Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
luy spune:
Nana, ma bucur din suflet pentru vestile bune despre progresele fluturasului dulcic Tineti-o tot asa, si-n curand cea mai mare grija a ta va fi sa-l pazesti de fete, ca la cat de frumos este, or sa alerge dupa el
Bee, pentru tine, mamica greu incercata, multa admiratie si un pupic maaaaare
Aniast, ma bucur ca n-ai ratat dedicatia si ca v-a placut, astept cu nerabdare noi surse de inspiratie. Mult, mult succes la procedurile pentru bb2, asteptam vestea cea mare !
Piciulikaaaaaaa ! Ramonaianiiiiiiii ! Sper ca sunteti bine !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Celia spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, celor care si-au serbat ziua numelui, cat si celor care au mai crescut .
Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, reusesc si eu sa citesc din urma , dar nu mai apuc sa postez.
Le uram sanatate celor bolnaviori , concediu placut celor care si-l petrec acum si rabdare celor care vor urma sa plece.
Nanuta pentru mamica rabdatoare, trebuie sa fie bine Andreiutu-fluturas, felicitari pentru progrese.
Ana lui Vladut sa-i treaca repede .
Adi, sanatate Lisei.
Prisi, sanatate Mirunei .
Yaia, felicitari pentru solutionarea problemei cu gradinita. lui Tudor.
Andreea,multumim de vestile despre Vladi,despre voi, felicitari .Sper sa puteti scapa fara operatie. Asteptam foto cu papanas.
Luy, sa va fie de bine cercelusii!
Despre noi...
Andreea creste, are indeletniciri diverse, afara, mai nou incearca si mersul inainte in patru ,ii iese mai bine mersul racusorului, nu ne laudam cu nici un dinte...dar cred ca o chinuie cresterea lor sub gingie...si cand parintii o prindo chinuie...
Andrei e in asteptarea vacantei mari...scoala mai putin conteaza ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Celia
Despre noi...
Andreea creste, are indeletniciri diverse, afara, mai nou incearca si mersul inainte in patru ,ii iese mai bine mersul racusorului, nu ne laudam cu nici un dinte...dar cred ca o chinuie cresterea lor sub gingie...si cand parintii o prindo chinuie...
Andrei e in asteptarea vacantei mari...scoala mai putin conteaza ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Mai 'mama lu' proces verbal', va sa zica voi amprentati copilu... Ce dulce e cretzulina si ce frumos se dau fratii in leagan.
![](inlove.gif)
Alinus
![](mamica.gif)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Adi, bine ca v-ati linistit! ai verificat si ganglionii de la spate? ca poate si rubeola dupa aceste semne.
am dereticat ca nebuna toata camera lui Gh. sper sa scpaam de lighioie :)))
Sabina, da, ne-am linistit. Sper sa scapati si voi de probleme. O sa fie bine, o sa vezi.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by valentina_22
Alexandra mea la 4 luni, imediat dupa vaccin a facut pojarel. A debutat cu febra 38,5, care s-a mentinut 3-4 zile, ceda pe moment la antitermic apoi facea febra din nou.Dupa cele 4 zile de febra a aparut si eruptia, intai pe membre, ca o spuzeala apoi s-a intins si pe fata, avea chiar si in talpi. Bubitele erau asa de unite ,de ziceai ca este oparita.Odata cu eruptia a disparut si febra. Am mers cu ea la spital si in afara de antitermic pentru o eventuala febra nu ne-au dat nimic altceva. Am iesit si afara la plimbare.Intr-o saptamana de la aparitia eruptiei nu a mai avut nimic.
Sanatate maxima!de
Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si
Andrei - Gabriel (12.10.2007)
Valentina, multumesc pt detalii. Am regasit-o pe Lisa in descrierea Alexandrei. Azi dimineata nu mai avea nimic pe fata si pe corp, deci eruptia a disparut aproape complet. Azi iesim si noi afara, ca e soare si placut. Lisa doarme acum, eu ma duc sa ii pregatesc papa cu linte ;)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Adi, bravo pentru Lisa.
Nana, ma bucur tare pentru vestile bune! Numai din astea sa auzim!
La noi e inca destul de rau. Urocltura a iesit sterila, dar ramane gatul. Inca mai face febra, la intrvale mai mari si nu mai trece de 39. Dar nu mananca nimic!!! Varsa tot ce inghite, in afara e lapte si un pic de fructe. Nu poate inghiti absolut nimic solid. Deja e blegit si are niste cearcane... Ca si mine de altfel.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos.
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Slippers,
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Lisa
gabitz78 spune:
neatza.
of, iar copii bolnaviori?multa sanatate si parintilor multa rabdare!
nana - un mare fluturasului.
vroiam sa fac un anunt!!!!!avem un dintisor!de asta cred ca sapt asta n-a prea vrut sa pape.sper sa ne revenim pana iese nr 2, ca deja se simte sub gingie.a vrut sa-l intreaca pe stefi la capitolul asta si a reusit...cu cateva zile!
pupici dulci tuturor si o zi minunata va doresc.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata. Ma uitam acum in urma ca iar am ratat ceva poze, recuperez eu azi.
Bernix, multumesc din suflet de info despre Dr Burloiu. Este minunat, este foarte aproape de ai mei si de fostul nostru apartament, va fi usor sa o ducem pe Alex.
Cat despre mancarea blenduita, pana si Andrei mancaciosul face mofturi si nu mananca nimic nelenduit sau ma rog, nici nu pune gura pe borcanele de 8 luni. Dar sunt deja obisnuita, Alex facea si mai rau decat el, si a trait cu mancarea blenduita pana la un an jumate cand am dat-o la gradi (cum zicea si Roxali). Ma rog, dupa un an am inceput sa ii amestec macare blenduita cu mancare neblenduita, in proportii din ce in ce mai mari, dar mare lucru nu am realizat, decat ca nu manca doar crema, dar nici bucatele nu ar fi vrut. Ma rog, voiam sa spun ca nu e nici asta o tragedie, o sa manance neblenduit la un moment dat, si nici nu sunt pro fortare. Cred ca la Alex am gresit si am tot insistat cu mancatul asta pentru feluri pe care nu le voia, pentru mancare neblenduita, etc. Asa ca probabil eu sunt vinovata pentru tendinta ei anorexica. De data asta vreau sa fiu mai relaxata. Mai incerc, daca nu vrea il las in pace, iar mai incerc dupa o vreme, si uite asa. Si daca nu ii place un fel, nu cred ca sta lumea numai intr-un aliment, asa ca nu insist.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
devylla spune:
Helau natiune!
Am prins cateva clipe libere la munci...si-am zis sa dau iama pe forum sa mai citesc o leaca si poate sa va si scriu.Sa vedem cum si cat apuc...de acasa nici nu ma gandesc ca pot intra cat e Erika treaza...face un scandal monstru.
Apai daca ziceti asa de capsuni....:DCat n-am evitat eu sa ii dau...nici de ananas n-aveam idee,apai de cirese sau visine.
Dar la ce preturi au aci ciresele...mai bine ma las pagubasa si-o pun pe bunica-sa sa-i cumpere.Daca o sa ii placa raman fara salariu...dau tot pe trei cirese amarate...si mai scrie pe ele mare "made in america"...cand io's convinsa ca americanii sunt devina de toate nenorocirile
Annisia ma chinuie un talent sa-ti raspund pe mess...de m-am lasat pagubasa.
Nu ne-a clatinat pe noi deloc cutremurul...nici valuri uriase n-am avut inca...a fost in mij Chinei...pe-o suprafata f mare,de-o 1000 m,insa cum China e mare....n-a ajuns la noi.Slava Domnului...a facut prapad pe-acolo...m-am termiant astia la tv...in fiecare seara imagini cutremuratoare...ceva de groaza,peste 60.000 decedati...20.000 mii dispaturi....urat.
Yaia felicitari pentru performante noi.De-acum icnepe distractia.
Melania eu i-am dat paine,deci cu gluten cand avea 8 luni si 2 saptamani.Mi-a fost frica,am riscat pe pielea ei si-a mea...ca aia eram daca facea alergie...insa n-avem probleme.Si viata a devenit de 2 ori mai usoara...in privinta gatitului....si cum in Japonia sunt diferite paste pe baza de faina...papa Erikuat de n-are treaba.In sfarsit am vazut-o ca a mai luat in greutate si ea.
Acum daca vede la masa paine...si nu primeste,face crize crize...ii place tare mult.Insa evit s-o indop...de frica de obezitate.
Papanash Anrei n-a luat-o inca din loc pe picioruse?
La cat de repede a mers el de-a buselea...ma steptam sa mearga deja
si eu subscriu la spusele Roxanei chef de cumparaturi eheeee...aruncati numa' cu niste timp la mine si se rezolva.
Luy felicitari pentru cercelusi.Sa ii purtati sanatoase.:)
eu n-am sa ii fac gauri.Aici pe toata perioada scolarizarii sunt interzise orice fel de podoabe,pe motiv de accidente stupide.
Cand o sa se faca mare...daca este doritoare de cercei,am sa mergem sa ii fac gauri.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Luy, draga de Maria nu cred ca e inca fudula cu cerceii, dar te asigur ca va fi. Iaca am si eu una bucata fetita care imi cere cercei cu diamant. Asa ca i-am luat unii din aur alb cu piatra si daca va intalniti cumva cu ea sa nu care cumva sa nu remarcati "diamantele".
Felicitari Elizei pentru dintisor!
Ce dulce e Andreea de Celia! Buna idee cu amprentele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/