Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adyanna
Miha foarte bine ii sta Amirei cu rochita! E frumusica foc! Si am vazut si poza cu baita! Am facut si noi ieri prima baie in cada dar amandoua! Amira sta bine singura in fundulet? Sau o sustine acel suport? Si eu vreau sa iau dar nu stiu daca il pot folosi acum pt ca Antonia nu sta singura in fundulet decta vreo cateva secunde, max un minut.
Multumim!
Amira se tine binisor pe fundulet! Nu sta foarte mult,dar sta.Iar suportul acela oricum o sustine destul de bine..
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
observ din poze ca e topita dupa frate-su
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
slimatei spune:
quote:
Originally posted by cristi07...
Poze Radu
si eu as fi doar sa am unu'...asa ca am sotul si raman cu el...
in dimineata asta am un pic de glume in program ...efect=nesomnulsper sa nu va suparati..daca in caz ca n-am facut-o pana acum sa nu sar calul mai incolo imi cer scuze preventiv..
darsincer am tanjit dupa un frate sora ceva....
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
nelone77 spune:
quote:
Originally posted by g24hit
Nela ma bucur ca ati reusit sa va cumparati apartamentul. ati mai fost in Sibiu?
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Servus si de la mine!!
Eni, am fost in Sibiu de Pasti, am stat o saptamina, a fost super fain, am prins si vreme frumoasa si am plimbat-o mult pe Catalina prin Parcul sub Arini. A dormit si mincat non stop cit am stat la Sibiu, acum intorsi la Hunedoara si-a reluat programul de dormit putin ziua... Nu am mai mers la pediatrul de care mi-ai zis tu pt ca ne-a dat doctorita noastra trimitere la eco la Centrul franco roman din Deva si e ok bebe si la solduri si la burtica.
BB - am ingrasat si eu porcusorul Iasmi Mai are cineva porcusori de ingrasat prin ograda? Ca mai am ceva tarite....
Sper ca mi-ati pastrat si mie o bucatica din George , pe Brad vi-l las voua...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
Originally posted by cristi07...
Poze Radu
si eu as fi doar sa am unu'...asa ca am sotul si raman cu el...
in dimineata asta am un pic de glume in program ...efect=nesomnulsper sa nu va suparati..daca in caz ca n-am facut-o pana acum sa nu sar calul mai incolo imi cer scuze preventiv..
darsincer am tanjit dupa un frate sora ceva....
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
ne place de tine glumeata!
Poze Radu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Mai fetelor, la mine se vede ca am PM activat? Ca eu il am activ, dar spune o mamica de pe forum ca nu imi poate trimite, ca scrie ca nu primesc...
Trebuie sa fie logata ca sa poata trimite PM.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Noi am servit para de dimineata, direct de pe cotor, si ia uite ca stie sa mestece si sa inghita fata mamii!
Si noi tot para.Si de data asta n-am mai combinat cu nimic,i-am data-o asa pur si simplu.Si a papat! Mai incercam si maine.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
multumim celor ce ne-au ingrasat porcusorul!!!
Se poate ingrasa de mai multe ori pe zi sau numai o data?
nelone77 spune:
Si....la multi ani bebeilor sarbatoriti azi: Floris, Daria si ceilalti!!
fetele- mare grija cu bebeii in carucior!! sa ii legati cu centurile!! Unei prietene de-a mea i-a cazut ieri fetita din carucior si si-a spart gurita, au operat-o ieri dupa-masa...
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by nelone77
fetele- mare grija cu bebeii in carucior!! sa ii legati cu centurile!! Unei prietene de-a mea i-a cazut ieri fetita din carucior si si-a spart gurita, au operat-o ieri dupa-masa...
imi pare rau pt fetita! cat are micutza?
felicitari pentru casa...
Poze Radu
Poze Radu
nelone77 spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by nelone77
imi pare rau pt fetita? cat are micutza?
felicitari pentru casa...
Poze Radu
Mersi!!
10 luni are fetita...