Puiuti de Randunici 2008 !! (18)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
tuchita spune:
Adriutza, tocmai ca stiu de la un dr de dinti ca o suzeta ortodontica ajuta la formarea corecta a palatului si maxilarelor si deci a cresterii dintilor!
Asta nu inseamna ca daca nu vede suzeta o sa aiba dintii strambi! Doar ca , daca tot ii dai suzeta, sa fie una ortodontica!
Azi cum a dormit Adrian? Tot cate 40 de minute?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
underqueen spune:
al meu nu vrea suzy ortodontica...i-am dat rotunda din prima, ca asa mi-a dat la farmacie si ca proasta nu ma pricepeam..si acum pe aia orto nu poate sa o tina, o scapa...
ps: la tvr2 e un candidat la primaria Moinesti! (care bate campii)
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
natynic spune:
Adriuta, seful meu (persoana cunoscuta dealtfel) doarme si acum, la 55 de ani, numai in reprize de 17 minute fix! Zi si noapte. JUR!!! Stiam asta, credeam ca e legenda pana am fost cu el la un congres in Germania, cu masina, fara popas nocturn. Cand i se facea somn zicea "voi iesiti din masina sau faceti liniste", tragea pe dreapta, dormea 17 minute, se trezea spontan si mergeam mai departe. Asa face mereu si crede-ma, are o minte si o energie incredibila. Asa o fi si Adrian, cu 40 de minute! . Apropo, mi tot nu-mi e clar, ii ziceti Adrian sau Chris?
Stela, ce, nici tu n-ai primit PM-ul meu de raspuns?Ce naiba? Uite, mai trimit unul si zi-mi daca l-ai primit! Cu bibe-pai tu n-ai vazut ce sistem complicat de accesorii are? Sigur nu e totul doar tetina; altfel de ce crezi ca ar costa atat biberonul?? Are un sistem anume de curgere care, asta e, ei nu-i convine. Deci eu as zice ca Teo, Sanziana si Vlad-ursulet sunt simandicosi, nu Iulia-ea e mai din topor! . A, si m-a sunat Mihatp sa vada daca au ajuns bibe ca ei i-a picat netul de cateva zile si zicea ca si ea si-a luat si e f multumita. Deh, fata mea pana nu e ea mai altfel decat ceilalti nu se lasa!
Roxy ma bucur ca nu esti supi. Normal ca promit ca vin in Botanica, eu mai merg in alte locuri pt variatie dar cata vreme mai stau in Cotroceni voi considera un mare privilegiu ca am la 2 pasi acest loc minunat, curat si linistit. Iar daca imi fac abonament (ca altfel sincer nu se merita) normal ca vin cat de des posibil!
Vrea balaurul mancare, bye! Ma duc sa-i dau lapte din bibe de 2 lei, cum ii place ei!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Am ars ibricul cu apa pt bibe (l-am uitat pe foc) si nu mai am apa plata fiarta!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by underqueen
ps: la tvr2 e un candidat la primaria Moinesti! (care bate campii)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
fetelor din Bucuresti, votati la locale? cu cine?
![](icon_smile_big.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea
natynic spune:
Normal ca daca v-am zis ca Iulia a mancat la pranz 150, acum la 100 a adormit! Nu va mai spun nimic!
Naty
Iulia mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Frichiniciul meu m-a cam zapacit Ba adormea si in juma de ora il apucau partzurile si plansetele, ba facea kk si bineinteles trebuia sa o aiba pe tzatza in gura
Noroc ca a venit sotul si a plecat cu Vlad la nashu in vizita si a venit mama si am pus-o sa-mi faca ea supica cu galusti
Adriuta, ce pastile am voie? ca ceaiuri nu am voie, decat de musetel, care e apa de ploaie...
Eu tot suzi ortodontica ii dau de la Nuk si mai am una de rezerva Avent fiziologica.
Aa, Clau, mersi pt. link, am vazut cruciulitele, super frumoase sunt!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Naty, tu de ce fierbi apa plata???
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
naty te mirai de ce insistam cu pipa, eu iti spun cum stau lucrurile la noi: Mufa are foarte dezvoltat instinctul asta al suptului, si el asa se relaxeaza, adoarme, se linisteste in orice situatie!...daca nu ar fi pipa ar insemna sa-l tin la san non stop, sa-si pape manutele intr-una si sa se enerveze groaznic;si asa patisem de fapt acum o luna cand am decis sa incerc cu pipa...o scuipa in pat numai cand are chef sa vin sa stau cu el, sa ne jucam,iar cand adoarme, dak nu e adormit bine, lemn, si scapa pipa, atunci tipa, eu i-o dau, atipeste, iar scapa si tot asa pana adoarme de-a binelea si nu-l mai intereseaza de pipa, iar noaptea nu are nevoie de ea niciodata!dak ar fi dupa mine nu i-as da-o deloc, dar ar fi nasol pt toata lumea, stiu prin ce am trecut in cele cateva zile cand ma luptam sa nu i-o dau,iar Mufa plangea si se agita intr-una si-l calmam doar la san.Si se intampla sa vrea papa din 10 in 10 min de eram terminati amandoi..atunci ma invata clau ca ar trebui sa aiba pauza de macar o ora jumate intre alaptari pt a degera laptele, si am reusit asta cu suzy...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Bai, frate, n-am timp nici sa respir!! Si mi-e asa dor sa vorbesc cu voi!!Dar peste 2 sapt termina si sotul meu cu scoala si o sa vreti sa scapati de mine!
Bubu, se pare ca nu reusim sa ne vedem!! Dar e timp destul! Sunt mici copiii!
Ati plecat de acasa cu bebe mic pana acum? Noi vrem sa plecam in weekend la tara, ;la parinti si mi-e groaza ca trebuie sa luam cu noi toata casa pt bebe, exceptand patutul .
Valentina si Matei (10.04.2008)