Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
honey79 spune:
Natalia, distractie placuta diseara, mami.Ce te invidiez..he he.dar las' ca mai am cred un pahar de Sangria la frigider (de la Pasti ramas) si..poate-l savurez diseara, dupa ce adoarme AJ.
Ramona, pupici lui Razvanel. He he... mi-l si imaginez,cum se ridica el din fundulet si cum se misca prin patut.
AJ mai face asa, cateodata... mai ales cand vreau sa-l schimb de Pampers si el nu are chef... si numai ce-si infige piciorusele in saltea . isi ridica funduletul si se-mpinge...viermisorul lui mama.
Wow, Ceska.... ce seamana Benji cu tine....la caeeasi varsta. Zici ca sunteti gemeni.
Eu am aici doar o poza cu mine bebe si... nu prea vad asemanari intre mine si AJ. Dar nici inte AJ si tati (caci ne-a trimis soacra cateva pozici cu tati-bebe).
Awwww, Ereena, ce dulce esti!!!! Si ce mai plangeai tu, scumpa de tine. Eu vreau sa stiu, cat de inalta esti tu acum?Caci la Botez pareai lunga tare.
Stoisor...pupici dulci si-mbratisari calde. Sper sa treaca starea asta cat mai curand.Nu stiu ce sa zic despre voma... E totusi bine ca vorbesti cu medicul des.Si AJ-ul meu regurgiteaza dupa fiecare masa, chit ca i-am luat si formula speciala pentru bebeii cu astfel de probleme. Si cand i-am zis doctoritei.... a zis ca asa fac bebeii,ca e normal. Dar stau si ma intreb... o fi normal chiar dupa fiecare masa????!!!
Alina...pupici si...capul sus. Sunt sigura ca nu e nimic grav. Bine ca ai fost la medic si ati aflat din timp de eventuale probleme, astfel putand sa tratezi.
Eu in Germania, am fost la un control de rutina si mi-au facut Papanicolau (PAP test) si mi-a iesit anormal. Ma rog, chestia e ca ma chema la fiecare 3 luni sa-mi mai faca cate-un test, ca sa vada ce si cum. Daca se modifica si avansa treaba, sa stie si sa intervina. Aici, i-am spsu doctorului la care am tot mers si cu care am nascut. El...m-a chemat abia in iulie-august. Ca...las' ca e ok... ca dupa nastere organismul se mai schimba, blah,blah. Ce sa mai zic? Si..unde mai pui ca ia si cateva sute bune de $$$ la fiecare consult.
Dea Domnul sa fim sanatoase cu toatele si sa putem fi alaturi de puii nostri.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cati_magureanu spune:
Helau, helau! I'm finally back de pe plaiurile mioritice!
N-am citit prea mult din urma insa ma straduiesc... caci ati scris in cele 4 saptamaaaaani...romane...
In primul rand, vreau sa urez si eu "La Multi Ani" sarbatoritelor/sarbatoritilor de acum 2 zile, respectiv Elene si Constantini ... Ellenuta, Eleni de Laura_Dimitris..doar pe ele le stiu..dar ma gandesc la toate Elenele din odiseea noastra!
Am mai citit cu tristete de tragedia din familia Ereenei..Ereena, condoleante..fara cuvinte!
Felicitari pentru Miri..cu examenele..pentru masinuta (sa o stapanesti sanatoasa)!
Honey, felicitari si tie pentru permis!
Am mai citit de un prim dintisor...parca Octi...wow!!! felicitari!!
Gatta draga...m-ai dat gata! Frumos botez, frumoasa traditie, frumoasa costumatie...frumoase fetele!
Mitsu, La Multi Ani cu mare intarziere! Iti doresc sa fii fericita alaturi de dragalasul bbC, viata lunga presarata numai cu impliniri si bucurii!
Eliza, cum ai ajuns? Ati facut botezul?
La noi a fost un maraton sejurul asta in tara...Frumos si foarte scurt..Am avut 2 botezuri (al nostru) si am botezat noi un alt baietel..asa ca..va dati seama ca primele 2 saptamani au fost un nesfarsit pelerinaj pe la rude si prieteni plus cele 2 botezuri..In ultima saptamana ce ne-am mai relaxat cat de cat..dar tot nebuneala..ca de, trebuia sa facem turul final..si ia-o de la capat...
La intoarcere, bebe n-a mai fost asa cuminte ca la plecarea catre Romania (cand a dormit aproape tot timpul)...ce-i drept ca am venit ziua (data trecuta a fost noaptea) si toti se foiau pe acolo, copii multi care tipau/plangeau (chiar langa noi am avut o familie de roamani cu 2 baietei mici care au tipat destul de des si au facut galagie pe acolo..suficient cat sa-l trezeasca pe asta de "n" ori si sa inceapa si el sa urle, frustrat)...Asa ca a fost fun...
Acum incercam sa ne reacomodam cu somnul...azi-noapte a fost prima noapte cand a dormit si el mai legat, dupa vreo 3-4 nopti cand m-a trezit din ora in ora...
Cam astea sunt vestile despre noi!
Am implinit si noi 4 lunitze, pe 13 mai si azi mergem sa facem vaccinurile de 4 luni si sa ne spuna nenea doctorul cand incepem diversificarea!
Mai citesc din urma si revin!
Pup!
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
honey79 spune:
Mai am de vazut pozici cu Yasmin,cu Ozi si cu baietii lui Ven.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Miky..bine ai revenit.Te-asteptam sa scrii mai des si ... eventual, la sfarsitul fiecarui mesaj sa bagi si-unul special...pentru persoanele "interesate" de ce faci, scrii tu.Ai baiat mare deja... se pare.Si doar cu fete se-ntalneste zici?
Cati, bine-ati venit. Te-nteleg cu alergatura,cand esti in tara.Cand pleci de-aici, zici ca mergi si tu in concediu,etc...dar cand ajungi acolo,nici nu stii cum si unde sa te-mparti.
Eu vreau detalii despre zbor,sa stii.Cuma ti calatorit, ati avut bilet si pentru bebe, cum si in ce a stat pe durata zborului, cum i-ai dat sa pape, de-astea.
Noi ne pregatim sa plecam in Dallas pentru 5 zile in iunie, stat la hotel si... habar nu am ce sa iau cu mine. Ii iau bassinetul? Ii iau leaganul ?Cate hainute?
Iar in iulie cred, vom merge la drum lung... cam 2 zile pe drum dus si 2 intors... mergem la bunica in New Jersey.Sper din suflet ca va fi ok.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
anca.b spune:
Salut din nou pe ziua de azi. am reusit sa adorm micul terorist dupa 3 ore de urlete. habar n-am ce are. nu se stringe la burtica, a facut kk azi, e schimbat, mincat, nu e nici cald, nici frig, nu ies dintii, am fost si la plimbare doua ore... ma rog, bine ca s-a terminat. acuma, daca doarme jumate de ora ma declar multumita. o sa fie un alt om...
intru sa citesc din urma ca ati umplut ceva pagini, nu gluma...se vede ca a fost vreme urita peste tot...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Ceska, Ereena, eu v-am mai spui ca baietii va seamana leit. mie mi se pare ca taticii astia ai lor nu au prea contribuit acolo in ligheanul cu gene...
honey79 spune:
Uite c-am incarcat si eu pozicile cu mami Vali as a baby.
Le gasiti aici:
http://community.webshots.com/album/563567371OVZSDg
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
anca.b spune:
Laura.D, ce nasol ca ai probleme cu dr…ar fi trebuit sa te inteleaga, ca e si ea femeie. Nu are copii?
Alina, imi pare rau ca ai descoperit balaurul ala…da’ uite zic fetele ca se poate scapa de el si ca nu e foarte complicata operatie…asa ca mult curaj, Ia-ti gindul de la el si distreaza-te bine in concediu.
Ginnette, bine ai facut ca ai data lucrusoarele bietelor fetite. Saracele, ele nu au gresit cu nimic sa aiba o asemenea mama!! Si cind te gindesti cite cazuri de cupluri care isi doresc copii si nu reusesc sa aiba sint…nu e dreapta lumea asta!!!!
anca.b spune:
Ven, am vazut pozele cu baietii tai...cel mic e leit tati...cel putin mie asa mi se pare. iar tu esti o frumoasa, mami!!! bravo!!!
anca.b spune:
Angi, am vazut pozele cu Pupi...ne-ai facut pofta de mare (mie si lui Stefan)...abia asteptam sa venim. AMR o luna jumate!!!!!