Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Am vorbit ieri cu Mona!!! Din pacate are niste dureri crunte, zicea ca abia se poate misca, inca nu are lapte si bebe Codrin se chinuie sa suga, dar nu are ce....Spera ca luni sau marti sa ii dea drumul acasa fiindca nu mai suporta spitalul!!! Aaaa...si vineri seara i-a facut o asistenta o injectie intramusculara si dimineata s-a trezit cu piciorul inflamat si abia il putea misca...
Un weekend minunat tuturor!!! Noi ne continuam vizitele la prieteni...

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Diana, poate ar trebui sa incerci sa le explici celor care vin in vizita la tine ca situatia ta acum e putin "mai delicata"...Adica macar sa bati niste apropouri...eu asa as face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cristina, ma doare gura de atatea apropo-uri si vad ca nu se prinde nimeni...mi-e greu sa le spun direct pt. ca sunt rude .

Multumim de vestile despre Mona, sper sa se recupereze repede si sa-i vina lapticul.

Diana 32+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

...sotul tau nu poate vorbi deschis cu fratele lui???!!! Adica macar asa sa incerce sa ii explice situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Diana, cum isi permit? Refuza-i, chiar nu e vremea acum sa ti se urce toti in cap. Eu as face o conversatie cu cumnatu si pe un ton foarte nevinovat l-as intreba, daca tot s-a dezcazat, unde va sta? si daca zice ca la voi, ii spui pe cel mai nevinovat ton posibil ca de ce nu a intrebat inainte deoarece, din pacate, nu se mai poate, tu ai o sarcina dificila, va veni bebe, vine si caldura si in conditiile astea, cu toata bunavointa voastra, nu aveti loc de musafiri. Si n-as ceda la nicio rugaminte, nici 2 zile nu l-as primi ca sigur se fac 2 luni.

Il iei pe nu in brate si gata. Nici nu as argumenta foarte mult, trebuie sa te impui putin, spui nu si-o tii asa pana in panzele albe.

Io stiu ca e misto sa faci economie si sa spargi banii de camin prin cluburi, mincarea e mincare, poate mai si-o rufa spalata, dar nu pe nervii si spezele mele

Monica 32+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Chiar daca-ti sunt rude, bunul simt nu se excepta in familie...

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ce-o fi patit si forumul...

Cristina, nu se intelege nimeni cu el, a fost f. f. rasfatat de parinti (spre deosebire de sotul meu), cautat in coarne...cand duceam gunoiul zilele trecute mi se lauda ca el in 20 de ani nu a dus niciodata gunoiul . Sau cand ma vede ca stau intinsa cica: tot in pat stai? Si ranjeste tamp...imi vine sa-i lipesc vreo doua. Cand e si sotul acasa ma ignora total.

Monica, el pur si simplu va veni sa stea la noi, socrii mi-au zis. Astea sunt consecintele pe care le meritam, intr-un fel. Am acceptat ajutorul lor dupa casatorie iar acum cred ca li se cuvine totul. Nici ei nu inteleg cum e cu spatiul, in conditiile in care ei stau 3 in 4 camere, in provincie...plus casa la curte.
Trebuie sa le zic direct pana la urma, dupa ce nasc nu am nevoie de alti copii de crescut in afara de ai mei...eu ma simt bine cu sot si copil, mi le stiu pe ale mele, fiecare stie ce are de facut, fetita are programul ei. Nu mai spun ca imi trebuie liniste, ca lauza numai musafiri nedoriti nu-mi trebuie...

Iar mama e cam pisaloaga...desi e mama. O pupa excesiv pe Iulia si ea, saraca, se sterge cu manuta...vrea sa doarma cu ea, eventual nas in nas, Iulia nu suporta posesivitatea asta. Cand are chef de pupat vine singurica. Am avut de furca dupa prima nastere, pana nu i-am zis ca, daca am nevoie de ajutor, il cer singura, nu a inteles. In 2 zile cat a stat la noi era sa-mi pierd laptele...Asa ca aveti grija cu ajutorul nesolicitat imediat dupa nastere.

Diana 32+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Diana, nu accepta! suna-i si zi-le sa gaseasca alta solutie, eventual bagi niste scuze, nu e momentul acum sa faci baby sitting cu cumnatul.

Poate or sa zica ca esti rea, ca esti hapsana, dar trebuie sa pui piciorul in prag.

Sa-ti zic cum am procedat io in facultate: studenti fiind, bani mai putini, toata lumea ajungea la un moment dat sa cerseasca diverse, printre care si tigari. Ei, de curiozitate am numarat intr-o zi toate persoanele care mi-au cerut tigari si au fost 12! Si uite-asa le-am explicat ca fumatul e un viciu, pe care ti-l intretii daca poti, si ca eu cateodata sunt zile in care mananc mai putin ca sa am banuti de tigari, deci nu imi permit sa le dau si lor. Si unii au ras, unii m-au facut zgarcita, unii n-au vorbit cu mine 2 saptamani, dar crede-ma ca toata facultatea nu mi-a mai cerut nimeni vreo tigara.

La fel si cu cazarea pe litoral, o multime de omuleti au dat la un moment dat sa se autoinvite la noi si le-a taiat mama macaroana instant, a zis ca le impruma ea bani de hotel, ca ea are casa grea, serviciu, copii, cand vine de la munca n-are chef de sezonisti, care eventual mai incearca sa te care si pe tine undeva... Si in 2 ani zau ca nu ne-a mai calcat nimeni pragul neinvitat.

Fii rea, e casa ta, sunt banii tai, linistea si sanatatea ta in joc. Te-au ajutat socrii, foarte frumos din partea lor, sa te ajute si moral acum lasandu-te linistita, mai ales in conditiile date...

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Diana, scuzas-ma ca ma bag ca musca...dar probabil ai citit prin ce trec cu sotul....motivul?????..familia lui..
Si un alt motiv ar fi acela ca eu nu accept nimic, ori e ca mine, ori nu mai e nimic...
Poate nu e bine nici ca mine, dar clar nu e bine nici ca tine.
Si eu am un cumnat tampit, cu care nici macar nu vb...de ce???...pt ca atunci cand eram doar prietena cu cristi si stateam impreuna la inceput avea obiceiul sa vina la noi cu prietena lui...si nu mai pleca....pana l-am dat afara, desi chiria o platea Cristi, pt ca eu nu-mi permiteam....cred ca asta este unul din motivele pt care mi-am pus familia lui in cap...dar si ce daca??..Cristi daca ma iubeste ramane cu mine si ma sustine, daca nu...merge la mamica lui...

Nu vreau sa te invat la ''prostii'', dar cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu sotul tau, sa-i ceri ca el sa vb cu familia lui, ca doar sunteti o familie si este imposibil sa nu vada prin ce treci...iar cu familia ta...vb tu...
Eu nu am avut nici rabdare si nici de la cine sa cer sfaturi...asa ca familia lui ma uraste...pt ca le-am spus in fata ce am avut de spus....

Nu cred ca e bine sa fii mereu nervoasa....

Eu sunt mai rea, asa zice inclusiv mama mea....dar stiu ce vreau....sau asa cred....

Vb si cu sotul tau...eu te admir pt rabdare...eu ii aruncam direct de la etaj....chit ca si sotul mergea dupa ei...

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Diana incep cu tine, pt ca mi s-a suit sangele in cap cand am citit! Boti are dreptate...pune piciorul in prag, pt ca altfel va fi din ce in ce mai rau! Nu ai nici macar o obligatie fata de cumnat, crede-ma. Socrii daca v-au ajutat au facut-o pt ca isi iubesc baiatul(aka sotul tau) si nu cred ca e normal sa ceara recompensa acum. Grrrrr, nu stiu, pe mine in cazuri din astea ma caracterizeaza foarte putin diplomatia. Spune-le direct, fara ocolisuri si nu le da alternativa. E casa ta si raspunsul este nu. Punct.

Ana cum te mai simti? Imi pare rau ca ai stari din astea, zau...

Boti ma bucur ca ai papat si ai baut apica, asa sa faci. Cu Galaforul nu stiu ce sa-ti zic, eu o sa-l am (m-a intrebat o farmacista daca nu vreau si am zis ca ba da) dar am si galactogilul. Acum, e ok sa le am pe amandoua si vedem ce si cum. Ahhhh, imi imaginez cum arata galetusha cu mega-capsunici...spor la prajiturit!

Tecky sper ca te simti mai bine si nu te mai doare gatul!

Imi pare rau ca Mona are dureri! Ieri mi-a trimis un sms sa ma intrebe daca a nascut Irda si-mi spunea ca ea e mai bine. Uof!

Botix ca tot ziceai...mai, sa stii ca si eu ma simt foarte bine! Ok, cand scurma Galu cu piciorusele sub coaste, am impresia ca raman fara ele, dar chiar nu conteaza. Sunt asa fericita, zambesc toata ziua, ma joc cu ea (se vede ca a crescut pt ca scoate clar manutze si picioruse la muulti cm deasupra burtii)...pe scurt, mie imi place trimestrul III si vreau sa mai tina mult. Chiar daca ma omoara curiozitatea sa-mi vad comoara...

Camy ia-o si tu mai incet. Zau...tu asa pesimista ai fost mereu??? Stiu ca ai probleme dar orice problema are si o solutie, orice furtuna e urmata de un curcubeu...invata sa vezi asta! Impune-ti sa nu mai vezi totul gri si vei vedea ce schimbari mari vor fi in jurul tau!

Dia multumim. Foarte simpatica burtica ta! Da, e bun mersul, e buna miscarea. Eu ador sa merg muuuuult. Asa ca e bine ce faci tu!

Oare intra Mada azi sa ne pove si sa ne arate poze?

Pup fetele!

SUN 35+

Mergi la inceput