Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ANDREEA11 spune:
Mandarinutza, Sabina regret accidentul!!! V-am cautat ieri insa nu v-am mai gasit!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
pai si noi ne-am tot uitat dupa tine, eram la leagane pe o bancuta mai ascunsa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angipangi/angipangi.jpg)
angipangi spune:
gabitz78,mandarinutza,multumesc.
![](floare.gif)
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Mandarinuta, stiui ca n-a dat tare, dar nah, cand e al altuia te simti mai prost
In alta ordine de idei, am ceva de povestit.
am scris si pe forum la parintii intraba, copiez de acolo:
am nevoie de niste pareri.
De cateva zile am observat la Gheorghe niste punctulete rosii pe gat si langa ureche. Mi-am dat seama ca l-a piscat ceva, dar n-am dat mare importanta. Cand ma uit mai bine, si pe cearceaf urme minuscule de sange!
Azi dimineata la 6 cand s-a trezit sa suga avea pe pulpita bubite roz cu punctulet rosu in mijloc, vreo 10-15 .
Nu aveam ce sa-i fac la ora aia, i-am dat sa suga si am readormit amandoi.
La trezirea definitiva bubitele nu mai existau, au ramas iar punctulete absolut minuscule rosii. La inceput am crezut c-am visat, noroc de micile puncte ca mi-au confirmat ca n-am luat-o (de tot ) razna.
Si bineinteles, pe pantalonas urme de sange mici.
ce lighioaie mi-a atacat odorul? stie cineva?
Nu stiu ce masuri sa iau.
sa schimb patutul cu totul?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bebeka spune:
Pupam fetele!
Noi suntem bine.Am mai intrat sa citesc dar de scris...
stam de la 11-12 pana la 5-6 seara afara unde luam si pranzul si uneori si gustarea de seara.Iar cand ajungem acasa va dati sema ca nu stiu pe ce sa pun mana mai intai.
Am fost plecati la Sibiu trei zile iar Rebeca s-a comportat ff bine pe drum;in schimb mi s-a facut mie rau pe Valea Oltului si am dat la boboci.
Am facut acest drum mai lung pt ca luni plecam in Bulgaria la Sunny Beach si voiam sa vedem cum se comporta Rebecuta.Noi am fost si anul trecut la Nisipuri si am fost f incantati asa ca abia astept sa plec iar.Chiar va recomand si mai lasati balivernele cu loc de parcare,furt de masini.Credeti ca in Italia,Germania etc nu se fura sau ce?
Rebeca manca borcanele numai cand plecam pe undeva,in rest ii fac eu.Nu e mofturoasa deloc a mancat din prima si spanac si ficat si condimentat cu busuioc, oregano,etc.De vreo 2 saptamani ii dau pasat cu furculita si a acceptat imediat.
Suntem pe tzitzi in continuare,uneori mai vrea si in timpul zilei,alteori nu.Si bea la apa...
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
In rest e foarte activa se rostogoleste,merge dea busilea,se ridica in picioare la patut,striga mam cand e suparata sau nu o schimb imediat de kk si mai zice dada ,data sau baba.Cand aude muzica incepe sa se miste si ii place cand ii cant(acum mai nou,Taranul e pe camp ,dar nu mai stiu ce se intampla dupa ce e butoiul in caruta,mai e vreun vers?)
Mda s-a trezit..si abia adormise la 11 fara un sfert...
bebeka spune:
Am luat-o in brate ca sa termin ce am de spus ca la ritmul in care scriu eu pe forum ,va mai anunt cand se marita,..Am citit de copilasi bolnaviori,Vlad,Lisa,Eliza...ii pup pe toti sa se faca bine...Gabitz ,n-ai mai venit p-aci sa facem o tura...Cecilia ai toata admiratia mea daca imi facea Rebeca asa cu tzitzilitul cred ca o luam razna.Nu cred ca eu rezistam pana acum.te pup!Sim spor la casuta,s-o terminati repede!Luy,tie nici nu stiu ce si cum sa-ti zic..iti multumesc pentru dedicatii si te invidiez pt creativitate...
Off topic,greu se mai dau jos astea 4 kile..Ma invart intre 65-66 kg dar ce-i drept nici nu am renuntat chiar de tot la un rasfat dulce(mic ).
Bee spune:
Buna fetele.
Noi binisor, nu ne plangem in afara de faptul ca avem multa treaba, mult de alergat si nu mai reusesc sa scriu. Mi-e si rusine, ca nu pot sa spun nimic nimanui, ca abia apuc sa citesc pe ici pe colo.
Sanatate multa bolnaviorilor!
Ce sa zic de Razvi? Papa bine, chiar mai bine decat m-am asteptat, motiv pt care sunt cam nedumerita inca. Dimineata mar cu banana sau cu vreun borcanel (para/piersica daca e constipat), La pranz legume, si de doua zile carnita, pe astea le mananca aproximativ ok. Seara cereale+ mar, dar cred ca voi trece la iaurt+ banana ca mi separe vizibil dolofanel. NU mai spun de alaptat la discretie PAi de asta s-a dolofanit baiatul meu: pe langa aceeasi frecventa de alaptat, mai baga si solide. Noapte e tot horror. Are nopti proste, in care se scoala la 2-3 si incepe suptul (pana dimineata cand se scoala de tot) si nopti foarte proaste in care plange des cu tzatzi cu tot si nopti horror in care plange continuu daca nu-l tin in brate. In carucior la plimbare? Nici gand! Glumiti! Numai in brate. DAca eventual (rarisim) oboseste si adoarme, atunci il pun in carutz. Daca dispar din raza lui vizuala, urlete. SI tot asa. Acum doarme de 15 minute si-l astept ca sigur se scoala imediat. In masina sta, cat de cat (nu are ce sa faca si nici eu n-am ce sa-i fac daca urla), ca altfel eram moarta de mult la cat am de alergat cu el (ash alerga eu si fara el, dar n-am ce sa fac). Mai nou ne plimbam cu metroul: am fost sa-i fac pasaport, am fost in Militari ca aveam ceva treaba, etc. Cu masina, doar scurt, in cartier.
De saptamana viitoare o sa fiu si mai fericita ca tb s-o duc si pe fetitza mea la kinetoterapie. De unde ziceam c-am scapat si de 3 luni n-am mai fost cu ea, iar tbs a merg ca roteaza piciorul stang. Si merge din ce in ce mai rau. NU mai e de stat cu ea. Asta este. Pai in ritmul asta nu mai mai intorc la servici in graba. Si era musai in toamna sa produc si eu, ca avem casa de terminat. DAr na'! Copiii sunt cu probleme si-s mai importanti.
Sabina, ma urmaresti la subiecte de slabit, ai? Am inceput sa arat si eu mai uman. Daca ar disparea si burta asta in neant, ash fi happy. Materialul meu prost. Tot arat ca o gravida in luna a 5-a. Si tot slabesc si burta tot urata. SI am electrostimulat-o, impachetat-o, nimic! Pare mai tenace ca mine, dar se insala. O dovedesc eu pana face Razvi un an.
fetele.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
gabitz78 spune:
bebeka - n-am mai venit, ca ai mei inca nu s-au mutat inapoi, iar acolo pe timpul zilei nu e nimeni...asa ca nu m-a mai tras ata!plus ca a mai fost si eliza bolnavioara...cat stati la mare?distractie faina si rebeca sa fie cuminte.
sabina - urata faza...nu stiu ce sa zic.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
ghighi s-a catarat pe trolerul-baricada care-i pus in loc de usa intre sufra si hol. a cazut in 4 labe cu jucaria-n mana. A plans putin, de sperietura probabil. Acum se joaca si canta, n-are nimic. Cel mai mult ii place sa se joace cu sosetele, le rasuceste-n maini si canta: 'ete-ete ....eeeeii-ei, nana-nana ( asta-s eu , asa imi zice ).
avem dintisorul nr. 2
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )