Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
elilov3 spune:
buna ziua fetele
eu inca nu am recuperat somnicul de dimineata au venit cei de la primarie si au taiat gardul viu un zgomot de numa numa la 07.00 dimineata!!!!!!
Si eu am tot cinci ani de invatamant actualmente si sa stiti ca meseria asta are si calitati si defecte dar dac iti place ceea ce faci e totul ok. Eu si sotul nu renuntam desi sunt bani putini, noua ne place.
Referitor la morfofetala eu stiu ca se poate efectua dupa sap 18. Pana cand asta numai stiu oricum eu o sa o fac la 23 de sapt.
Acum ceva frumos eu si sotul ne-am hotarat referito la numele lui bb balcila o sa ii zicem Dimitrie. Primul nume inca nu l-am ales mai dureaza
Stiti dupa ce am aflat ca sunt graviduta sotul a fost nevoit sa plece intr-o excursie cu cei din catedra de Geo prin toata tara a ajuns la o manastire si a cerut o icoana, una oricare, si sa gandit in sinea lui ce nume are icoana asa o sa ii zic copilului meu. A primit in schimb 2 icoane una cu nasterea domnului si alta cu Sf. Dimitrie, iar sus scria "Sa va iubiti unul pe altul"
Acum cateza zile imi cad ochii pe icoana si imi trece prin cap ca asa o vrea D-zeu sa il numim dimitrie. Am mers fuga la sot i-am zis ce gandesc si mi-a raspuns ca si el se gandea la acelasi lucru
Ce frumos. cam asta este poveste
pupici pt toate burticile 
15+ cu
de azi am un nume Dimitrie
Amalia spune:
Elilov ce frumos!
. Mi-a placut mai ales faptul ca ai fost pe aceeasi lungime de unda cu sotul tau.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
17+
oceanborn spune:
Elilov3, nici eu n-as fi renuntat daca ramaneam in tara...daca intri in hora si-ti place greu mai iesi...
eu tocmai mi-am facut o lista cu nume...vreo 20 feminine si vreo 5 masculine(aici e cam pana de idei)...cand vom stii sexul o sa incepem sa triem...
Ieri mi-am luat si eu o crema pt vergeturi AVENT, nu stiu cat e de buna, e gama pt nou nascuti si gravidute...n-am mai folosit niciodata asa ceva ca nu a fost cazul..sper sa fie buna.am vazut ca au gama destul de vasta, crema pt picioare, hidratanta, spumant de baie pe baza de alge marine, pt sani etc...sa vedem cat e de buna cea pt vergeturi...
pt toate burticile!
12+
marguta spune:
Buna! Nu am vazut "strigat mut", mi-e teama de ceea ce ar fi acolo!Nu cred ca avem dreptul sa ne jucam de-a Dumnezeu, avem insa liberul arbitru si fiecare va raspunde pentru faptele sale mai devreme sau mai tarziu. Sarcina ca si avortul este optiunea fiecareia dintre femei, o alegere facuta in functie de motive personale, stiu femei care si-au dorit un copil si l-au facut chiar daca nu aveau o relatie stabila cu un barbat, doar pentru ca doreau sa aiba un sufletel care sa le spuna mama. Am auzit de asemenea de femei care nu au vrut sa nasca pentru a nu-si schimba silueta, iar la batranete se plimbau cu sotul la brat, privind probabil cu regret la femeile mai plinute dar care aveau un umar pe care sa planga si o vorba buna spusa de puiutul pentru care si-au sacrificat noptile. Da, fetelor, un copil inseamna si sacrificii, inseamna in primul rand sa nu te mai pui pe tine pe primul loc, ci pe el. Pe mine primul copil m-a invatat ca centrul universului nu e Soarele, nici eu, ci el, el e centrul universului meu. Va certati aiurea, fiecare are motivele sale sa spuna ceea ce spune, dar inclin sa cred ca nu aici este locul pentru polemici, m-au impresionat povestile unora de pe forum ( ex. elilov), am suferit alaturi de ea pentru ca imi dau seama ce inseamna pentru o mama . E suferinta suprema. Inclin sa ii dau dreptate dianei pentru cele scrise, dar nici nu o pot judeca pe cheerie.Prefer sa iau distanta si sa analizez, fara sa ma pronunt. Dar iti mai spun ceva " ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa se intample " si sa nu regreti la sfarsit! Nu cred nici ca asta e locul unde sa aruncati cu cuvinte urate si jigniri. Mamicile trebuie sa aplaneze conflictele, nu sa le dea amploare, trebuie sa ne invatam copiii sa iubeasca si sa fie toleranti.In viata nu iti plac toate persoanele pe care le intalnesti, asa ca , decat sa incarcati cu energie negativa forumul, ignorati-va. Cheerie, esti destul de mare sa nu astepti neaparat mangaierile noastre, eu nu pot sa ti le ofer.
Marguta
10+
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
elilov3 spune:
amalia multumsc 
oceanborn am inteles perfet ce ai vrut sa spui mai teacher 
am uitat sa va spun ce am rezolvat cu pisoiul
. I-am luat oculoforte si sa rezolvat dupa ce ia trecut ochiul drept la apucat cel stang saracutul si plange cred ca il ustura cand ii turnam picaturile amaratul
va pupacesc ma retrag am o pregatire
plictisitor si obositor
pupici burtici
15+
Dimitrie
Ank83 spune:
e cam tarziu sa zic buna dimineata.... dar am o fata!!!
... asa imi trebuie ...cine se hlizea pana la 1 pe forum
.. Am citit ce ati scris si nu am retinut ce era mai important... A dat cineva cafea??
... daca nu.. poftiti... de la mine
pentru toata lumea
Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito
Otiliav spune:
Ank, bine ca mai dai tu o
ca eu am uitat sa va invit. Oricum aveam nevoie, am facut una mica si slaba. Dupa ce ca am adormit la 2 noaptea, la 5 m-am trezit ca a facut Ana pipi in pat
, off, nu a mai coms-o de cateva luni dar cresc ei mari.
Elilov, imi place foarte mult cum v-ati hotarat asupra numelui. Ca sa nu mai spun ca Sf. Dimitrie este destul de aproape ca data de DPN-ul tau. Noi cand am iesit la biserica la o luna dupa casatoria religioasa, am iesit de Sf. Dimitrie, il consideram ca avand grija de familia noastra.
Si rugaciunea mi-a placut foarte mult, daca fetele sunt de acord am putea sa o punem pe prima pagina.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
BraveGirl spune:
Am intrat nerabdatorare sa citesc ce ati mai scris si .........![]()
![]()
![]()
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:
Buna gravidute!
Ieri am petrecut si am mancat ca o sparta!

Nu ma puteam opri!
Ne-am hotarat si la nume, cel putin primul nume: Stefan!![]()
Azi am schimbat si semnatura!

Ank eu stiam ca morfo-fetala se face intre 20 si 22 de sapt. Eu o fac la 21.
ginye
16+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
oceanborn spune:
cheer up!asa pedichiura vom avea si noi![]()
http://www.youtube.com/watch?v=U2bygTzYvbw
12+