Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 19
devylla spune:
Nanuta felicitari pentru bub Andrei.Ce vesti minunate!Vezi ca a recuperat de numa'.Bravo voua!
Nici eu nu mai sterilizez biberoane...decat cateodata...cand se simte nevoia:)
Annisio m-ai innebunit cu buzinca...de unde scot io acuma budinci tocmai aici...n-au auzit astia de asa ceva in viata lor
Pentru ca nu am toate suruburile stranse bine pe creierash...mi-am luat ore particulare de scris/citit.
Nu as fi facut inca pasul asta...insa am avut o greseala la munca care mi-a ramas pe constiinta...cel mai probabil din lipsa de atentie...insa pe faza asta,m-am hotarat sa ma reapuc serios de invatat si sa ma pregatesc ca lumea pt examen.Asadar deocamdata o singura data pe saptamana...ma duc la meditatii...dupa munca...ma simt ca'n liceu...si probabil o sa primesc si teme pentru acasa
Erika e un copil tare vesel,mai nou a invatat sa bata din palme...si e tare mandra de reusita.De cum se trezeste dimineata,se aseaza in fund si incepe sa bata palmutele.:)
Gata,fug...am cam profitat de timpul liber,ma duc sa mai rezolv nicte treburi pe aici.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Annisia spune:
Devylla, ce bine ca nu au fost probleme si la voi!!!! Nu e de dorit sa se intample nicaieri nimanui nimic, dar parca atunci cand auzi ca un conoscut a suferit, din orice motiv ar fi, te doare mult mai tare. Slava Domnului ca sunteti ok!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by devylla
Annisio m-ai innebunit cu buzinca...de unde scot io acuma budinci tocmai aici...n-au auzit astia de asa ceva in viata lor
Cum fata nu au aia buzinci acolo? Nu stiu ce pierd inseamna... Iata o oportunitate de afacere, Devylla!!! O pui pe mama ta sa iti aduca din tara si le vinzi la suprapret... Hihihihihhi...
Ma duc sa iti caut reteta acum, sa nu te las salivand. Tocmai pe tine? Ei comedie!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
http://www.retete-online.com/retete/_prajituri/budinca-caramel-ro.php
http://gastronomie.ele.ro/Budinci_--rc236.html
http://www.moldova.org/retete/rom/27/316/
http://www.gustos.ro/retete-culinare/budinci
Bre, cand le termini pe astea sa ma anunti, ca mai am... Sau poti matalutza sa dai o cautare pe google si gasesti la budinciiiii....
Micul Yannis creste mare
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Am luat-o in brate ca sa termin ce am de spus ca la ritmul in care scriu eu pe forum ,va mai anunt cand se marita,..Am citit de copilasi bolnaviori,Vlad,Lisa,Eliza...ii pup pe toti sa se faca bine...Gabitz ,n-ai mai venit p-aci sa facem o tura...Cecilia ai toata admiratia mea daca imi facea Rebeca asa cu tzitzilitul cred ca o luam razna.Nu cred ca eu rezistam pana acum.te pup!Sim spor la casuta,s-o terminati repede!Luy,tie nici nu stiu ce si cum sa-ti zic..iti multumesc pentru dedicatii si te invidiez pt creativitate...
Off topic,greu se mai dau jos astea 4 kile..Ma invart intre 65-66 kg dar ce-i drept nici nu am renuntat chiar de tot la un rasfat dulce(mic ).
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Si eu ma lupt tot cu 4 kg acum si tota asa variez intre 65 si 66...daca gasesti cheia succesului te rog sa mi-o comunici
Annisia spune:
Melania, sa stii ca Bebeka are 1.80 inaltime si arata beton. Sa nu o crezi, ca asta cu slabitul sunt fitze cu coditze la ea... Ca sa nu mai spun ca nu are pic de vergetura si nici nu zici ca a fost gravi... Parol!
Micul Yannis creste mare
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Voi ati dat peste copilasilor?
teo
Nu inca dar intentionez sa-i dau pt inceput de la borcanel ...cred ca e mai safe.
Eu o sa-i dau somon de la Plasmon din Italia dar cred ac sunt si alte firme care au peste ..COW&GATE cred ca ai tu acolo.
Daca mananca si nu are vreo reactie o sa-i dau pangasus...e f bun si slab
Annisia spune:
Aaa, stai ca si eu vroiam sa-i raspund cu pestele, dar m-am ratacit pe drum. Eu i-am dat putin - cum ii zice mai lu' ala? - macrou, facut la cuptor. I-am pus cateva bucatele in supita de pranz, cu legume si tot tacamul. A fost foarte incantat. Acum i-am luat o treaba noua, gata preparata cu morun. Inca nu i-am dat sa vad ce reactie are. Dar de pe la varsta asta cred ca nu-i problema sa incepi sa-i dai cate putin peste.
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Gata, am fugit, ca mi-am facut norma pe ziua de azi. Ma duc sa mi-o fac si la barfe, lulele, cafele, plimbari sub clar de luna... Sa fiti cuminti!!!
Micul Yannis creste mare
melaniatud spune:
Devylla - si eu cred ca exagereaza medicii cu interdictia glutenului...mai ales daca nu are copilul nimic.Eu i-am dat de vreo 3 ori biscuiti speciali care se dizolva in biberon...nu voi face exces dar ii dau.
Nana - Felicitari lui Andrei pt progrese!!
Annisia - am ramas noi singurele pe aici...oare nu avem treaba?? Yannis are o fatuca de smecher...cu cine seamana? Da la 1,80 Bebeka e BETON ce sa zic
LUME, LUME..... ANUNT IMPORTANT
Avem un dintisor,
Avem un dintisor
Na na na na na na!!!!