Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu va urez noapte buna, ma enerveaza reclama asta, cred ca o reclam la administrator

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Aoleu, nu se fierbe apa plata pt bibe! Prin fierbere se schimba proportiile de saruri si alte elemente pe care le contine si poate dauna rinichilor!!! Din cate stiu, recomandata e Izvorul Alb. Mai e o apa care indeplineste conditiile pt a fi data bebelusilor, dar nu stiu care-i. Poate Borsec? Este suficient sa fie incalzita.

Cecilia, la cat lapte Milumil bea Stefan nu imi fac eu griji ca se ingrasa de la el. Portia lui e de max un bibe pe zi. In rest, tzitzi si iaurt.

Ma retrag la nani, noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu intre timp am pus sa-i fac ficat pt maine la pranz ca nu am timp dimineata.Vad ca va bagati la nani,va pup si eu noapte buna la mamici si bebici

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Cred ca deja e cazul sa va spun noapte buna de fapt. Zi mai mult decat plina la serviciu, sedinta de 4 ore, canci timp de forum. Apoi am dat o raita pe la Baneasa Shopping ala sa imi caut ceva mai de vara, nici acolo nu am reputat vreun succes. Apoi program casnic de copii, si recunosc si ceva timp ratacit pe net pentru stabilirea destinatiei de concediu. Am ceva de citit din urma si incep cu capitolul din urma, sper sa nu raspund chestii total depasite.

Bernix, te rog mult spune-mi cum si unde ma duc la dr cu pricina pentru binoclul fetei. Ca m-ati convins. Despre restul am mai vorbit cu tine. Voiam sa iti mai zic de dintisori, si Andrei a fost putin morocanos si cateva zile dupa ce au crapat gingia dintisorii cu pricina.

Andreea, bine ati revenit. Imi pare rau de vestile proaste cu hidrocelul, poate pana la urma scapa baiatul de interventie. Tinem pumnii pentru bb2!

Mada28, nu am gasit bona prin agentie, nici acum si nici pentru Alex. De fapt pentru ea gasisem macar doritoare, acum nici atat. Nu mi-a placut insa niciuna din cele gasite prin agentie. Nu le-am mai cerut nimic celor gasite prin cunoscuti, eu una nu as pune baza nici pe ceea ce aduc ele la agentie, mie imi fusese plasata bona cu referinte false desi se presupune ca agentia verifica totul. Si da, as angaja bona experienta, ceea ce am si facut de altfel. Cred ca este suficienta experienta propriilor copii. Nu as angaja bona o femeie care nu are copii daca nu a lucrat niciodata ca bona. Nici prea multa experienta nu e buna, au pretentii prea mari, si vin deja cu fixatii din locurile in care au fost.

Crishtina, bine ca a trecut totul, dragul de el ce dureri o avea totusi, eu mi-l amintesc pe Andrei cu fractura lui. Incearca sa nu ii fortati mana mai bine, inclusiv la imbracat.

Sim, si la noi Alex mai doreste o portie de Scooby Snacks (adica biscuiti Hipp).

Ana, multa sanatate lui Vladutz. Nu mai mergi inca o data cu el la doctor? Mi se pare tare periculos cu gatul asta, Alex imi tot facea din astea pe la un an jumate cand incepuse gradi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, ce bine ca ai mai dat un semn! sper si eu sa se rezolve cat mai lin hidrocelul. Pupam baiatu mare!
un sfat, nu il intarca f brusc, ar fi bine sa dureze cam 2 luni intarcarea. ca sa nu sufere deloc, si sa nu aiba consecinte nefaste. daca e treptat, se intarca cu minim de efort din partea ambelor parti.
Si intre timp lucreaza acolo la bb 2. ca nu se stie niciodata....:-)))

Ana, cum mai e baietelul albastru? ma tot gandesc la voi. Il pup tare de tot.

Bee, tu pe unde mai umbli? te-am citi la un subiect de slabit. Esti tare!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai auzi la ele sa nu aiba chef de cumparat. Ba chef am, timp nu mai am acuma. Si sincer nici nu prea am gasit ce am nevoie.

Off, ce de bebei bolnaviori, acuma vad. Multa sanatate Lisei si Adutei!

Papanash, . Sunt obosita asa e, nu incerc sa le fac pe toate, dimpotriva, incerc sa le mai pasez. Dar unele tot trebuie rezolvate si le cam lalai in ultima vreme. Recunosc, sunt cam doborata de birou, desi in prima faza mi s-a parut minunat.

Sabina, si tie sa treaca durerea de cap.

Legat de apa de biberon, eu nu fierb apa plata. Dar recunosc ca am fiert-o in prima luna. De la 4 luni nici nu mai sterilizez biberoanele.

Moldoveanca, noi inca folosim tetinele obisnuite cu o singura gaura. De transpirat transpira si Andrei destul de tare, cu toate ca bea lapticul mai mult rece (adica usor incalzit)

Sim, si scuze daca am fost neprietenoasa. Eram intr-o scurta pauza intre 2 sedinte si cand voiam sa ma relaxez si eu la o tacla au venit aia peste mine in sala.

Gata, am dat raport, am raspuns, va pup si va doresc noapte buna.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

cate feluri papa ai vostri bebelasi!!

pitica mea nu prea vrea nimicin schimb bea foarte mult lapte 300g de 5-6 ori pe zi.cum sa fac sa pape si ea o mai pun culcata si atnci mananca ca nu mai poate scoate, afara dar nu-mi iese de fiecare data
borcanele are toane cand mai papa spaghetedar restul nu vrea
de la cat timp se da ou si cu ce as putea sa il dau
tetina mea are o gaura in mijlog si isi baga degetelul in gaura si ii tisneste laptele pe fata.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

doamne cate greseli am

tot citesc si nu inteleg despre ce reclama vb?ß
NOAPTE BUNA

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
sa va zic un banc vechi, dar fain...
Doua gagici vechi prietene, si de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut.
Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar, pe inserate, se intorc pe jos acasa.
La un moment dat una zice:
- Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa.
Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici in cimitirul asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu bikinii si apoi ii arunc.
- Sper sa gasesc si eu ceva.
A doua zi se intalnesc barbatii fetelor.
- Ai idee ma unde au fost nevestele noastre aseara? Ca a mea a venit acasa fara bikini.
- Nu-i rau. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII IONESCU!
ricea - fetele noastre sunt de-o seama.eliza manaca cam asa: 6.30-7 lapte cu cereale(150-180ml), 10 un mar copt cu branzica de vaci, 13 piure de legume(morcov, dovlecel) cu carne sau galbenus de ou, 16.30-17 lapte simplu sau iaurt, 21-22 lapte cu cereale(180-200ml).de 2 zile i-am bagat si banana dimineatza.azi la piure pun si cartof.sunt curioasa daca o sa-i placa.pupici.
greyeras - NU se fierbe apa plata!eu folosesc bucovina sau izvorul alb.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Sabina, stai linistita ca Antonia e ok, nu a facut cucui si nici nu e rosu. E obisnuita cu cazaturi.

Ricea, eu ii dau galbenus de ou cu mamaliga, branza si smantana/iaurt, ii place tare mult. Inainte ii dadeam cu legume, in special cu cartof se recomanda, dar acum nu prea mai ii plac legumele.Se incepe cu un sfert de galbenus primele 3 zile, apoi juma de galbenus 3 zile si apoi un galbenus intreg. Eu ii dau de 2 ori pe saptamana. Eu ii mai fac spaghete si carne blenduite la care mai adaug branza.

Eu ii dau apa plata si niciodata nu am fiert-o. Ii dau Izvorul alb sau Bucovina.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput