Puiuti de Randunici 2008 !! (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ba da, Mimo, asa e! Si eu daca intru in camera si o gasesc pe Iulia cu ochii deschisi, zambeste si apoi incepe sa scheaune, de unde pana atunci tacea.
Fetelor, nu pot face pe fotomodelul ca aparatul asta foto nou e prea smecher si nu stiu sa descarc pozele in calculator, pare a nu vedea USB-ul. Iar telefonul v-am zis ca s-a bulit la capitolul poze, nush ce are.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Pauza de si tigara! am trimis copii afara( sper sa nu imi para rau, dar Ili nu mai are nik!)
Mimonix m-ai facut sa rad ca de obicei!
Luny ce cumnata iti tragi!
Am nevoie de un sfat: vreau sa-i cumpar lui tata un tensiometru electronic si nu stiu de care! a inceput sa mai traga cate un puseu hipertensiv( deh, incepe si el sa se hodorogeasca!) si n-am cum sa-l trtez de la distanta daca nu are cu ce-si masura tensiunea, iar in dr din Barlad n-am incredere nici sa mor!
stiu ca printre voi mai sunt posesoare de aparate, asa ca dac imi puteti sugera o marca v-as fi recunoascatoare!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,eu am tensiometru ptr brat Omron...in timpul sarcinii am avut probleme cu tensiunea si dr pe asta mi l-a recomandat!E bun!multa sanatate ,tatalui!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

nico, frumos puiul tau matei cu fundu-n sus! si cu gura deschisa! credeam ca numai a mea mai ramane asa dar vaz ca mai sunt si alti puiuti!

luny nu stiu de ce dar aveam o banuiala ca ea ar fi! am vazut-o si aseara la Marutza! e f dragutza! deci stai sa inteleg: e nevasta fratelui sotului tau?

naty da-i de cap la aparatul ala smecher si arata-te!

tuchi soacra-mea are aparat d'ala, cand vine o intreb cum se numeste si-ti spun!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, Omron e cel mai bun, cel de brat. In toate studiile de cardiologie serioase asta se foloseste. E bun insa si Omron-ul radial, asa are sotul meu si pe ala l-am folosit si eu cu nenorocita mea de hipertensiune de sarcina, mereu verificat cu cel -nou- manual si era f precis.
Roxana, NU POT, bag cablul USB sa transmit pozele si nu vede aparatul!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna

Hagiyanis LA multi ani!!!!!!

eu tot cu "puseurile maronii" ma laud, de mie frica s ies la plimbare cu piticu'pt ca din sfert in sfert de ceas facem o vizita la odaia mica si inchesuita.off off , mai , mai

Cory , te asteptam cu drag cu vesti mai multe de la ieshi!!!pozel de nota 10
Simonneta, Idem si la mine, dureri ingrozitoare la penetrare si singerare, drept urmare am pus lacat si am aruncat cheia. pt moment. Despre lapte nu prea stiu ce sa-ti spun , dar mai insista cu tetina,pt ca nici Andrei nu vroia tetina la inceput dar am insistat si acu imi bea ceiutz din bibe , desi greu.
Stela , bravo fetitzo pt munca prestata
Alice si un cele 2 frumoase care se uita in ohlinda
MAria, semiadormita

Naty, ma bucur de bucuria ta cu marturiile, ma minunez cate obiceiuri sunt pe aici si eu habar n-am de ele, crema cu factor 50 am comandat si eu la o prietena in spania , tre sa-mi vina
Adriutz , si eu cred ca ein mintea ta , dar s-ar putea sa fie laptele mai consistent si atunci el maninca mai putin ca timp dar ca consistenta e toto acolo, zic si io!!!

Cami33 eu pun rezerva raid in camera cind plecam la plmbare ( geamul deschis) si am scapat de tzintzri
Luny , rochitza am s-o pozez , dar tre sa umblu la hainele nemaiimbracate, desi e noua,( am primit-o de la o pretena , nu o voi imbracao never di motive di fizic meseriash
MAria si Andrei prima suzi a fost cea dee latex , dar acum mai luam orto, cu greu cei drept ( el mai mult se joaca si zice ca ma pacaleste pe mine ca rade cu gura pina la urechi cind ii pun sizi )

NAty , sa nu mai razi de altii cind au reusit performantza sa arda 3 ibrice in 2 zile , da!!!

Valentina eu am fost la 500 km , de pasti , Andrei avea 2 luni asa ca.... drum bun.

Ce frumos , e Vlad mare acum Bubu
Da mai si Luny are drepatte , ne spunem pareri despre suzi , si ce daca si eu gindesc la fel cca NAty , inrtr-un final si \Andrei tzocaie suzeta, asta e : subiect inchis cu cheia aruncata in Dimbovitza. punct

Of scriu la mes asata de la 9 sa vad cind il termin , fac a p 4 pauza de vizita
Luny tu pe unde anume stai , poate ne intalnim totusi!!!!
Gudinde un grande si te rog , si pentru picioare , se poate sa retii apa in corp si asta nu e bine , un control cu radiografie e cel mai indicat la donii rinichi( eu cunosc fpoarte ine problema asat ca Sora mea si mama sunt la fel) nu e de gluma.

Adriutza , si al meu shade la fel , estepozitia lui preferata, dar nu mult frumosii
Bubu sa nu fie cu suparatre , dar dupa toate vizitele mele la camera mica , as pofti si io la cornuletze, se poate????? !!!!
bey , Amira ROxana , in porumb stau numai io , da !!!!ca altfel

am vazut un mare blond( pe care-l cam strangea salopeta verde, sa fiti fericitzi Ela si multa sanatate

Ali ,Matza ta face misto de tine , oare?????
Simo 27 , va fi bine s avezi , eu una mamica ingrijorata si una bucata Barosan gingurit

pauza , iar.....

un pup pt Delphina , care revine dupa 29 mai !!!

Pauza de pitic......

Clau , imi pare rau de seara ta cu febra,Sa stii ca vroiam sa-ti spun dar am tot uitat, te rog anticipat sa nu te supi pe mine, in parc la Ior este foarte cuent mai ales linga lac , eu am om prietna cu bb de 6 luni care cu plimbarile pe linga lac si cu praful din dotarea parcului a facut o conjunctivita de toata frumo\usetzea, repet nu o zic cu rautate, apasat.

Vazut Vladutz de Minomix, sa fie sanatos ca frumos e!!
Vazut si Matei de Nicoleta, si ce scupel e
Naty , trebuie instalat programul de la aparat prima data , si apoi bazi Usb pt recunoastere

Gata , hai ca mai fac o pauza , dar am reusit si eu cu cirnatul de mesaj , sper sa nu ocupe 2 pagini
din motive de vizite dese la odaia mica nu cred ca mai intru azi , si daca nu o fac va doresc BOTEZURI perfrcte, we placut cu vreme frumoasa dar nu Caniculoasa

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata la amiaza!!!
Am ramas restantiera rau de tot, dar acuma am reusit sa recuperez, asa ca imediat m-apuc!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani,nu ma supar, Doamne feri! Cand e foarte cald, ma plimb pe langa lac tocmai ca e mai racoare, in rest ma plimb pe aleile de sus, pe partea cealalta cu fantana arteziana!
Imi pare rau de drumurile dese la camera mica! Offff...

Mimonix, si eu am observat treaba asta, sunt smecheri rau bebelusii astia! Cand apar pe langa ea, o apuca scancitul s-o iau din patut! Dar eu perseverez, in fiecare zi cate putin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l asa, tatal sau il intreaba:

- Ce s-a intamplat? Te-a refuzat?

- Da ... Mi-a tras si o palma!

- Cum asa?! Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!"

- Vai! Asta era! Am gresit formula ... I-am spus: "Ai o fatza de-mi sta ceasul"

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriuta, exact la fel doarme si Rebecca, are un somn mai lung de vreo 2 ore si in rest reprize de 40 de minute. Dar fix 40, nici mai mult , nici mai putin. Asa este setata!

Desi acum doarme de la 10.30, dar asta pentru ca ii tot fac cate-un vant la leagan si doarme tare bine asa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput