Puiuti de Randunici 2008 !! (18)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mstela spune:
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Deci Alinuta inteleg ca Dr. Brown ramane in familie, ca doar copii nostrii se inteleg bine cu el
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
cory, mimonix
ma bucur ca v-am vazut ID-ul.
Bubule mesajul meu cu solutii pt dl hemoroid l-ai vazut? Iti merge ceva?
Iti doresc sa-ti treaca repede.
giani butu in tot listocul pe mine ai uitat sa ma
Fetelor,
Ca tot vorbeati de CM. Privind partea plina a paharului, fiti fericite ca-l aveti, ca va vine in mod normal si fara a fi provocat cu medicamentele ... ca altele se lupta din greu pt un CM
Asa ca ... atitune optimista va rog: sa fie binevenit CM ca asta inseamna ca-s o femeie normala, fara probleme.
mami_papa daca mai arunci vreun ochi si pe aici sa sti ca te
Aha ... s-a incheiat subiectul . Atunci nu spun nimic din experienta nepoatei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
gudinde sa stii ca nu cred ca ar deranja pe cineva dak ne impartasesti experienta nepoatei cu pipa, pe mina una chiar nu, e normal sa avem toate pareri si opinii,nu?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by adriuta
ATI OBSERVAT O SCADERE A POFTEI DE MANCARE DUPA VACCINE??
Sotul meu zice ca-i doar in mintea mea dar eu mereu am sanii plini dupa ce suge, depozitul din frigider se mareste pe zi ce tece....
Parca nu mai e asa harnic la supt.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Da, la Vlad dupa fiecare vaccin.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
adriuta spune:
AM DORMIT AMANDOI 2 ORE. VAD CA S-A MAI POTOLIT FURTUNA SO...CRED CA IESIM LA O PLIMBARICA.
tuchita cum arata aia ortodontica? o fi tipul ala teshit la varf?! Pe aia nu o suporta defel. Azi am dormit amandoi 2 ore de dimineata . Cred ca de la faptul ca e innorat ni se trage.
naty :)) mai ce m-am amuzat la faza cu sheful tau. Auzi 17 minute man .Adrian nu intotdeauna doarme 40 minute, numai peste zi. Noaptea imi doarme de la 8 seara pana dimineata la 5-6 neintors. Dimineata la 6 se trezeste cu o foameeee...si cateodata il pacalesc sa mai doarma pana pe la 7-8. Cateodata mergem la plimbare . Ziua are un somn bun de 2 ore legate in rest sunt reprizele de 40 de min. Chris sau Adrian....il strigam pe ambele nume. Am zis ca de aceea i-am pus 2 NUME ca sa le folosim. Sa vedem cat ne tine....Pe mine ma cheama si Sorina dar nimeni nu ma striga asa. So... cum iti place tie asa poti sa il strigi.
luny sa-ti fie de bine strudele. Mercy de raspuns, ai fost singura care mi-a raspuns la intrebare, ca de nu-mi scriai tu credeam ca sunt invizibila...:))))))))))
bubu05 eu iau Senna, si dr-ul meu a zis ca sunt ok. Pana acum bebe n-a avut colici...eu slava domnului nu mai am teama de a merge la baie dimineata... toate-s bune. Senna e un laxativ pe baza de plante foarte bun.
apa fierbe la 100 de grade...:)
naty ce haiosi sunt zuzezicii tai :))))
gudinde zi mama ca nu ne suparam
MAI FETELOR CAND VA AUD CU ATATEA PM-URI ATATEA SMS-URI ...MESAJE SI MESAJELE PE MESS SI TELEFOANE...PTIIII PARCA-I ADUNAREA SECURITAII DE PE VREMEA LUI NEA N.C.. :))))
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
amira_roxana spune:
vreau si eu sa citesc povestea lui kitzy, unde e?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
adriuta spune:
Cristina mercy mult de raspuns. L-ai trimis in timp ce scriam eu mesajul. Sper sa nu-l tina mult lipsa asta de pofta de mancare ca ocupam tot congelatorul. Fulga...produce :)). pentru tine.
si unul mai lipicios de la bebele meu pentru Daria ca ma uitam la pozele voastre acum cateva zile si el era in brate la mine si se concentra asa la pozici. Si zic: da mami fetita,...Daria. Si deodata face....aaaaaaaaaaaaaaa ...si rade. Am uitat sa-ti zic.
Asa creste mare puiul
adriuta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2753780320102916314jKqFFF
my little man!
Sa stiti ca nu l-am pus mai mult de 5 minute.
Am fugit la plimbare ca nu mai are rabdare ..uffff
Asa creste mare puiul