Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
inais spune:
Buna dimineata...la 12!
Dupa o noapte in care am reusit sa dormim cat de cat 9 ore...adunate, chinuite asa...de azi dimineata lenevesc! Nu-mi vine sa cred ca stau si chiar nu am determinare sa fac ordine...!Obsesie grea cu ordinea asta!! 
Am citit ce s-a mai scris de aseara, am mai chatuit cu o prietena, am papat si acum...poate ma ridic si eu sa termin ordinea in hartii (inceputa aseara si terminata dupa rugaminti fierbinti ale sotului meu sa merg sa dorm!
). El era rupt si eu aveam energie pt 10!! Hihihi...nu-i de gluma cu sindromul cuibului asta!
Vianne Doamne-ajuta sa fie bine! Te asteptam cu vesti bune despre tine si puiutz! 
Ylari si eu sunt de parerea Alrei. Ignore nu-i o solutie!
Mamica cu bebeii rai...calm, calm, calm...lasa ca o sa ma vad si pe mine! Momentan e usor de zis din afara! Uite o
sa treaca!
Va
!
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
AMR 4 saptamani!!
iulia83 spune:
neatza..am apucat sa citesc putin.
Ylari draga mea! am ramas muta! 

nu stiu daca sa rad sau sa plang la afirmatiile soacr(a)ei tale. cum adica nu se satura motanul din lapticul tau? nu i-ai zis sa suga ea la motan si sa te lase pe tine sa-ti vezi de treaba ta? sincer..poate sunt putin
nesimtita, dar ma apuca dracii...curaj draga mea si ia toate afirmatiile astea acre ca pe o glumitza, ca ai tu timp sa i-o coci mai tarziu
tu ai grija sa tii bine de laptic. uite! de cate ori iti zice nebuna cate ceva, gandeste-te la noi ca o injuram dublu si iti bagam tie
, ok?
Pozici Iulia
AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena 

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
Reallaura spune:
Alysh, merci mult de program,
cred ca o sa incerc ceva similar, dupa vizita la pediatru, ca sa ma orientez nitel si dupa ce spune ea...
Oricum, parcul il lasam la locul lui ca sa ne intalnim cu bb Vlad...sper de sapt viitoare.
Gabitzule, si eu mi-am luat mai devreme concediu (data eliberarii nu coincide cu data de inceput a conced.) cred ca alea de la tine de la sv nu stiu pe ce lume sunt.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Ylari socra ta e dusa rau cu pluta!!!!CUm au zis si restul,pur si simplu nu o mai baga in seama!!!!Nu merita sa-ti omori neuronii cu astfel de femeie!!!!pt tine
si asta pt socrella!!!
Poze
Andreea38+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 2saptamani!!!
Andree27

mi-o si imaginez pe Ylari dand cu biciul in soacra atarnata ca in emoticonul ala pe care-l pusasi acolo!!!! (
) deja am un filmuletz in cap pe tema asta 

Pozici Iulia
AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena 

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Ramona80
Se pare ca n-am trecut de moderare.
Sa-mi fie rusine.
mai ai putin

Pozici Iulia
AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena 

Praise God!!!”
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Sunt o mamica de mai_iunie2007(Capsunici).Eram curioasa ce se intampla la mamici de mai_iunie2008, am intrat, v-am citit din cand in cand si nu pot spune decat ca m-ati impresionat.BRAVO si FELICITARI pt versurile minunate si haioase de la inceputul cap voastre.
Va doresc la toate mulllltaaaaaa sanatate, sarcini usoare in continuare, nasteri cat mai usoare si fara probleme(doresc tuturor sa nasca asa usor ca mine) si bebici-capsunici sanatosi, voiosi si mancaciosi!
Va saluta, Davidel de 1 an si 1 luna si 1 zi.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
PAPA BUN
uite c um postez eu de 100 de ori ca nu citesc pana la capat!!!
Alyna24 multumim frumos pt urari! tu deja esti mamica veterana. te pupam si te mai asteptam pe la noi

Pozici Iulia
AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena 

Praise God!!!”
kitzy spune:
Andreea foarte frumoase pozele din Gradina botanica cu gravidoasa 
Ar trebui si eu sa incep sa-i fac la Diana un program cat de cat, dar chiar din somn n-as trezi-o pt papa, ca si-asa nu doarme ea foarte mult si macar cat doarme s-o las in pace.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Andreea foarte frumoase pozele din Gradina botanica cu gravidoasa
Ar trebui si eu sa incep sa-i fac la Diana un program cat de cat, dar chiar din somn n-as trezi-o pt papa, ca si-asa nu doarme ea foarte mult si macar cat doarme s-o las in pace.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

Merci!!!Tare scumpa esti!!!!
si la Diana!!!!Poze
Andreea
38+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 2saptamani!!!
YLARI spune:
Pupici la toate fetele, va iubesc foarte tare, sunteti prietenele mele!!!!!
Si o veste buna: lapticul vine gramada, ma mulg si curge si din celalalt san, in ciuda stiti voi cui!!!!!!!
Si acum stiti ce zice: "Ti-am zis ca o sa iti vina greu laptele din cauza anesteziei!"
Yupiiiii, ce fericita sunt ca am laptic... deja i-am dat la bebeluna. Doar ca nu mai vrea la san... Eh, asta sa fie baiul...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
MissParker spune:
inais, si tu ai dreptate, sigur ca toate ne dorim ca bebeii sa vina cand sunt ei gata pregatiti, insa pe de alta parte starea asta de „gravidenie“ incepe sa devina tot mai apasatoare pe ultimii metri si de aceea ne dorim sa ajungem mai repede la linia de sosire, dar in nici un caz in detrimentul lui bb mic, Doamne fereste!
Andree27, bine-ai revenit, ca ne intrebam toate ce e cu tine... Am vazut si pozicile din gradina botanica, tare frumoase!! Ai fost totusi la un control dupa acele contractii false? Of, saracuta de tine, nasol ca tot vomiti... dar citeam ca si asta e un semn ca se apropie nasterea... Doamne-ajuta! 
Vianne, tinem pumnii sa fie totul bine
O nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si voinic!
Ylari, ai vazut ca te-ai descurcat? Bine ca i-ai trantit-o si tu soacra-tii, de i-ai mai inchis gura! Cutra batrana, sa-si vada de oasele si de belelele ei! Buna ideea de la Lorich, documenteaza totul, mai serios, mai ironic, in felul asta poate te mai descarci si tu... si mai tarziu categoric vei rade copios de fazele astea! Alra are dreptate, e mai bine sa-i spui in fata ce gandesti (politicos, dar ferm), ca sa inteleaga ca nu te ajuta cu nimic comentariile/sfaturile ei, ci dimpotriva! Ce bine-mi pare ca acum ti-a venit si tie laptele, vezi daca ai perseverat? Acum pune-o pe bebeluna cat mai des la san, sa vezi ca incet-incet se reobisnuieste ea sa suga, daca vede ca nu primeste altceva!
mi_bebelina, bine-ati venit acasa! Alapteaza la greu, asa se regleaza cel mai bine productia! Pune-l pe bebe la san cat de des poti tu, si din ora in ora, el iti stimuleaza cel mai bine productia...
Lorich, si eu bag tare cu somnul, dar ma tem ca tot nu vom putea profita de rezervele astea cand ne vor tine bebeii treze nopti in sir... dar asta e, ne obisnuim noi cu toate 
Lilly79, tinem pumnii sa nu fie potoroasa si sa raspunda la apel

Ramona80, esti oricand binevenita sa scrii mai mult si mai des ![]()
Anasol, nu te lasa inima pe tine sa-i dai la cur, stim noi prea bine... Calmeaza-te si tu, incearca sa te pui in pielea lui si ai intelegere! Poate ca nelinistea ta si asteptarile tale (pt. un copil perfect, gen bibelou) il agita si mai tare... De multe ori copiii reactioneaza la starile sufletesti ale parintilor. Fa tot posibilul sa te linistesti tu si poate ca asta e solutia si pentru el 
Alyna24, multumim pt. complimente! Si tie toate cele bune cu Davidelul tau! Tare faine poze si un baietel foarte expresiv
Si, by the way, o sa am si eu un Daviduc si sper sa nu se incadreze in regula descrisa de tine ![]()
Fetele cu burtici si inca fara bebici, ieri citeam de diferenta dintre falsele contractii si alea reale: cica alea false incep pe undeva prin burta, pe cand alea reale incep in zona intestinelor si a bazinului si sunt insotite de dureri de spate, deci sigur o sa le putem identifica.
Noi raportam o noapte dormita ok. Pe la 10 m-a sunat o colega, care e si ea graviduta in 8 saptamani, dar isi face mari griji fiindca e abia de un an intr-o relatie (necasatoriti), tipul este in principiu ok, dar cu sechele sufletesti pe care le cam ineaca in alcool si uneori mai au scandal, ea se teme ca poate va ramane singura cu copilul pe cap... Am incurajat-o cat am putut, are si ea 38 de ani si tare mult isi dorea un copil, am simtit-o de cand i-am spus eu ca sunt gravida... I-am zis ca daca si l-a dorit din toata inima, totul se va rezolva cumva, se va descurca. Alternativa ar fi mai dureroasa, asa ca sa stea linistita si sa fie recunoscatoare ca i s-a dat - in ultima secunda - sansa asta, sa devina mamica. E si pentru ea ocazia sa se maturizeze, sa se comporte mai responsabil (fiindca si ea uneori e ca un copil rasfatat). I-am spus ca depinde si de ea ca relatia cu tipul ei sa mearga, sa fie si ea mai calma, mai plina de tact etc. Mi-a zis ca tare bine i-a facut tot ce i-am spus (stiu ca am talent la incurajat
).
Asa ca am facut o fapta buna pe ziua de azi si ma simt tare bine.
Acum ma duc si-mi plantez burtoiul la TV, ca mai am seriale de vazut.
Bafta multa fetelor care au azi eco