Inscrierea la gradinita a unui copil adoptat

Inscrierea la gradinita a unui copil adoptat | Autor: rvanda2005

Link direct la acest mesaj

Ce faci daca urmeaza sa adopti un copil(ceea ce e in cazul meu) si nu gasesti o gradinita care sa-l inscrie? Noi nici nu stim cand v-a veni copilul la noi acasa pentru ca procedura de adoptie nu s-a terminat.Deci ma trezesc cu copilul acasa si ce fac? Ca de vrut copil am vrut,iar bunica nu am pentru el.La gradinita m-as duce pe 1 iunie sa-l inscriu dar nu am nici pila nici dosar sa prezint.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mi se pare foarte buna intrebarea ta. Nu am un raspuns, din pacate, dar ti-as sugera sa schimbi numele subiectului in unul mai sugestiv pentru ceea ce intrebi, poate te ajuta cineva care se pricepe. Multa bafta!

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

nu stiu ce sa zic... la o gradinita de 'stat' cred ca ar fi ceva probleme. daca gasesti insa cui sa dai o ' atentie', sunt convinsa ca se rezolva!

alternativa sigura ar fi o gradi particulara, acolo cred ca nu ai nici un obstacol...

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

mergi si vorbeste la gradinita unde ai vrea sa'l inscrii. explica'i directoarei care'i situatia, si roag'o eventual sa iti tina un loc... in loc de copia dupa certificatul de nastere a copilului, roag'o sa accepte copie dupa buletinul tau, de exemplu, sau pur si simplu sa va treaca pe lista... nu cred ca nu se poate, cu putina bunavointa din partea lor...
iti tin pumnii !

si hai in vizita si la sectiunea de adoptii http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=67

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Presupun ca procedura de adoptie e in desfasurare si stii numele copilului. Ia o copie dupa actele pe care le ai si mergi la gradinita de care apartii. Din cate stiu cazurile sociale au prioritate, asa ca ia-o pe directoare "la sentiment" - vezi daca merge, "cotizeaza" daca e cazul...poti ajunge si la inspectorat.

Daca e o gradi particulara nu-ti face griji, vor primi copilul, bani de gradinita sa ai.

Felicitari pt ceea ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Mergi cu copie dupa certificatul de nastere si dupa decizia de plasament/ hotarare judecatoreasca de incredintare in vederea adoptiei (sau, ma rog, orice act legal prin care copil este in raspunderea ta). Nu ar fi normal sa ai probleme, ar fi un abuz.

Mergi la inceput