MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

facui testu'..negativ..da' cine-l crede ...cu toate semnele...
noi una ne-am ferit nu am aruncat direct..itelegeti voi ce vreau sa spun..dar am inteles ca dupa nastere organismul e mult mai radioactiv si la o singura picatura... asa ca daca
nici eu nu cred ca as fi..tind mai mult sa cred ca e o dereglare..oare unde-i buba????

nu mi-ar displacea nici daca ar fi dar sa stim si noi...
stiti voi cum e..tradare,tradare..dar sa stim si noi!

Stefania x2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu una nu cred faza cu alaptatul mai ales daca exista CM!Adica daca ai CM logic ca ai si ovulatie deci pentru mine protectia a fost pe primul loc mai ales ca am rams gravi chiar daca ne-am 'ferit'..

Simo eu nasei de botez i-am facut cadou un tablou super si nu m-a costat nici mult!E super si ideea cu palmierul.Poti sa le iei si un ornament de gradina.Am vazut o bancuta pe care stau 2 copilasi uitandu-se unul spre altul dar nu stiu preturi si acum depinde si de gusturile nasilor.

Cu siguranta este greu cu 2 copii nici nu am dubii dar eu zic ca se merita din plin!Eu mai vreau un bebe dar nu acum putin mai incolo avem timp!
Mai vroiam sa zic ceva dar in creieru meu e un gol imens..cred ca de la oboseala

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Papushica/bine ai venit in grup
poti scrie cit vrei aici noi te sfatuim cu ce stim
Mamii/poti ramine usor si de alaptezi
o fata cu care am fost vecine de pat a nascut inaintea mea cu 2 zile acum luna ce vine iar naste s/a trezit ca avea 5 luni si a ramas gravi cu alaptare exclusiva fara sa fi avut ciclu
cica daca alaptezi nu ramaisi imediat naste o fetita primul e baiat

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Katiapam : TANTI AUGURI !

Simonicuta- eu la nasi le-am luat doua vase de Murano superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Slimatei -pai si eu am probleme cu CM dupa nastere.In 5 luni l-am avut de 2 ori...acum iar nu-mi vine...il astept de 2 saptamani....da' nu cred ca e posibil sa fiu gravi...daca inainte n-am ramas nici daca stateam atarnata de picioare;dar daca ar fi asa m-as si tampii ca nici asa n-am vreme de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

roxali noi mergem la Pisa,langa Pisa,la 12 km cca.E foarte aproape de noi.Voi unde mergeti?

stefania imi place de tine.Da-i in continuare cu glumele!!!Daca nu a iesit pozitiv testul,stai linistita,ca nu esti .

Azi cred ca i-a iesit al doilea dintisor la Ambra,m-a zapacit cu smiorcaielile ei,si nici nu am putut iesi din casa,a poluat toata ziua.

Noapte buna la mamici si pitici!!!

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

E randul meu sa ofer azi! Deci poftiti!

Fetelor, voi care ati nascut natural, ati purtat burtiera dupa?? Daca da.....v-a ajutat? Si cum ati stiut de cati cm sa o cumparati?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata fetelor ! As mai avea o intrebare pt voi...Am tot studiat piata si am hotarat sa mergem la Porta di Roma si la Castel Romano Outlet...vi se par ok ? ultimul am inteles ca e putin departe, asa ca nu prea stiu daca merita sa batem drumul pana acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by daraban

Simo ce casa super au nasi tai ,as vrea si eu asa.
Eu sunt de acord cu tine ,in privinta palmierului,e f frumos sa decorezi o casa.
Iar in Italia sunt tot felul de plante super ,ornamentale.
Din Italia vrei sa cumperi palmierul?

Iar o alta idee de cadou,nu am.
E f greu sa cumperi ceva unor persoane care au totul.
Eu la persoane de genul asta,le cumpar doar flori,pt ca nu faci bruta figura niciodata,zic eu.
Florile cam plac la toata lumea.

dana si delia (11.03.2007)

Dana pana la urma voi lua palmierul ptr. nasii "mari" si ptr. nasa "mica" iau rama foto digitala si gata.

Nuuuuuuuuuuuuuu il iau din It. ca voi da o carutza de bani pe el inutil, nasii locuiesc in tara, in Timisoara, iar palmierul il voi comanda de la Arad (unde am aflat ca e o florarie care se ocupa special numai de plante exotice, unicate si foarte speciale (asa ca nasii).
Oricum eu de cand m-a mutat inapoi in tara (si eu tot in Tm. stau), atat eu cat si sotul avem mai multi prieteni aici, asa ca facem nunta si botezul aici (mai ales ca al meu sot e bun prieten cu Consului Italiei in Timisoara si acesta din urma ne-a facut o oferta irezistibila de a ne cununa chiar el la Consulat ... ca si cadou de nunta.....un gest super frumos zic eu).

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Buna fetelor!
LA MULTI ANI KATIA SI LA CAT MAI MULTI!
Cand am avut timp de forum nu am putut intra...
In rest toate bune si frumoase...crestem,gangurim...a vrea sai cumpar boxul acesta http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4455

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Roxali eu am gasit exact acest model care se inchide destul de compact (uita-te pana in josul paginii) foarte bun ptr. cine calatoreste foarte mult ... asa ca mine ,albastru, nou nout in Mall-ul din Tm. la Premaman la 85 Euro, eu zic ca e super ok.

Asta de pe eBay e la 50 Euro folosit, + taxele de transport .....se ajunge pe la 65-70 Euro, asa cu 85 mi-am luat unul nou pe care il am imediat acasa si stiu de o treaba.

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput