Puiuti de Randunici 2008 !! (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, numai tin minte ce mi-ai zis tu, mai spune-mi o data, te rog. Pt. ca mi-am notat tot felul de creme si sfaturi si nu mai stiu, zau!
Azi m-am dat cu Doxiproct, dar tot n-am fost la buda

Lyvy, Tuchita, cate zile pot sa ma dau cu Oximedul ala, sa nu dau prea mult...duminica seara mi-am dat prima data. Si apoi o data sau de doua ori pe zi.

Adriuta, se gaseste si la noi in Romanica?

Naty, am primit PM, ti-am raspuns.

Eu astept sa se sterilizeze pompita si un bibe sa ma mulg ca zici ca sunt fulga Pitikot a papat dupa baita, dar nu prea mult, apoi am bagat pompita la aspirator si am scos putini mucisori, sper sa nu mai fornaie la noapte...si a adormit acum.
Baietii mari n-au venit din vizite, ma duc sa le pregatesc snitelele ca vin fomisti

Roxana, tu pe unde stai? ca azi am dat comanda la mama de cornulete cu rahat si imi face zilele astea si ma indur sa te servesc si pe tine, ca prea rau poftesti

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Adriuta,ce l-as rontai pe bble tau!!Scump e!!Sta in fundulet deja??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Roxana, tu pe unde stai? ca azi am dat comanda la mama de cornulete cu rahat si imi face zilele astea si ma indur sa te servesc si pe tine, ca prea rau poftesti

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

ce dragutza esti bubu ! stau in porumb si eu, adik in militari. dar maine presteaza si mama la insistentele mele nishte cornuletze ca altfel veneam dupa ele la tine!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor,

Am si eu o problema. Poate s-a mai confruntat cineva cu ea si are niste solutii ca simt ca nu mai poooooooot.

Mi s-au umflat picioarele. TARRRRRREEEEEEEE!!!!!!
Bine, am mai experimentat aceasta placere si anul trecut, dar parca a inceput cand era mult mai cald si nu erau chiar asa de rau. Anul acesta de vreo 2 saptamani au inceput sa se umfle si acum parca nu mai pot. Am fost in weekend la o nunta si a trebuit sa-mi cumpar o pereche de pantofi cu un numar mai mare. Si in aia stau ca nu incap in nimic altceva. Cel putin glezna stanga e de cosmar. Ma doare si cand merg de umflata ce e.
Am luat Diurex, am luat Detralex, m-am dat aseara cu Lioton la sfatul tuchitei ... dar nimic. Dimineata sunt mai mici edemele, dar tot exista. Asta seara am luat pe la 6 un Diurex si nu m-am miscat din casa ca tot astept sa vizitez camera mica sa mai scap de atata lichid cat s-a acumulat in tesuturi. Dar este 9:30, am baut intre timp si un pahar mare de suc de portocale, am mancat un castronas de capsuni (care se zice ca si ele sunt diuretice) si ... nimic. Inca nu am vizitat cameruta si nici nu am nici o senzatie.

Mergi la inceput

adriutza ce tare e adrian, zici ca e un pasha! sau un CEO!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

gudinde poate e de la sare, zic si eu! daca stai cu picioarele pe pereti nu se mai dezumfla?? multa sanatate!

noi va zicem "noapte buna" ca ne ducem la si apoi la !

multi la toata lumea!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Gata ne-am adunat si noi de pe drumuri, am spalat si culcat copilul si acum avem program de voie.
Simonette si Clau nici a mea nu voia biberon cind sugea, la fel il scuipa si se strimba, dar in momentul in care laptele meu nu a mai fost bun a acceptat imediat biberonul, deci nu e cazul sa va alarmati prea tare, n-or sa stea sa sufere de foame.
Luny ai fost tare la faza cu strudelele, inca n-am ajuns sa maninc atitea, in schimb m-am prostit la bere, n-am mai baut de cind am ramas gravida si acum am inceput din nou, si e clar, in ritmul asta mai slabim la anul, mai nasol e ca vine vara si vede rau frate burta, chiar azi ma uitam ce frumos sta ea la locul ei (s-o manince mama pe ea) zici ca sint prin luna a 4-a sau a 5-a.
Adriuta e superb Sean!
Ma duc sa halesc ceva si, bineintles, sa mai beau putina bere!

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

amira_roxana,

Deci, sunt dusa ...
Pusesem postarea cu edeme la topicul gresit. I-am dat delete si am repostat-o aici la randunici unde si intentionasem sa o pun. Pica acolo ca nuca-n perete. Era total off-topic.

Eu in general nu mananc foarte sarat, folosesc insa o multime de condimente pe gratar.
Am sa incerc sa scot total sarea o perioada. Poate am si eu parte de o imbunatatire. Asa, macar un pic. Multumesc de sfat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Gudinde, numai tin minte ce mi-ai zis tu, mai spune-mi o data, te rog. Pt. ca mi-am notat tot felul de creme si sfaturi si nu mai stiu, zau!
Azi m-am dat cu Doxiproct, dar tot n-am fost la buda

Iti spuneam de Procto-Glyvenol supozitoare. Contin tribenosid si lidocaina. Dar, in prospect scrie: nu se cunoaste daca substanta activa trece laptele matern.

Insa, de la plafar eu am luat Hemosan care este din extract din castan, galbenele, cretisoara, spanz si musetel.

Poate te ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Multumesc mult celor care mi-au raspuns la intrebarea despre vaccinul anti rotavirus. Inca nu m-am decis, dar inclin spre NU.

Adriuta, si lui Sean i-a mai pierit un pic pofta de mancare dupa vaccinare :(. Ce mortal e Chris cum sta el ca un pasha :)))

Si eu ii ofer suzeta lui Sean cand vad ca e agitat. Tot ortodontice ii plac cel mai mult. Mi se pare suficient de igienic, avand in vedere ca le spal de fiecare data dupa ce le-a morfolit, daca a cazut nu i-o mai dau tot pe aceeasi (e bine cand ai multe..:)) si le fierb regulat. Uneori o accepta din prima cu mare placere, alteori o refuza si nu insist niciodata. Nu e viciat pentru ca nu o vrea decat putin timp si destul de rar. Au si ei momente. Odata am plecat toti 3 cu masina, eu eram in spate cu bebe, care era tare suparat, iar eu uitasem suzetele acasa. Era in scaunul de masina, deci nu-l puteam lua in brate sa-l consolez. Ce sa fac, ce sa fac, mi-am dezinfectat mainile cu hand sanitizer si le-am clatit cu apa si a supt baiatul meu la degetul meu mic (partea exterioara, acolo unde se indoaie) pana s-a linistit. Asta e...uneori au nevoie sa suga ceva.

Si eu folosesc biberoane Dr. Brown. Eu am cumparat din astea pt ca nu am gasit altele de sticla, cum am vrut neaparat. Bebe suge si acum din tetina originala. Nu pot sa le compar cu altele ca nu am incercat altceva. Sean le-a acceptat din primele zile de viata cand i-am dat si formula. Apoi am inceput sa-i dau laptic de la mine din ele. Bea fara probleme. Si sa stiti ca bebe va ragai ORICUM, din orice biberon i-ati da. Pai ganditi-va ca ragaie mult si cand e alaptat la san, si doar n-avem aer in tzitzi...ei inghit aer tras pe nas sau prin coltul gurii, pe langa tetina.

Am scris cu stanga ca e bebe in brate, tre sa iau o pauza

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput