Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, am scos 30 ml de laptic... poate revine.

Va pup.

Noi ne bagam la somn (sper...)

Pupici la toate!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Alysh nu ma stresa cu "mai ai putintel"...vreo luna asa sa nu vad bb mic ca vrea sa ne cunoasca...ii tot vb si ii explic ca o anunt eu cand trebuie sa iasa. Momentan sa stea acolo si sa se faca mare! Eu va ziceam ca sunt cam pe dos fata de "curentul" de pe aici. Vreau sa vina doar la termen, natural, firesc, cand vrea ea si sa stea sa creasca acolo!

M-am mai gandit la ceva...agitatia asta cu "vreaaaaaaaaau sa nasc odata" a inceput de cand cu atatia bebei dulci aparuti pe aici si de cand cu atatea discutii despre ei. E normal sa te apuce. Numai ca eu una, ador perioada asta...imi iubesc rau burtik si sentimentul ca imi port, hranesc, protejez copilul! Imi place la nebunie cand o simt cum se misca, cum practic traieste prin mine. Stiu ca o sa ador si mai si cand o sa o vad, numai ca eu una prefer sa traiesc in prezent si sa ma bucur la maxim de starea actuala.
Sa nu credeti ca nu mi-e greu...am momente si momente, dureri si dureri. Depresii...slava Domnului, nu! Una peste alta, sunt insarcinata sa aduc pe lume o viata. Nu poate fi usor, nu??

Va pup si va doresc somn usor!

de la Ina si bb

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hello

voiam sa va spun si voua ca micuta printesa a lui Vianne e pe drum...
Daca aveti 1,2 sec la dispozitie, rugati-va sa vina cu bine... a fost indusa, ca nu mai avea lichid, eu sper sa fie bine si micuta Stefana sa se alature noua cat mai curand.

Si mamicilor care asteapta sa vina bebe, eu le urez nastere usoara si bebici sanatosi

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellloo,

Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor!!!

Viviane tinem pumnii!!Doamne ajuta!!!

Va scriu la ora asta nu ca nu as avea somn,dar iar asa de rau mi-a fost si am vomat, de mi-a si sarit tot somnul!!!Nu am mai scris zilele astea pt ca a afost tati liber si am profitat din plin de zilele astea!!!Alaltaieri am fost in gradina Botanica si ne-am plimbat si am facut si niste poze pe care le voi pune imediat,iar ieri bebe Eric ne-a cam speriat!!Incepusem sa am contractii si erau din ce in ce mai dese si mai regulate,erau din 10 in 10 min si durau cam 45 de sec!!Bietul tati statea cumintel,cu mana pe ceas ,numai astepta sa-i spun hai sa mergem!!!Din pacate a fost alarma falsa!!!E a doua oara cand ne prosteste Eric!!poate a 3-a oara nu-l mai credem!!!hihihi
Alina,draga cuscra,ma bucur ca sunteti bine!!!Am vazut poze cu scumpica de nora,si este o dulceata!!!! la amandoua

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am dat din greseala enter!!hihih
Oricum am pus pozele cu noi in gradina Botanica!Sunt in Eu graviduta!!!!Sper sa va placa!!Acuma ma duc sa incerc sa mai bag un pui de somn ca incet incet vine Ene pe la gene!!!Va pupik!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Felicitari celor 2 mamici Ache si aelita!!!
Sa va traiasca bebeii! Multa sanatate!

Eu ieri am trebaluit toata ziua...Aveam aseara niste butuci de picioare cum n-am avut toata sarcina .
Acum plec la ecograf...Sa vedem ce e cu cordonul ala bivascular.
Sper sa fie totul ok.

Sa aveti o zi frumoasa!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Va pup, buna dimineata!!!
Tinem pumnii la mami Vianne!!! Ne rugam sa fie bine.

Noi am fost cuminti ieri, chiar si aseara dupa baie. Recunosc ca am avut o stare de spirit mai buna. Dar azi dimineata nu a mai dormit dupa ce a papat biberonul de la ora 6.30... Si acum e binoclata pe pereti, la Donald Ratzoiul. Are o atractie deosebita fata de el.

Cleo, iti dai seama ca i-am taiat unghiile copilului inca de saptamana trecuta, doar nu crezi ca sunt intr-o ureke...
In rest aberatiile de rigoare... Ma pot descarca la voi, ca altfel ii zic maicamii, ca si-asa vine pe la mine azi si cred ca ii da si vreun pumn soacramii... Deci, azi dimineata mi-a zis ca nici motanul nu se satura cu laptele meu daramite fata. Si i-am zis si eu (ca nu mai puteam) ca eu si fisu nici macar de asta putin n-am avut parte si ca atata cat am i-l dau, sa nu ma mai f...ta la cap... A incremenit si a dat-o la intors... Aaaaaa, si sa nu lasati peste noapte rufele copilului intinse ca de aia nu doarme copilul noaptea. KKT!!!

Va multumesc tuturor fetelor, care m-ati incurajat.

Iulia si Miss Parker, vorba lui cleo, stati linistite ca nasteti voi odata si-odata si cand o sa va ganditi in urma nici nu o sa stiti cand a trecut sarcina. Eu m-am dezumflat aproape complet (retinusem foarte multa apa in organism si spre final eram aproape desfigurata) si parca incep sa imi revad chipul pe care il cunosteam.

Ce ma oftica iuby, a mancat de dimineata o cana cu capsuni (eu sunt alergica la capsuni dar imi plac foarte mult) si mi-a facut o pofta de nedescris...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

buna fetelor
ieri ne-am intors acasa, suntem bine numai ca nu vrem sa sugem , lapticul acum parca ar vrea sa vina....la spital am avut nevoie de glucoza, iar aseara nu am mai putut rezista si am baut 30 ml lapte. revin cand pot. pup toate fetele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

buna fetelor
ieri ne-am intors acasa, suntem bine numai ca nu vrem sa sugem , lapticul acum parca ar vrea sa vina....la spital am avut nevoie de glucoza, iar aseara nu am mai putut rezista si am baut 30 ml lapte. revin cand pot. pup toate fetele

Bun venit acasa mi_bebelina. Tinem pumnii sa fie totul bine...
Lasa ca o sa suga si bebe.

Dar nu am inteles despre cine era vorba cu glucoza... Tu sau bebe??? Lasa ca uite, ati ajuns cu bine acasa. Va pup...

Eu o astept pe mamicutza, ca sa trag o portie de muls... Iuby ii zice de "smuls" :)

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fete!

Aseara a dormit, i-am dat 40 ml cu lingurita... A dormit vreo 5 ore!
Pap si eu acum, cu bb pe un brat, furculita intr-o mana si un deget pe tastatura...:)

Se tot vb ea aici de matrenitate..eu l-am avu pe bb la o ora de la operatie la san si la mine a ramas...pana am iesit din spital... Am cerut o seringa de glucoza intr-o seara si 20 ml. de laptik cu lingurita in a doua seara, atat.

Vianne, sa fie totul bine! Nastere usoara si bb sanatos!

Mibebelina, bine ai revenit! Sa ne spui si noua secretul epiduralei la Municipal....

Alysh cum ai reusit sa faci program? Eu sunt in faza de haos, mai bine spu san non stop, umblu cu el martisor toata ziua.

Monik bafta la eco!

Iulia, of, imi pare rau pt bunicii vostri...relele vin toate odata..

Ralu_t, maaaama ce bucalat dragut am vazut!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput