Puiuti de Randunici 2008 !! (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da Tuchita, Rebe e bine, dar eu stiu cat o sa mai fie cu raceala asta a mea??

Naty, chiar ca e ciudat!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Apropo de raceli, sor-mea e cobza si a dormit aici azi noapte..sper sa nu fi ajuns la Mufy!! Nu s-a apropiat de el si ea a dormit in sufrAgerie, dar Doamne fereste!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, ideal ar fi fost sa poarte masca sora ta, dar daca nu s-a apropiat de Mufangiu, stai linistita.
Of, randunoiul asta al meu! Iar a lasat pt ultimul moment o multime de detalii legate de botez...E bine ca deja-l cunosc, cand se mobilizeaza face intr-o ora cat ar fi fost de facut in 2 zile (si le face bine) dar nu-mi place mie sa stiu ca maine e evenimentul si nu e totul pus la punct. Am uitat sa va zic ca-mi luasem o rochie, frumoasa ea (cu imprimeul oarecum ca a lui Luny, normal! )dar ma cam arata gravida, n-ar fi fost nici asta bai dar e cam transparenta si n-am jupa ca urasc asa ceva. Astfel incat tot la rochita veche am ramas-ma rog, veche ca timp, ca am purtat-o o singura data. Imi vine bine, e neagra si mascheaza burta si gata!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

'Neata stol!
M-am trezit si eu la 8:30. Doamne ce bine e sa dormi toata noaptea.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu ca-i fain, Ursule? . Maaaama, e o adevarata performanta sa dormi toata noaptea. Mie mi s-a intamplat doar atunci cand am visat ca-i dau fetei sa manance-de nu intelegeam dupa aia de ce vrea iar!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

quote:
Originally posted by natynic

Nu ca-i fain, Ursule? . Maaaama, e o adevarata performanta sa dormi toata noaptea. Mie mi s-a intamplat doar atunci cand am visat ca-i dau fetei sa manance-de nu intelegeam dupa aia de ce vrea iar!

Naty
Iulia mea

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gudinde, Luny, Ali multi din partea noastra.
Dienutza mea ieri de la ora 15 pana la ora 22 n-a dormit deloc, dar de la ora 22 si pana la 4.30 dimineata, nu i-am auzit glasul
Si m-am putut odihni si eu ca lumea in sfarsit
Amira povestea nasterii troneaza la semnatura daca vrei sa o citesti.
Eu nu folosesc apa plata pt lapte praf, o fierb 5 minute pe aia de la robinet, in cartea aia roz a sotilor Capraru asa zice si n-am avut probleme pana acuma.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Naty
Kitzy si eu tot apa de la robinet ii dau, fiarta 5 minute si nu sa intamplat nimic, si Biancai tot asa i-am dat

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! vreau si eu cafea:), dar una adevarata, ca m-a trezit un idiot la ora 8 si teo dormeaaa!!! l-a apucat sa ma sune sa ma intrebe de nr de la servici ....teo a ziberar aseara de la ora 19 pana pe la 1 noaptea, cu mici pauze de reincarcare......vad ca alea 2 ore de tipete de care vorbea spock, s-au facut 3, apoi, 4, apoi...fara numar!!! in timpul asta a mancat la ora 21, apoi abia la 5.30!!!!
este tot "big chief, no kk", asta e a 4 a zi. i-am dat duphalac aseara si am asteptat...si nimic. i-am mai dat o doza acum dimineata, poate, poate....
sper sa nu-l apuce cand mergem la dr. ...azi ma duc sa-i iau rezultatele de la ORL, apoi la marele eveniment:FOFO CTRL!!! am mare teama, pt ca ieri iar mi-a curs sange din gaurica ramasa dupa coasere, care vad ca s-a mai marit, e cam cat "gamalia" de la batul de chibrit ....am dat cu oximed si tinctura de galbenele, poate se va inchide. au mai fost 2, dar mai mici, vad ca au disparut...sunt curioasa ce va zice dr. si plina de speranta ca va zica ca e ok si ca pot si eu sa revin la NORMAL!!!

hagyianis, la multi ani!!!
clau si tuchi, sanatate maxima!! si voua si copiilor!
kya, gaurelele tale de la operatie ce mai fac?
bubu, carpicon e bun pt hemoroizi. eu vreau sa iau sa dau pe gaurica aia urata...
gudinde, incearca sa bei ceai "picioare usoare" de la fares. pe mine m-a ajutat de fiecare data. 3 cani pe zi, minim 2 zile. ia sare de potasiu, ajuta la eliminarea apei din tesuturi.
mimonix, super pozele!!! ce ti-a crescut parul de cand nu ne-am vazut! sa-mi zici cum e "relatia" cu nea monti, ca tare vreau sa ma intalnesc si eu cu el...
tare faza cu "jana"!
iar vitoriei lipan da-i un sms si spune-i ca barbat-su se da mort, dar de fapt e la bere cu baietii, cu ochii dupa fomei:)
cand aud de baltagul imi aduc aminte de un comentariu idot, care-l prezenta drep "primul roman politist din literatura romana" , hahahahaha!
pup si restul fetelor nenominalizate.
tre sa ma mobilizez acum sa ma duc sa-l caut pe tata popa sa vb despre botez cu el si sa imi citeasca si mie molifta, ca vreau sa fiu si eu de fata la crestinarea pruncului meu.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, pai a venit tarziu aseara sormea si nu a stat deloc cu Mufy, iar dimineata a plecat la job devreme, mie mi-era sa nu fi lasat prin casa un pui de raceala..si s-ar putea sa tot doarma pa-cici zilele astea, ca au casa in santier ai mei, nici cada nu au cateva zile..VREAU SA VAD ROCHITA!!!
si de la noi, kitzy

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput