MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ioana drum bun...

multumim de felicitari!

dana(angie) ce ma bucur ca mai dai si tu pe la noi... si te rog eu mult nu te mai ingrijora ..o sa fie totul bine.. Alessio o sa fie un frumusel la fel ca tine si sotul tau
dana(7mi)& ginger dar vrem si noi foto cu intalneala voastra...
uitati m-am gandit eu bine asa...si am facut loc pt. albumele noastre daca vreti ...
adresa este pe google picasa am trimis deja in album foto cu intalneala noastra oana si cristina..
albumul nu este public dar daca vreti va dau adresa intrati pe google si account-ul este mamicideitalia@yahoo.it
iar parola o trimit pe e-mail mamicideitalalia@yahoo.it
eu n-am mai schimbat nici nume..ca sa ne fie mai usor... daca vreti...putem sa facem un album si cu gravidute cum eram in timpul..sau cu eco si unul cu copilasi..toate fiind private , nu publice...cum vreti voi ...eu ideea am expus-o

acum iar nu reusesc sa termin ce am mai vrut sa termin..dar tb neaparat sa spun ca Ale de dana(7mi) e tare frumuseldar si baietei de ginger la dublu...desi ma repet ca am mai spus...
am fugit la pitica .. gata azi chiar mi-a dat un pic de libertate ..nu a facut prea multe nazuri... la vaccin a plans un picusor cand a bagat nene ala acul... dar dupa a fost fetita cuminte

va pup

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

quote:
Originally posted by Raluk31

Ginger,cand ai vreme...cat timp ai facut tratamenul?Asa cum scrie,14 zile si 14 de mentinere?Sau continuu?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

De care tratament zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by slimatei

uitati m-am gandit eu bine asa...si am facut loc pt. albumele noastre daca vreti ...
adresa este pe google picasa am trimis deja in album foto cu intalneala noastra oana si cristina..
albumul nu este public dar daca vreti va dau adresa intrati pe google si account-ul este mamicideitalia@yahoo.it
iar parola o trimit pe e-mail mamicideitalalia@yahoo.it
eu n-am mai schimbat nici nume..ca sa ne fie mai usor... daca vreti...putem sa facem un album si cu gravidute cum eram in timpul..sau cu eco si unul cu copilasi..toate fiind private , nu publice...cum vreti voi ...eu ideea am expus-o

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

bravissima, imi place idea ... mi-am creat deja un album, deocamdata este gol. Cand ajung acasa (ca aici nu am programul picasa descarcat) voi introduce cateva poze.

poze noi nu am facut; ieri ne-am intalnit intr-un centru comercial ... era foarte aglomerat, numai la poze nu ne era gandul ... poate data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ginger,cu Sedastip,noua mea obsesieTe-am mai intrebat cate ceva despre el si mai inainte.

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by danangie

Buna ziua,

Ce mai faceti? Noi suntem bine. BB Alessio extrem de activ.....azi mergem la eco sa vedem ce mai face. Am vazut ca va pregatiti de plecare acasa. Ce bine de voi!! Noi nu vom merge acasa anul acesta. Eu mai am 25 de zile pana la termen. Tai zilele ca la armata. Sunt tare curioasa cum arata bbicul meu. In ultimul timp sunt cam stresata ca de cand a nascut cumnatamea a intrat in mine o frica de nastere.....inexplicabila. Incerc sa-mi tin temerile in frau.....dar imaginatia mea e cam nesimtita si o cam ia razna. Dar trecem noi si de asta. Nu prea stiu ce sa fac pentru ca sufar de insomnii.....stresul asta ma doboara....in rest , totul bine. Mai avem de facut cateva cumparaturi pentru bb. Genul cadita, gel de dus.....chiar sunt indecisa....nu stiu ce gen sa cumpar.....Nivea....Chico.....voi ce folositi? Bagajul inca nu mi l-am facut.....am sa pun toate necesare intr-un sertar. Cu valiza langa.....cand va veni momentul numai le arunc acolo. Cam atat.
O saptamana placuta tuturor si sanatate bebicilor!

mult asteptat

dana, draguta!!! ce putin mai ai!!!! imi permit sa iti scriu aici!! ma bucur sa vad ca mai ai putin si o sa ai un puiut in brate!!! capu' sus!!! nasterea nu trebuie sa fie neaparat un lucru neplacut!! pt mine a fost fff usor si bine, ceea ce iti doresc si tie!! astept cu nerabdare sa postezi primele impresii de dupa nastere. SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!...aaa si apropo....valiza aia de spital ar cam trebui sa fie pregatita !!!!

pupici multi !!!! FOARTE FRUMOS NUME AI ALES , IMI PLACE MULT!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

quote:
Originally posted by danangie

Buna ziua,

Ce mai faceti? Noi suntem bine. BB Alessio extrem de activ.....azi mergem la eco sa vedem ce mai face. Am vazut ca va pregatiti de plecare acasa. Ce bine de voi!! Noi nu vom merge acasa anul acesta. Eu mai am 25 de zile pana la termen. Tai zilele ca la armata. Sunt tare curioasa cum arata bbicul meu. In ultimul timp sunt cam stresata ca de cand a nascut cumnatamea a intrat in mine o frica de nastere.....inexplicabila. Incerc sa-mi tin temerile in frau.....dar imaginatia mea e cam nesimtita si o cam ia razna. Dar trecem noi si de asta. Nu prea stiu ce sa fac pentru ca sufar de insomnii.....stresul asta ma doboara....in rest , totul bine. Mai avem de facut cateva cumparaturi pentru bb. Genul cadita, gel de dus.....chiar sunt indecisa....nu stiu ce gen sa cumpar.....Nivea....Chico.....voi ce folositi? Bagajul inca nu mi l-am facut.....am sa pun toate necesare intr-un sertar. Cu valiza langa.....cand va veni momentul numai le arunc acolo. Cam atat.
O saptamana placuta tuturor si sanatate bebicilor!

mult asteptat

Eu iti dau un sfat pe care mi l-au dat si mie la curs.Incearca sa fii cat de relaxata poti,si te va ajuta foarte mult(ma refer la momentul in care vei naste;cu cat ai muschii mai relaxati,cu atat te doare mai putin).Cat despre stres...stiu ca ai f. multe ganduri,dar gandeste-te ca daca de pe acum nu dormi...ce vei face dupa ce se naste bb?

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bidonsky

Neata fetelor.Pe la 11 asa. Ca in ultimul timp dorm cam mult Doamne e asa frumos,nu stiu dar nu cred ca exista o senzatie mai frumoasa in viata ca asta.
CORINA IN 35 SAPT CU ANDREI
dragomir corina

Faci bine ca dormi,ma bucur ca reusesti.Inseamna ca nu mai esti asa de stresata.
Ai dreptate,nu exista fericire mai mare in viata asta.Parca mi-e dor si mie de burtica,cand te ,,aud" pe tine.Dar mai astept pana la al doilea bb.

Mergi la inceput

stefania felicitari lui Stefy pentru primul dintisor!

Noi am fost la mare azi,a fost foarte cald(32°).Ce as fi innotat!Dar sper ca va fi si duminica la fel,si voi merge cu sotiorul,asa pot si eu sa ma bronzez.

Ambra e din nou smiorcaita,cred ca e pe drum al doilea dintisor.Pe zi ce trece e tot mai smechera...

andreea de ambra-7 luni si 26 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

multumesc tuturor de urari
Am sarbatorit azi putin,au fost nasa Deliei cu fetitele la noi,si cam atat.

In rest am mai primit felicitari din ro,si a trecut repede si ziua asta,atat de mult asteptata.
Spre seara am fost cu sotu si Delia in oras si am mancat la restaurant,a fost frumos.
De la sot am primit niste cercei fff frumosi din aur galben cu alb.

Iar de la nasa Deliei un set de cescute de ceai care au manerul in forma de fluture

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by NETTY75

CIAO fetelor.....in sfarsit am gasit si ce ma interesa....niste mamici si gravidute de Italia!!!Eu sunt insarcinata in 14 sapt.si ar trebui sa nasc pe 14.noi...dar sunt un pic in deriva pt ca tare m-as duce acasa ca sa nasc..pe aici nu am pe nimeni.Dar din cate am citit pe formurile de la DC..ti se cam taie pofta!!.O sa imi spuneti ca am innebunit...As vrea sa stiu voi ce ziceti?Aici merg la doctor la Consultoriu....sa imi iau unul particular ar fi mai bine?Ma rog deriva e mare...Multumesc si va pup pe toate!

NETTY75 bine ai venit in !!!

eu m-am reitors in tara acum 4 ani (dupa 5 ani de Italia) ptr. ca sotul meu a vrut sa deschida o firma aici (adevarul e ca ne merge bine si nu-mi pare rau), dar cand am ramas gravida am decis impreuna cu sotul ca voi naste in Italia.
Aceasta decizie am luat-o in urma vizitelor spitalelor di Timisoara si a celui din Mantova, crede-ma ca nu exista termen de comparatie.......... in Italia e muuuuulllllttttt mai bine din TOATE punctele de vedere, nu am regretat deloc decizia chiar daca la 1 sapt. dupa ce am nascut am ramas singura cu copilul 5 sapt. in It. deoarece sotul trebuia sa fie la firma in tara.

Am o prietena care a nascut acum in 20 mai o superba fetita, dar crede-ma ca e tare aiurea cum procedeaza aici, sa-ti fac catva exemple:

1. aici iti dau cpoilul sa-l alaptezi dupa 2 zile daca ai facut cezariana (in It. ti-l da imediat ptr. ca sa nu pierzi colostrul care e foarte important ptr. anticorpi si cel mai important , ca sa nu se invete cu biberonul ca sa nu ai riscul sa nu mai vrea la san);
2. nu prea iti lasa copilul cu tine decat 2-3 ore pe zi in primele 72 de ore de la cezariana, in It. ti-l lasa non-stop daca il vrei cu tine, ti-l iau doar daca esti prea obosita si vrei sa dormi linistita ca sa te refaci mai repede;
3. tre sa dai o GRAMADA de mita, daca nu dai nici nu se uita la tine, in It. fetele sunt foarte dragute, ai o telecomanda la pat ca sa suni la asistente chiar si noaptea si-ti vin in maxim 1 min. cu zambetul pe buze;
4. tatal are voie sa stea cu tine si cu copil de dimineata pana seara daca are posibilitatea;
5. te invata tot ce ai nevoie sa stii;

ETC......

nu exista cuvinte de lauda ptr. profesionalismul de care au dat dovada asistentele cand am nascut eu.....

acum eu nu stiu in ce parte a Italiei locuiesti si nici in tara nu stiu de unde ai plecat, decizia ramane a ta.
Eu una ti-as recomanda cu caldura sa faci o vizita spitalului dinIt. in care va trebiu sa nasti sa vezi conditiile de acolo....

mult noroc si sa-ti dea D-ul un sanatos !!!!

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput