Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, azi e a treia zi de program si e f bine, sper sa tina asa in continuare.
Programul e urmatorul:

- ne trezim la ora 5-6 dimineata si papam o ora numai san....dupa care il iau cu mine in pat si dormim amandoi cu mici pauze in care el se trezeste , ii mai bag un san in gura si mai adoarme cu el asa.chestia asta pana la 9 dimineata (asta e partea haotoca oarecum a programului, e un fel de program de rasfat pt ca stam cu mami in pat si papam tazatzica cand avem chef)

- la ora 9 doar biberon : 120 ml

(pe la 10 iesim afara)

-la ora 13 san + biberon

(siesta)

-la ora 18 san + biberon

(stam treaz si ne jucam cu mami si tati)

- la ora 21 baie + san + biberon

(dormim la noi in patutz)

Deci: 5 mese / 24 de ore

Cam asta ar fi programul. Acum iesim afara. Astept sa vad o ameliorare la bubitele de pe fatza, inca nu vad nici una si simt ca innebunesc. Dar stiu c-or sa treaca, asa mi-au spus toate mamicile.

Pupici, am fugit....

PS: INca o chestie: daca la ora 13 sau 18 doarme, il trezesc cu pupici si cantecele.dar il trezesc, cu toate ca mi-e mila!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata si de la noi!!!

dreptate mare in legatura cu starile astea de genul "vreau sa nasc odata" nu de alta dar am si eu cateva din ele si nu e chiar placut dar cum zicea cineva ca e mai important sa stii ca bb e bine iar cand ii va fi randul la apel se va prezenta cu sau fara greutati!!!
cu epidurala chiar ieri cand am fost la doftor am intrebat ca doar binenteles vreau si eu dar sunt de indeplinit cateva conditii!!!cel putin aici la noi in BM!!!
-dilatatie 4-5 cm
-contractii regulate si bine determinate
-copilul sa fie angajat cu capul fix
Daca nu sunt indeplinite aceste conditii risti sa pierzi travaliu si sa ajungi la cezariana!!!cam atata despre epidurala!!!
Ylari eu pe soacra ta as bateo pe bune!!!si as scoate-o afara din casa dupa ce i-as tranti un pahar de apa rece pe fata sa isi revina!!!sunt rea din nou????

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

38+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Se pare ca n-am trecut de moderare.
Sa-mi fie rusine.

Mergi la inceput

M-a adus la disperare reclama la pampers. Clar nu o sa mai cumpar de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineatza tuturor!

Felicitari, Aelita Sa ai un bebe cumintel, sanatos si mancacios!!

Fecian si pentru cine se mai incumeta pe vremea asta...

Nu stiu voi dar eu nu am chef de nimic nimic (probabil si din cauza vremii)... Si am dormit rau de tot si am visat sau chiar am avut niste contractii ciudate, timp in care m-am intors de 1000 de ori de pe o parte pe alta...

Andreea ce vremuri cand ma plimbam si eu prin gradina botanica din Cluj... Din pacate nu am mai ajuns de cativa ani chiar daca eu sunt din Cluj si venim destul de des pe acolo. Imi plac mult pozele voastre.

36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Melly23, mi-ai luat-o inainte cu raspunsurile despre epidurala. Chiar vroiam sa va intreb despre asta.

38+ abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

CINE VREA UN BB MIC, IL DAU LA SCIMB CU UN BB MAI MARE DE VREO 2 ANISORI SI CEVA........

rau copchil mai am, asta urla nonstop, numai cand doarme( si cum nu prea doarme) , cand e in bratze si cand e cu tzatza in gura tace...........nu am avut si io parte de bbei cuminti, care sa stea si ei in patutzul lor cu ochii deschisi si sa nu planga...........si are un program noaptea frate , de la 4-5 dim nu mai doarme , numai se scanceste, se strange, se inroseste, cred ca o sa-i dau la cur de acum, d-ne tare nu-mi place per asta, vreau sa faca macar 4-5 luni......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Sunt o mamica de mai_iunie2007(Capsunici).Eram curioasa ce se intampla la mamici de mai_iunie2008, am intrat, v-am citit din cand in cand si nu pot spune decat ca m-ati impresionat.BRAVO si FELICITARI pt versurile minunate si haioase de la inceputul cap voastre.

Va doresc la toate mulllltaaaaaa sanatate, sarcini usoare in continuare, nasteri cat mai usoare si fara probleme(doresc tuturor sa nasca asa usor ca mine) si bebici-capsunici sanatosi, voiosi si mancaciosi!

Va saluta, Davidel de 1 an si 1 luna si 1 zi.

PETRECEREA DE 1 ANISOR

PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

[quote]Originally posted by anasol

CINE VREA UN BB MIC, IL DAU LA SCIMB CU UN BB MAI MARE DE VREO 2 ANISORI SI CEVA........

rau copchil mai am, asta urla nonstop, numai cand doarme( si cum nu prea doarme) , cand e in bratze si cand e cu tzatza in gura tace...........nu am avut si io parte de bbei cuminti, care sa stea si ei in patutzul lor cu ochii deschisi si sa nu planga...........si are un program noaptea frate , de la 4-5 dim nu mai doarme , numai se scanceste, se strange, se inroseste, cred ca o sa-i dau la cur de acum, d-ne tare nu-mi place per asta, vreau sa faca macar 4-5 luni......

Offff.............asa ziceam si eu....crede-ma!De cand s-a nascut n-a avut stare, se trezea de 5 ori pe noapte, ziua trebuia mereu sa-l batai in carut cand ieseam afara, sa stau cu el, sa-l bag in seama..............cred ca numele e de vina:DAVID!
Spun asta ca mai stiu mamici cu baietei :Davidei si parca toti sunt identici!
Si..........stai linistita ca....cu cat creste........va fi mai neastamparat si fara stare!Asa ziceam si eu cand era mic.....ca-l vreau mare si acum, uitandu-ma inapoi........tare mi-as mai dori sa traiesc acea perioada.Acum deja merge, umbla peste tot, ink nu am ajuns la faza in care sa asculte ce-i spui, parca mai rau face cand ii atragi atentia sa nu faca ceva.............e criminal!Banuiesc ca totusi stii cum e ca mai ai un baietel parca!Eu deja am ajuns la faza de disperare in care ma controlez cu greu!Nu stiu cum sa-l mai fac sa inteleaga, acolo cat poate el, sa nu mai umble peste tot....sa fie si el mai cuminte!multe vreau si eu de la un bebel de 1 an si 1 luna dar..............nu mai pot!Dar trecem noi si peste asta!In cativa ani!

Scuze ca am indraznit sa intervin si am scris cateva randuri , aici la voi!

Profitati de aceasta perioada ca trece asa de repede!!!!!!Am si uitat cum era!Tare mi-e dor de momentele acelea si din pacate nu voi mai trece prin ele caci am deci ca vom avea doar un bebel:David!

PETRECEREA DE 1 ANISOR

PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ylari, eu nu cred ca ignore e solutia ...

daca o ignori o sa vina cu altele si mai si. eu cred ca trebuie sa incepi sa ii tai macaroana. explica-i cu binisoru in prima faza ca tu esti nesigura pe tine pentru ca esti proaspata mamica si astfel de comentarii nu te ajuta, te baga si mai rau in depresie.
spune-i pe fata ca nu crezi in nici un fel de babisme si roag-o sa nu ti le mai zica.
mai zi-i ca te descurci foarte bine pana acuma, ca bb e bine si ia in greutate si ca asta e exclusiv datorita tie si ca tu consideri ca cu toate ca faci anumite greseli global faci foarte bine.

eu am avut o discutie similara cu ... tati de laura. care se prinsese ca eu cam bajbai si isi luase bunu obicei sa vina de la servici si sa ma critice. i-am zis ca da, habar-n-am daca fac bine sau nu, dar atata vreme cat laura creste, mananca, doarme inseamna ca fac bine si nu ma ajuta deloc in conditiile in care stau toata ziua cu ea acasa si ma descurc asa cum pot sa imi vina controlu tehnic de calitate la 6 seara si sa ma desfiinteze. a inteles si nu am mai auzit comentarii.

eu cred ca face astea pentru ca vrea sa se impuna in familie. cand vine un bb mic toata lumea isi da cu parerea relativ la ce ar trebui facut cu el si toti sunt "experti" in orice fel de problema. si mama mea ma ucidea cu sfaturi si pur si simplu i-o retezam la telefon.

cred ca comentariile astea sunt si generate de nesiguranta ta. e in firea omului sa domine, si daca il vede pe unu nesigur de ceea ce face sare cu sfaturi - si asta se intampla in orice domeniu.

asa ca ia-ti o mina de om care stie ce face (chiar daca habar-n-ai) si comenteaza de fiecare data cand ceva ce auzi nu iti convine. a nu comenta nu rezolva situatia, chiar daca aparent tu zici ca esti neconflictuala toate or sa se aduna, soacra o sa ia si mai mult elan si cand o sa izbucnesti o sa iasa o cearta de toata frumusetea.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput