spitalele de stagiu, mi-am dat toate examenele, ieseam la plimbari, piata, in luna a 7-a ne-am mutat, am carat, spalat...si mi-a prins bine, altfel nu stiu cum as fi rezistat atatea ore in travaliu.
Acum stau inchisa in casa, ma simt ca in cusca, pe cuvant. Daca n-ar fi contractiile si colul scurtat aproape de tot...eheee, ce as mai iesi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Diana, eu stau la etajul 4....deci am de unde sa-i arunc..

Tecky nu m-am gandit sa iau masa in oras...dar ai dreptate....eu acum am coborat si mi-am luat chec, iaurt, fructe, biscuiti, napolitane, si corn cu ciocolata...si pana acum am mancat aproape tot....e clar...Timeea seamana cu mine...

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Tecky, iti multumesc si tie pt. sugestii. Chiar trebuie sa pun piciorul in prag, lipsa de intimitate ma afecteaza f. mult. Nu pot sta si eu in pijamale, poate vreau sa dorm, poate vreau sa stau cu sanii la aer (se recomanda in perioada de alaptare), nu mai zic de toaleta unei epiziotomii (ca in baie nu am loc sa ma dau cu ce trebuie).

Camy, succes!

Deci mi-e clar ca dupa nastere nu mai vine nimeni neinvitat, indiferent cine este. Pana la urma pe locul 1 sunt copiii si sotul meu, nu?

Va multumesc tare mult, e bine cand vezi ca si altii sunt de acord cu tine. Parca am capatat un pic de tupeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragutzelor va astept la capitolul numarul 72.

Mergi la inceput