Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ei, la multe lunite lui Floris ! Inseamna a papa bine noaptea !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Eu de exemplu visez la un masaj in talpa... i-as da pe toti masculii la pachet (exceptand cel de acasa ) in schimb

Adina, ei vezi, daca aveai si grasime pe burta nu te mai legai de pielicica !

mami de Sophia

eu visez si la un masaj adevarat(la ala in talpa ma gadilprea mult ), dar masculul de acasa nu binevoieste... maximul lui a fost o data de 1 minut! Si era mandru de el (asta cand am facut un curs in timpul sarcinii, ptr nastere si moasa a zis ca importante ptr gravidutze sa fie masate...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Ei, la multe lunite lui Floris ! Inseamna a papa bine noaptea !

mami de Sophia

multumesc, suge ca un lup noaptea, dar tot scurt numai. Jasmina sugea muuuult, el in 10 minute, cateodata 15, e gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai fetelor tineti-ma departe..dar nu puteti...

ma bucur enorm ca v-a placut cafeaua mea....asa mai dau si alta data... si eu care ma gandeam ca v-am plictictisit pe aici...

hai ca mai las o sarja..si pt. cine s-a trezit mai tarziu..inclusiv pt mine ca n-am mai inchis un oki de la 4 ..eu am incercat dar nustiu de unde'mi vine insomnia asta..oare de la ce mi se trage..?ast' noapte am dormit doar 3 ore..
..atat ajunge ca dupa agitati copchii...

faza cu "piersicutza "n-am inteles'o..mi se trage poate de la somn..s-au am pierdut ceva pe drum...

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by totulii
ce ratusca balacioasa ai frumoasaaa foooc!!!!
ti-am mai spus ca ai niste copii extraordinari

Multumesc!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei
eu nici nu vreau sa-mi imaginez scena..daca mai erai si singura cu ei...chiar ca-ti fac statuie..eu una nu reusesc sa-i fac baie singura lui stefy.. de vreo doua ori am reusit ca eram singura ..dar era mai mica si statea..acum nu va zic nici inceputul nici finalul si asta in doi ..halal broscutza mai am..

Acuma nu ca as vrea sa-mi ridici statuie dar chiar eram singura cu ei.
Uneori imi vine si mie s-o iau langa-balanga dar ma autoeduc ca n-am voie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
eu nici nu vreau sa-mi imaginez scena..daca mai erai si singura cu ei...chiar ca-ti fac statuie..eu una nu reusesc sa-i fac baie singura lui stefy.. de vreo doua ori am reusit ca eram singura ..dar era mai mica si statea..acum nu va zic nici inceputul nici finalul si asta in doi ..halal broscutza mai am..

Ti-am mai spus ca te admir?
TE ADMIR!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adyanna
Miha foarte bine ii sta Amirei cu rochita! E frumusica foc! Si am vazut si poza cu baita! Am facut si noi ieri prima baie in cada dar amandoua! Amira sta bine singura in fundulet? Sau o sustine acel suport? Si eu vreau sa iau dar nu stiu daca il pot folosi acum pt ca Antonia nu sta singura in fundulet decta vreo cateva secunde, max un minut.

Multumim!
Amira se tine binisor pe fundulet! Nu sta foarte mult,dar sta.Iar suportul acela oricum o sustine destul de bine..

Mergi la inceput

uram si noi la cat mai multe lunite pe ziua de azi la copilasi frumosi si dragalasi...
baietelul calatoarei
Karina Maria de Boomitza

Daria de Daria23
Angelina de loub_erika
Floris de adinag

wow..ce zboara timpul fetelor..5 lunite, 6 si 7 lunite..va vine sa credeti..eu una nu mai imi aduc aminte de burtan..
atata stiu ca imi era destul de greu sa-l car si in rest... vreau bb2

si nu in ultimul rand vreau sa-mi cer Simonei..ieri a fost ziua ei ,a fost scrisa pe listuza cu aniversari dar nimeni nu a baagat in seama listutza...Simo, te rugam se ne scuzi ca suntem mamici obosite ..defapt incerc sa caut si eu o scuza..dar e drept ca nici nu prea ai dat nici un semn de viata pe aici.. stiu ca ne citesti... asa ca iti uram cu toate la multi ani ! multa fericire si iubire!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

Ti-am mai spus ca te admir?
TE ADMIR!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

eu i-am mai spus'o de vreo cateva ori de asta nu vroiam sa ma repet asa ca'i fac statuie.. de pandispagna nustiu daca o sa semene dar ...eu scriu ca'i ea
miha tu nu te superi pe mine, nu?

Mergi la inceput