Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

scuze, nu mai stiu cine zicea ca-i e ff greu sa faca bibe, sa masoare ml de apa, sa ia temperatura...pai nu-s toate biberoanele gradate ? fiecare masura de lapte se pune in 30ml apa, bibele e gradat in stanga pt. apa ( 1,2,3,etc masuri lapte), daca pun pana la 2, pun 2 masuri, rezulta vreo 65-70 ml lichid ( 60 apa+ restul lapte) . eu le fac si cu lumina stinsa.
apa se incalzeste ff putin, daca e apa plata nu se fierbe.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Da Dani multumesc faza e ca trebuie sa fii in raza lor asa stiam si eu o clinica mai buna dar nu apartin de ei

teo

de asta te-am intrebat in ce zona stai,ca poate sta vreunul dintre prietenii mei si stiu vreo clinica mai buna,zona e mare si sunt mai multe,

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Papanash si eu pe aici, cum nu se fierbe apa plata, ca eu o fierb. Folosesc La Dorna si Bucovina. Ar fi bine sa nu mai stau sa fierb, dar parca mi se pare mai safe asa.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Si legat de lapte eu i-am luat Humana 3 cu aroma de mar, cand terminam ultima cutie de Humana 2 trecem la 3. Mi se pare ceva normal si mie mi-ar fi placut sa fie simplu, dar nu schimb marca, am mers pana acum pe Humana si am de gand sa continui.

Mergi la inceput

Ma duc ca s-a trezit gaza, sper sa nu am show iar ca numai pe la 1 noaptea ne culcam. Noapte buna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greyeras

Papanash si eu pe aici, cum nu se fierbe apa plata, ca eu o fierb. Folosesc La Dorna si Bucovina. Ar fi bine sa nu mai stau sa fierb, dar parca mi se pare mai safe asa.

aoleu, cine ti-a zis s-o fierbi ? izvorul alb e cea mai pura microbiologic ( eu numai de-asta i-am dat )si prin fierbere isi schimba parametrii ( nitrati,concentratie, chestii de-astea).Mentionez ca n-a avut niciodata probl. cu stomacul, n-a fost niciodata constipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Scuze am disparut putin am adormit ursuletul.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu iar am avut durere de cap toata dupa amiza, si ca sa nu fiu singura napastuita, am reusit sa nu fiu atenta si la mine in brate!!! Antonia de Mandarinuta adat o mica teasta de banca...ooof. Facusem si noi schimb de mame si eram mega fericite, copii radeau fiecare la mama adoptiva.

Papanash, mi se pare f f complicat sa faci biberoane, parol cu tzitzi, ai scos si gata.
cu concursul....pai eu mi-am rpimit premiul, 2 tricouri si insigne c DC. apropos, mai am de dat o insigna, i-o dau Mandarinutei in parc:) No offence, da e cel mai la indemana membru DC pt mine :)))))

Dupa un an poti da linistit lapte de vaca, eu asa stiam.
Nu prea mi se pare ok laptele asta cu arome....oricum, se presupune ca bebele are vitamine din mancarea normala, iar laptele ramane in subsidiar.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Daca tot v de laptic,cate gauri au tetinele pe care le folositi voi?Si inca o intrebare,piticii vostri transpira cand beau laptic?Ca al meu trebuie sa-l usuc la par dupa ce termina sticluta.

teo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moldoveanca

Daca tot v de laptic,cate gauri au tetinele pe care le folositi voi?Si inca o intrebare,piticii vostri transpira cand beau laptic?Ca al meu trebuie sa-l usuc la par dupa ce termina sticluta.

teo

una singura, dar mai mare functie de varsta.
si ghighi transpira dar nu f tare. nici nu are par cat sa-l usuc altfel decat mangaindu-l

Mergi la inceput