Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

mi-a sarit si somn si tot de la nervi..si ma doare capu de numa,dar mi s-a spus(mama) ca nu e voie cu medicamente..chiar asa..pt durerea de cap nu se poate lua chiar nimic?

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ank83, poti sa faci la 20 de saptamani inainte sa pleci in vacanta, eu voi face la 29 saptamani si la 23 de saptamani.
Cherie, poti lua Paracetamol, nu Algocalmin, nu Ibuprofen, eu asa stiu.
Diana, eu pun un pahar de zahar sa-l caramelizez (fac intr-o oala de inox de la IKEA de 2L). Dupa aceea bat 4 oua cu zahar dupa gust (nu foarte mult ca sa se simta mai puternic la gust caramelul) si pun 1L de lapte. Dupa ce se raceste pun deasupra esenta de rom si esenta de vanilie si este gata. Simplu de facut si gustoasa.
Elilov, eu nu am deshis acel link. Am plans la prea multe discutii de acest gen pe forum si cred ca si stiu despre ce este vorba iar acele imagini nu le-am uitat.

Noi tocmai ne-am intors de la prietenii nostri, ne-am uitat impreuna la Eurovision, iar fetele s-au jucat si au facut baie impreuna. Si am mancat negresa de ne-am indulcit de tot.
A, pai eu scriu pe forum printre altele si ca sa nu-mi uit limba materna . Adevarul este ca nu am mai facut o ora de gramatica din clasa a opta, ups, la liceu am fost la mate-fizica, facultatea am facut-o in engleza, iar acum tot engleza o folosesc si la servici si in viata de zi cu zi. Dar mi-ar pare bine daca cineva mi-ar spune ca fac anumite greseli, pentru ca asa as sti si nu as mai gresi pe viitor, omul cat traieste invata.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!!
Ce bine dormiti voi...sunt sigura...eu dorm adanc si daca la maxim 9 aseara am adormit acum sunt fresh...nici n-amm stare sa stau in pat..
Discutiile legate de studii, bar etc m-au cam scandalizat si pe mine putin ...de ce?? in urma cu 7 ani am terminat engleza-romana, m-am titularizat,am lucrat in invatamant 5 ani.ce am realizat? ....blank...
satisfactii??elevii mei care la sfarsit de an erau cu o treapta mai sus decat fusesera la inceput ...(cele care lucrati in invatamant stiti ce inseamna asta...cum iti creste sufletul stiind ca munca ta da roade).Iubi meu era aici,eu acasa...era greu, ne vedeam de 5 6 ori pe an...Pentru ce? pentru un salariu de 6milioane 500, cat aveam la vremea respectiva, plus meditatii????bani care-mi ajungeau pentru un suc si niste cosmetice..
M-am hotarat sa vin aici, nu-mi pare rau nici macar o secunda....singurul lucru de care inca imi este dor , sunt copiii...dar in curand voi avea unul doar al meu!!!!!!
CE am facut eu aici?....
Am lucrat la uuuun baaaar, am mai facut pe "translatorul"italiana-maghiara, eu fiind unguroaica, si multe alte "joburi"marunte, pe care nu le mai facusem niciodata in viata, invatamantul fiind singurul loc unde lucrasem in ro .Satisfactia??? eram cu omul cu care imi doream sa fiu(avem 2 sapt de casatorie deja:)))) si in 3, 4 zile ajungeam la salariul mizer plus meditatii din romania. Mentalitatea de aici e cu totul alta, nu e o rusine sa faci muncile de jos, la bar pe langa alte 3 colege, patronul(avocat nepracticant) si patroana , oameni instariti, lucrau cot la cot cu noi...nu exista atitudinea din ro...eu zic tu faci..eu sus tu jos...etc..
Inainte sa raman insarcinata cu vreo 3 luni ,am ajuns sa lucrez in distributie de prod farmaceutice, (cu aj unui prieten)..dar la un mom dat am considerat ca nu mai pot, fiind un job solicitant, de dim pana seara tarziu cateodata,greturi, varsaturi la volan..am renuntat..acum sunt o casnica fericita...mai fac cate un proiect din an in pasti si am un singur copilas la meditatii...iar in rest am grija de mine si de bebicul dansator din burtica mea. pot spune ca sunt un om fericit...
si va doresc din suflet tuturor sa fiti la fel de fericite cum sunt eu!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor,

Mie inca nu mi-a dat inca TT. La primul BB am facut. Tb facut neaparat?

IuliaCospy, cumnata mea merge la Parvu si e f multumita. Este la a doua sarcina acum cu acelasi doctor. Are mare incredere in el.

loren@, eu ma bb1 m-am vopsit cu henna. acum nu ma mai vopsesc, l-am lasat naturel, ca am doar cateva fire albe.

Eu am ceva probleme: am palpitatii mereu si sunt f. constipata, nu stiu ce sa mai fac.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, citesc de cateva zile ce se intampla pe odiseea noastra. Chiar daca sunt de la infiintarea acestui forum inscrisa, respectiv din 2oo2 si am citit cam tot ce se poate aici...speram ca pe un subiect de acest gen sa nu gasesc niciodata acest fel de discutii.
Va rog sa pastram un dram de decenta in discutii, potrivit statutului pe care il avem, de gravidute, sa ne sprijinim fara sa ne judecam (exista un Dumnezeu deasupra noastra care o va face).

M-a socat si pe mine "strigatul mut" si n-am avut curaj sa deschid link-ul. Eu una sunt convinsa ca de cand ii bate inimioara, de la 6 saptamani, el este un omulet in toata puterea cuvantului.
Va pup si va doresc sa aveti un weekend linistit si sa fiti sanatoase!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

cherieactiv si diana 21 va rog sa luati o pauza. Fiecare si-a spus parerea, fetele au citit, nu e cazul sa convingeti pe nimeni de nimic.

Va recomand sa va ignorati reciproc pina ajungeti la sentimente mai bune. In caz contrar se lasa cu avertismente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ce soaaree e afara..nice..buna dimi!

ale..da, asa e, inca de aseara mi-am propus sa dau ignore..dar oare care dintre noi nu ar fi luat pozitie daca ar fi fost calcata in picioare pe NEDREPT?eu una chiar o sa fac o pauza pt ca m-am enervat ff tare si o sa imi treaca foarte greu..

otilia...da..si eu stiam numai de paracetamol..hmm..dar pe cat posibil incerc sa-l evit si pe asta..mai rabd si io..ma leg cu vreo zdreanta la cap etc..

oceanborn , :)))..buona domenica ,un bacio..

Cherie12+

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata, si la noi a dat soarele, asteptam sa se si incalzeasca putin.

Alé, sunt convinsa ca fetele si-au spus deja punctul de vedere, si au facut-o intr-un mod elegant, fiecare cu argumentele ei, fara cuvinte grele.
Dar bag de seama ca ne cam citesti de vreme ce este a doua interventie la subiectul acesta, iar tu in ultima vreme esti o aparitie rara.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Otilia, cum te mai simti? Ai mai avut scurgeri?
Ale isi face doar datoria, desi a fost destul de indulgenta. In timp ce citeam chiar ma gandeam ca anumite mesaje chiar meritau raportate la moderator! Am vazut ca s-au dat avertismente pt mult mai putin, alta data. Dar, in fine, cum deja a aparut Ale pe aci, sa faca... pace (...ca dreptatea...hmmmm.... se pare ca strambii ii mananca pe drepti...), ma abtin de la alte comentarii. Oricum sunt suparata ca am citit asa ceva la noi la odisee... mai bine nu intram deloc azi, cu siguranta as fi avut o zi mai buna.

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput