Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fete frumoase,

Ne-am trezit si noi, dupa o noapte buna si plina de somnic. Toata lumea imi zice sa "bag tare" acum cu somnul si eu ma conformez. :)

Doamne ajuta sa fie totul bine cu Vianne sa auzim vesti minunate, Adriana poate ne mai spui si despre venirea bebeului.

Iulia imi pare tare rau de problemele bunicilor tai, nu ca ar fi vreodata un moment bun, dar acum e cel mai rau si e si normal sa ai starile astea. Uite si sper sa fie totul bine!

Am vazut poze cu gravi dragut la gradina botanica, Andreea mi-ai facut pofta sa vizitez, mie asta din Bucuresti nu-mi place, imi aduc amite cat de frumoasa e gradina botanica din Iasi..mmm

In rest, azi mergem la tanti dr. sa vedem cum stam cu colul &stuff, eu ca si Inais vreau ca bebe sa mai stea la caldurica, pe de o parte pentru ca as vrea sa se rezolve niste probleme de familie si pe de alta pentru ca nu am neplaceri, nu doare mai nimic si iubesc perioada asta; normal ca mai sunt momente aiurea, cand nu-mi gasesc nicio pozitie de dormit, dar in final cand simt pestisorul asta cum se intinde el prin burtica... I just love it!!

V-am pupat pe toate-toate si va doresc o zi super!!!

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza fetelor.
Felicitari ache si aelita . Refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi.

Vianne nastere usoara

Ylari ai o soacra... no comment.Vin si eu cu sfatul sa incerci sa nu o bagi in seama. Nu poti sa-i spui sotului cu ce te "freaca" soacra, si sa incerce s-o puna la respect? Acum ar trebui sa fi relaxata si-ajutata de cat mai multe persoane din jurul tau ca sa ai laptic pt bebeluna.Sper sa-ti revina lapticul.

Andree27 chiar ma intrebam ieri daca nu ai nascut, ca nu ai mai intrat pe-aici.Ce rau imi pare ca te confrunti cu starile alea de rau ,dar macar nu te mai ingrasi asa mult . Eu am pus pe mine destul de multe kg in ultima perioada, dar le dau eu jos...sper.

Azi-noapte de la 2 si ceva am tot facute ture baie-pat, pt ca cea mica se foia de numa in burta si ma lovea in col.Aveam si contractii destul de dese dar haotice, unele chiar dureroase,incat am inceput sa ma gandesc ca a inceput. Dar...apoi mi-am dat seama ca mi-e cam foame,si la ora 4 eu mancam(asa ceva nu am facut in 9 luni ). Dupa ce-am mancat, s-a linistit bebelusa si-am adormit si eu.Deci stiu cum s-o linistesc cand iese de-acolo, cu mancare
Teoretic maine e termenul. Oare-l depasesc si eu? Oare si bebelusa mea e o mica potoroasa? Vom vedea

Lilly 39+
AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Lilly79
[
Ylari ai o soacra... no comment.Vin si eu cu sfatul sa incerci sa nu o bagi in seama. Nu poti sa-i spui sotului cu ce te "freaca" soacra, si sa incerce s-o puna la respect? Acum ar trebui sa fi relaxata si-ajutata de cat mai multe persoane din jurul tau ca sa ai laptic pt bebeluna.Sper sa-ti revina lapticul.

Lilly 39+
AMR cateva zile

Iti dai seama ca are saracul creierii tzambal de cate i-am zis. Momentan le inmagazineaza. Sincer nici n-as vrea discutii in casa, va dati seama ca ar fii si mai neplacut. As vrea pur si simplu sa ma lase in pace. Aseara foarte bine am colaborat cu iuby al meu. Acum sunt singura de vreo ora, asta mica doarme si eu ma simt minunat. Eh, dar asta e, trebuie sa se si intoarca socrella. Si eu sincer cred ca nu isi da seama ce vorbeste. Face pe desteapta dar e exact opusul. Hm... mai si rade... Cand am venit acasa cu asta mica alaltaieri, cica hai sa ii faca ea baie. Mai bine imi bagam un batz in fund (scuzati expresia "batz") A pus fata pe burta (nu stiu de ce dar cred eu ca e prea devreme) asta mica incerca saraca sa isi tina caputzul dar nu reusea si cadea cu nasul in saltea. Am crezut ca ii sparg fatza. Am luat fata in bratze se am privit-o sugestiv pe soacramea. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh cred ca sunt cea mai crizata mamica de pe topic. Ceea ce ma deprima si mai tare.

Va pup.

Cat despre programul bebelunei... eu incerc din rasputeri sa fac unul, aproape am reusit... cred, tin chiar si o agenda in care notez tot ce mananca, la ce ora, picaturile, vigantolul, kk, etc (pipi nu il trec, na, ca nu sunt chiar nebuna) Dar uneori adoarme mai tarziu dupa ce ii dau sa manance si las sa treaca mai mult de 3 ore intre mese... Ea sa se simta bine.

Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari zic si eu ca si toata lumea de aici ignore, ignore, ignore ; daca nu se lasa ignorata zi-i la obraz, fa ce vrei tu, numai sa nu o lasi sa te enerveze firar mama ei. Poate langa pipi, kk si tot ce notezi in carnetel..noteaza si toate aberatiile soacrei (ex. kk ora 15.00 - nu e verde etc), peste ceva timp sa sa radeti toti trei de soacra-soacra poama acra!

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza inca o data,

Asa as mai dormi dar m-am trezit ca pleca tati la servici si sa-l pupicesc!!!!

Ylari socra ta e dusa rau cu pluta!!!!CUm au zis si restul,pur si simplu nu o mai baga in seama!!!!Nu merita sa-ti omori neuronii cu astfel de femeie!!!! pt tine si asta pt socrella!!!

Lorich asa de frumos a fost asa ca fa bine si ia-l si tu pe tati tau si mergeti la o plimbarica,indiferent unde!!!

Lilly inca nu am nascut,ce bine era,dar oricum va trimiteam mesaj daca era ceva!!!!Sa stii ca o cunostinta acum a iesit de la Stanca si a zis ca e horror,ca e puscarie!!!Daca vrei sa il vezi pe tati trebuie sa ieisi afara!!Nu vreau sa te sperii,doar sa iti spun ce am auzit!!!!

Diana_d ce faci ?Cum mai esti?Da-ne un semn???

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Ylari zic si eu ca si toata lumea de aici ignore, ignore, ignore ; daca nu se lasa ignorata zi-i la obraz, fa ce vrei tu, numai sa nu o lasi sa te enerveze firar mama ei. Poate langa pipi, kk si tot ce notezi in carnetel..noteaza si toate aberatiile soacrei (ex. kk ora 15.00 - nu e verde etc), peste ceva timp sa sa radeti toti trei de soacra-soacra poama acra!

AMR 2 SAPTAMANI!

Da, bravo, buna idee... Chiar am sa fac asta. Si iuby cand se va uita in agenda va stii exact despre ce e vorba, nu va mai fi nevoie sa il inveninez eu. Si scap si de batut la cap.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Lilly inca nu am nascut,ce bine era,dar oricum va trimiteam mesaj daca era ceva!!!!Sa stii ca o cunostinta acum a iesit de la Stanca si a zis ca e horror,ca e puscarie!!!Daca vrei sa il vezi pe tati trebuie sa ieisi afara!!Nu vreau sa te sperii,doar sa iti spun ce am auzit!!!!

Asta e , incerc sa raman calma si sa fiu deschisa tuturor posibilitatilor (sa nu pot fi vizitata, in caz de ceva sa nasc prin cezariana, etc)
Tot ce vreau e ca bebelusa mea sa se nasca sanatoasa, in rest sunt amanunte peste care pot trece.

Cred ca acum 2 zile ma plangeam ca nu am colostru daca strang de tzitzi, ei...astazi am, si simt si ceva tensiune in . Eu cred ca se pregateste organismul si nu mai am mult

Lorich ce tare e ideea ta cu jurnalul cu rautatile soacrei.Ylari sa scrii tot si-apoi sa ne arati si noua ca sa radem si sa ne destindem toate.

Lilly 39+
AMR cateva ore , cateva zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Buna burtici, mamici si bebici. Felicitari mamicilor, sa fiti fericite si sa aveti bebei sanatosi si cuminti.
M-am gandit sa mai fac si eu prezenta, nu doar sa va citesc.
Gabitzam, colegele tale care se ocupa de concedii sunt cam . Sau e prima data cand fac asa ceva. In orice caz, eu am intrat in concediu la inceputul lui mai dar m-am dus sa-mi dea concediul la sfarsitul lui aprilie, pt ca asa am putut sa ma duc, iar doctorul mi-a spus clar ca data in care se da concediul trebuie sa fie mai tarziu fata de data in care incepe concediul. Adica daca eu am inceput concediul pe 2 mai, el mi-a trecut ca data cand a fost intocmit, 5 mai. Nu te supara pentru atata lucru. Lasa-le sa se descurce.

38+ abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor care ati nascut normal si cu epidurala,pana la ce dilatatie iti poate da epidurala?????

Lilly stai linistita ca nu e dracul asa negru si o sa fie bine,ai sa vezi!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Va pup, buna dimineata!!!

Cleo, iti dai seama ca i-am taiat unghiile copilului inca de saptamana trecuta, doar nu crezi ca sunt intr-o ureke...
In rest aberatiile de rigoare... Ma pot descarca la voi, ca altfel ii zic maicamii, ca si-asa vine pe la mine azi si cred ca ii da si vreun pumn soacramii... Deci, azi dimineata mi-a zis ca nici motanul nu se satura cu laptele meu daramite fata. Si i-am zis si eu (ca nu mai puteam) ca eu si fisu nici macar de asta putin n-am avut parte si ca atata cat am i-l dau, sa nu ma mai f...ta la cap... A incremenit si a dat-o la intors... Aaaaaa, si sa nu lasati peste noapte rufele copilului intinse ca de aia nu doarme copilul noaptea. KKT!!!

Va multumesc tuturor fetelor, care m-ati incurajat.

YLARI

hai ca-i de coma soacra ta......

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput