Puiuti de Randunici 2008 !! (18)
Raspunsuri - Pagina 17
Ali_bia spune:
Ariel imi pare rau pt puiutul tau, sper sa-si faca efectul duphalac_ul si sa fie bune rezultatele de la ORL
Bafta la nea' doftor si asa cum ai zis si tu in legatura cu carpiconul e super bun, am avut si eu hemoroizi(am avut, nu gluma) mi-am pus supozitoare si mi-a trecut repede,repede
pe tine si pe Teo
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
clauclau spune:
Ariel, succes la fofo control azi!
Mimonix, voiam sa-ti spun ca am incercat aseara dupa baita si alaptat s-o pun pe Rebe in patut. Si chiar a stat o perioada, se uita la jucarele, se mai mataia, mai treceam pe la ea, o mai mangaiam pe spate, iar plecam, iar ma chema peste 3 minute si a tinut chestia asta vreo jumatate de ora. Dar nici gand s-o ia somnul si dupa juma' de ora s-a plictisit si a inceput sa planga bine , asa ca m-am dus la ea, am luat-o , am leganat-o cum stie ea si-n 3 minute s-a culcat. Am basculat-o repede in patut si gata, s-a sculat la 2 sa pape. Dar oricum, o sa mai repet treaba cu patutul, poate pana la urma o s-o ia somnul si acolo, cine stie? O s-o las acolo pana plange mai zdravan!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
amira_roxana spune:
'neatza si de la mine!(Amira doarme bineinteles)
da naty vrem sa vedem rochitza!
bubu pai daca dureaza asa mult eu maine vin in partea aia vrei sa-ti aduc eu cornuletze? vb f serios!
luny care este cumnata ta din filmul respectiv? ca ma mai uit si eu cateodata! cum stai cu pregatirile?
zoze frumos sufletelul tau blond! mi-a placut pijamaua aia ca un sac, are si asta mica a mea ceva in genul ala dar o gasesc peste noapte mereu in cracii goi!
gudinde sper ca esti mai bine!
tuchi bine macar ca nu mai are febra ilinca! multi !
trebuie sa ma laud sa va zic ca aseara pitik mea a dormit in patut! ideea e ca ea ar dormi oriunde as pune-o (si eu sunt la fel) doar ca din comoditate si pt ca am problemele alea cu piciorul prefer sa o tin langa mine, sa-mi fie mai usor! dar ma bucur ca aseara m-am odihnit si eu mai bine un pic, neavand grija ei sa nu o ating!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Care rochita o vreti, aia cumparata sau aia veche?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ali_bia spune:
AMANDOUA!!!!
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
luny spune:
cuscra, cumnata-mea (viitoare, deocamdata e iubita fratelui sotului) e in serial profa Diana, aia creata, si la 'Dansez pt tine' a fost coregrafa Andrei!
naty, amandouaaaaaaaa! fii fotomodel pt noi!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
neata,neata
Eu nu atentez la cafeau voastra virtuala deoarece ca o mamica ce biberoneaza am baut deja 2 cafeloaie uriase (irish)
Ariel nu mai am parul asa de lung deoarece l-am ajustat cu ocazia botezului ca ajunsesem ca Johana.Pentru cine se intreaba cine e Johana, a fost o stire LA ORA 5 despre o fata tinuta ascunsa in padure nu stiu citi ani, care nu se tunsese niciodata si nici nu-si taiase unghiileCind m-a vazut coafeza inainte de botez am crezut ca face infarctApoi s-a apucat de treaba constiincios dar dupa ce am ajuns acasa am facut DUS si gata capodopera, a disparutVorba aceea unde nu-i cap vai de coafuraExemplificare http://good-times.webshots.com/photo/2039754610103415869jSokBypoza botez[url]
Plus ca era spre sfirsit, dupa ce ma trecusera toate transpiratiile leganind copilu' ca sa converseze Jana
Cit despre Monti...daca-l inilnesti, tine-l de vorba o vreme sa nu bage de seama ca io azi dimineata am insfacat 2 buc rahat cu aroma de trandafiri
Tuchieu fata racita cu copchil cu reflexe buneEu ma gindesc asa:daca il apuca reflexul scarpinatului in timp ce e ocupat cu reflexul agatatului?Dar tu lasa-ma pe mine, ca io-s dusa rau....
Despre "apa plata cu lamiie".Si eu folosesc apa plata incalzita si atit.Nu o fierb desi poate ca aveti dreptate si mi-a zis si mie doc sa fac asta.Dar ma gindesc ca o imi trebuie ibric special, ca sa nu cumva sa prinda miros de cafea sau altceva si la mine in casa e cam greu cu disciplina...pina invata astia ca ala e ibricul copilului....mai bine papa el cu apa plata nefiarta...asta e
Iar suzeta nu o vrea si pace...ne chinuim noi sa-i astupam gura, dar el nu se lasa.Mai functioneaza uneori in parc, cind chiar vreau sa inchida gura sa nu intre muscaUneori chiar sprijineam suzeta cu marginea plovarasului, sa nu o poata scoate.Dar acum....a invatat sa urle cu suzeta in gura, asa ca...Parerea mea e ca unora le place si altora nu, nu depinde de parinti decit in masura in care acestia nu vor sa le dea suzeta dar poti sa si vrei in zadar, va spun din proprie experienta.
Bubu, .Sa treaca repede durerile!
Ghinde, eu asa citesc IDul tau mereu...si eu am picioarele umflate inca si ma dor calciiele.Dar eu pun pe seama greutatii, d-aia cochetam cu dnul Montiniac dar nu stiu daca e si cazul tau...sper ca nu!
Ce-o fi cu Olguta?Ca tare m-a impresionat povestea cu unchiul ei cind au fost in vizita la spital...of, Doamne!
Pupici si pe curind!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2733893890103379982GIQHzq
poze noi si de la noi
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Ali_bia spune:
Nicoleta e un frumos Matei, si ce fain doarme el cu fundul in sus
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
mimonix spune:
Clauesti pe drumul cel bun, bravo!Macar ai leganat-o doar trei min, nu o ora! Parerea mea e sa nici nu mai treci pe acolo in timp ce ea admira peisajul ca ei sunt smecheri.De exemplu, Vladut admira eisajul pe canapea in sufragerie iar eu intindeam rufe in balcon.De cite ori luam cite o rufa din cos si apaream in raza lui vizuala, de atitea ori scincea.Dispaream, tacea...Nu mi-a venit sa cred,zau!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo