MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (29)
Raspunsuri - Pagina 15
daraban spune:
ciao fetelor
katiapam LA MULTI ANI! SI NUMAI BINE ALATURI DE FAMILIA TA! 
slimatei multumesc de urarile intarzaiate
,le primesc cu muuult drag oricand 
Sa stii ca si mie mi-a venit CM repede dupa nastere,a doua luna.
Dar inainte sa imi vina aveam niste simptome de sarcina 
Sa vezi tu atunci sperietura pe capu meu...Delia avea 2 luni si io sa fiu din nou insarcinata...nu ma puteam gandi la asa ceva,nu vroiam chiar asa repede.
Dar pana la urma n-a fost nimic,doar CM.![]()
dana si
delia (11.03.2007)
daraban spune:
daca doriti sa vedeti o printesa cu palarie roz,v-o prezint pe... delia
dana si
delia (11.03.2007)
simonicutza spune:

Tantiiiii auguuuuriiiii a teeeee,
Tantiiiii auguuuuriiiii a teeeee,
Tantiiiii auguuuuriiiii cara Katiapam,
Tantiiiii auguuuuriiiii a teeeeeeeeeee !!!!

Sa dea D-zeu ca cele mai arzatoare dorinte ale tale sa se implineasca !!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
simonicutza spune:
buna fetelor,
eu nu stiu cum ati procedat voi cu cadoul nasilor, dar eu voi avea curand botezul lui Tobia apoi nunta, nu prea stiu ce sa le fac cadou (nasica lui Tobia e fiica nasilor de cununie), cel mai ideal cadou ptr. nasica lui Tobia m-i se pare www.fotosculpturi.ro/products/Rama%20foto-digitala%207%20inches.html" target="_blank"> asta ca si cadou, dar la nasi....
nu am nici ceea mai vaga idee. Nu ma puteti ajuta si pe mine?????? Nasii au cam 50 ani si au tot ce-si doresc, dar acusi isi termina de construit vila iar mie m-i se pare ca nasii sunt innebuniti dupa plantele uriase, ce ziceti daca le iau un palmir de pus in casa (avand in vedere ca sufrageria nu are nici un etaj deasupra si se vede cerul prin tavanul de sticla ?!?!), ce ziceti voi????
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
danangie spune:
Buna dimineata,
KATIA La multi ani si din partea mea!!
Eu ca de obicei.....ma lupt cu noptile albe.....nu mai stiu ce sa fac.....
mult asteptat
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by slimatei
dana(angie)..ce curajoasa esti..eu una nu mai am curaj sa o i-au de la capat..desi...nu se stie daca nu sunt pe acest drum.. n-am curaj sa-mi fac testul... desi simptomele o zic clar...
n-am chef de nimic si ma simt naspa tare..mi-e frica...
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Stefania, prietena mea are fetitele cu 13 luni de diferenta ... nu i-a fost usor (a avut si ajutor: mama, soacra... au facut cu randul), mai toata lumea crede ca sunt gemene. Poate ca este mai bine cu putina diferenta intre ei ... nu faci in timp sa uiti.
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by slimatei
aa ..am uitat sa spun ca am vazut foto cu creatiile dana(7mi)..si eu ma gandeam sa fac din astea..dar cum pt. asta iti tb rabdare..ceea ce mie in ultimul timp imi lipseste... nu ma pot linisti..eu inainte faceam goblenuri de alea buchisite si crosetam... ehe.. eram o gospodina model pe bune.... da' na acum tb sa-mi dau una regulata..si sa ma pun pe treaba...
acum chiar ca fug..
va
multe le-am facut cand statea acasa in maternitate ... acum fac o litera cand si cand. Lucru manual ma relaxeaza. Acum ca am si o colega care face un curs de ricamo ... ne apucam sa facem perdele
oricum sunt multe lucruri care trebuiesc la camin/gradinita: saci, prosoape, barbetica.
slimatei spune:
neata... am venit cu cafeaua..
am vazut printesa cu palarioara roz...
frumoasa foc...si mamica...
dana te inteleg...imi pare rau..cunosc cum e.. nu stiu ce pot spune decat sa-ti dea DD multa rabdare..mult a fost putin mai este.. 20 de zile wow.. nusttiu cum sa te mai incurajez..sper sa fie totul bine... si o sa fie .... ai grija de tine
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Ciao fetelor
multumesc degli auguri
azi trec pe 31
ticker
de
Giulia (20/06/07)
a mai ramas sampanie?
La multi ani, sa fii fericita si iubita alaturi de cei dragi!
mamii spune:
dana nu a mai ramas nici o gura de shampanie ca am baut-o eu pe toata na!
Bine hai ca mi-a mai ramas un pahar
( nu mai spune la nimeni)
Nushu ce rahat s-a intamplat ca nu mai mergea sa scriu in fine...
nusu de ce am impresia ca Alex al lui Dana este taaaaaare nazdravan iar alex al meu mi se pare ca ii va calca pe urme
_ORicum e super Ale de Dana 
am vazut si domnisorik cu palarioara si moatze e s0000per dulce vreauu si eu fetita cu coditze..
katia p unde umblii??
stefania eu zic sa faci un test o sa dormi mai linistita noaptea 
dove sieteeeeeeeeeeeeeee??????
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz

nu se stie daca nu sunt pe acest drum.. n-am curaj sa-mi fac testul... desi simptomele o zic clar...
..si sa ma pun pe treaba...