MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

buna dimineata! ce urata este ziua de luni ... mai ale cand trebuie sa vii la munca

netty, bun venit si sarcina usoara in continuare!

quote:
Originally posted by micio
Dana, e vb de genenasii lui Ginger? Poze cu Ale cand ne arati? cand face 2 ani?

exact .

Ale face doi anisori peste 2 luni. V-am trimis cateva poze pe e-mail-ul comun.

Salutari tuturor mamicutelor si puisorilor, drum bun si vacanta placuta celor care pleaca.

va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Dana, tare simpatic Ale...ce se amuza cu gainile, s-a schimbat de cand nu l-am mai vazut, are fata de baietel nazdravan acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

Ce mai faceti? Noi suntem bine. BB Alessio extrem de activ.....azi mergem la eco sa vedem ce mai face. Am vazut ca va pregatiti de plecare acasa. Ce bine de voi!! Noi nu vom merge acasa anul acesta. Eu mai am 25 de zile pana la termen. Tai zilele ca la armata. Sunt tare curioasa cum arata bbicul meu. In ultimul timp sunt cam stresata ca de cand a nascut cumnatamea a intrat in mine o frica de nastere.....inexplicabila. Incerc sa-mi tin temerile in frau.....dar imaginatia mea e cam nesimtita si o cam ia razna. Dar trecem noi si de asta. Nu prea stiu ce sa fac pentru ca sufar de insomnii.....stresul asta ma doboara....in rest , totul bine. Mai avem de facut cateva cumparaturi pentru bb. Genul cadita, gel de dus.....chiar sunt indecisa....nu stiu ce gen sa cumpar.....Nivea....Chico.....voi ce folositi? Bagajul inca nu mi l-am facut.....am sa pun toate necesare intr-un sertar. Cu valiza langa.....cand va veni momentul numai le arunc acolo. Cam atat.
O saptamana placuta tuturor si sanatate bebicilor!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Neata fetelor.Pe la 11 asa. Ca in ultimul timp dorm cam mult,asta nu ca mi-ar displace.
Vad ca sunteti ff active de cand nu am mai intrat.Dar nu prea am ce sa va zic.Decat ca e totul bine.Saptamana trecuta am fost la dr si mi-a zis ca e totul bine,ca s-a pregatit de iesit Andreiasul meu adica e cu capul in jos.Imi face niste miscari de ma si sperie cateodata.Doamne e asa frumos,nu stiu dar nu cred ca exista o senzatie mai frumoasa in viata ca asta.
Azi ma duc si la ecograf sa vedem cat mai cantareste si cum mai e.Va zic maine ce am facut.
Va doresc o zi frumoasa alaturi de puisorii vostri.

CORINA IN 35 SAPT CU ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danangie

In ultimul timp sunt cam stresata ca de cand a nascut cumnatamea a intrat in mine o frica de nastere.....inexplicabila. Incerc sa-mi tin temerile in frau.....dar imaginatia mea e cam nesimtita si o cam ia razna. Dar trecem noi si de asta.

mult asteptat

curaj, zi si tu cum spuneam eu ... nu sunt nici prima, nici ultima femeie care naste ... dupa ce mi-a trecut starea de voma (a tinut doar 2 ore ), vrioiam sa nasc cat mai repede ... in alte 2 ore mi-am tinut in brate puiutul meu.

Nastere usoara! Suntem alaturi de tine.

p.s.
la ce spital nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANA7 multumesc de incurajari. Voi naste la Melegnano, pana la urma. Initial asa vroiam la Melegnano. chiar daca de acolo nu am amintiri prea frumoase. Dar de cand a nascut cumnatamea acolo.....ma rog e o poveste lunga....sa zicem ca ea a avut mici "complicatii", neplaceri, nervi.....nu mai vroiam sa nasc acolo. Si nu stiam daca sa nasc la Macedonia Meloni sau la Monza. Dar pana la urma, mi-am zis ca poate cumnatamea asa a avut ea ghinionul......si poate eu am sa dau peste lume buna si cu dispozitia buna. Tu unde ai nascut?

mult asteptat

Mergi la inceput

ce lent este internetul astazi ....

eu am nascut la Buzzi, este cel mai aproape de casa mea ... complicazii am avut si eu dupa nastere ... insa toate au trecut, important este ca BB sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NETTY75 spune:

SALVE RAGAZZE!
dana7mi,micio,katiapam,slimatei va multumesc pt urarile de bun venit!!!
slimatei vad ca esti din Iasi...inutil sa mai discutam de Maternitatea "Cuza Voda" sau "Elena Doamna"...spaga merge la greu peste tot si chiar si asa ai numai surprize la nastere:ba nu vine medicul,ba nu isi aduce aminte de tine(desi ai cotizat gros la el)ba aia,ba cealalta...Acum ce sa zic...nasc femeile si in Romania..care mai usor care mai greu...dar chestia asta cu nesimtirea asistentelor (mai nesimtite ca medicii de obicei)si mai ales cu igiena din spitale...MA OMOARA!
Am mers in martie acasa pt.un botez si am facut si o ecografie la 6 sapt..asa pt linistea mea...si am ramas gura casca...si vb aia la un domn doctor tare in Iasi!In Romania inca nu s-a auzit de privacy!!!Asistenta pe hol facea foile(era si sala de asteptare),dupa ce ieseai,el in gura mare din pragul cabinetului:"Doamna X-ulescu(care era inaintea mea si tocmai iesise)e suspecta de cancer uterin!Scrie acolo!"si apoi incepea asistenta un interviu in fata noastra:dar cati ani aveti?dar cate avorturi ati facut?dar cand ati intrat in menopauza?
Vine si randul meu:fac ecografia(vaginala ca era micut),ma usureaza de 120ron si iar pe hol in gura mare:"Scrie acolo!Sarcina uterina,6sapt. etc,etc!"Ce sa mai zic,am iesit impuscata..ce naiba chiar trebuiau sa stie toate pacientele de pe hol ce are aia sau cealalta...NO COMMENT!!!
imi inchipui ce e la nasteri in Maternitate..de aia ma interesam de vreo clinica particulara...dar cred ca usor usor schimb ideea si am sa nasc aici!
HAI CA V-AM FACUT CAPUL CALENDAR!!!PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Am reusit si eu sa intru azi,n am stat o clipa de dimineata.
Dana-colgo l'occasione sa-ti mai multumesc odata pentru salopetele si sper sa am ocazia sa ma revansez pentru ca ai facut atata drum ca sa ne intalnim.Ale al tau e un nazdravan scump si dulce,da-i un pupic din partea gagautzelor mele.
Danangie- eu am nascut prin cezariana la San Matteo la Pavia,sunt foarte multumita de ei.Folosesc Johnson Baby sampon,sapun lichid si ulei.Cumparaturi am facut din Milano,pe viale Abruzzi este un magazin,din Buccinasco este alt magazin ,se numeste Ecliss,dar daca stiam mai repede mergeam langa Bergamo la fabrica de la CAM ca au deschis un magazin cu preturi de fabrica.Am cumparat cel mai mare tarc cu 70€ si rotobile Bubu cu 40€ unul.Au acolo si carucioare,fasciatoi ,toate cu preturi mai mici.Daca poti ,trage o fuga pana acolo.Uite aici : http://www.camspa.it/azienda/come_trovarci.html

Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ce fac fetele??

Dana(daraban),la multi ani,sa fii sanatosa si iubita!
Oana,ce mai face nazdravanul?
Katia,cum va simtiti in tara?Inca un pic si mai adaugi si tu un anisor..
Dana(danangie),cu curaj inainte ca trece!..eu folosesc Aveeno baby in general si gama Chicco ( sampon "fara lacrimi",de ex..)
Stefi,tare sunt curioasaDaca te gandesti,diferenta intre copii ar fi ok..felicitari pt primul dintisor si pt fetita cumintica!
Netty,bine ai venit!Stai pe aici ca ai mereu cu cine povesti...
Ginger,cand ai vreme...cat timp ai facut tratamenul?Asa cum scrie,14 zile si 14 de mentinere?Sau continuu?

Azi mi-e somn,cu toate ca Anais a inceput sa doarma toata noaptea..adica de pe la 8 seara la 5-6 dimineata.Tare cuminte e ea!De altfel,ma si gandeam inainte sa nasc..DD stie ca daca nu dorm bine,sunt cu fundul in sus toata ziua..slabiciunea mea..si de aia o sa-mi dea un copil cuminte!

O zi buna tuturor!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput