MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
valentinag spune:
Anca,nu arati ca ai avea 89,esti inalta nu?
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anca.b spune:
merci, valentina, am 1,72 cm...nu foarte inalta
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Fata de mine care am 166 esti inaltaSi eu mai am un dezavantaj,am sanii mari,la mine se vede ca sunt grasa,la multe dintre voi nu!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anca.b spune:
Valentina, intr-adevar sint mai inalta ca tine. de asta poate ca u se vede atit de tare grasimea...se vede mai mult ca sint masiva...abia astept sa ajung la 80 kg...acolo arat decent (atit aveam inainte sa ramin gravida). targetul l-am pus la 70 - atit aveam cind am terminat liceul...si eram slaba!!!! vreau din nou sa ma simt asa.
Din pacate, asa cum ziceam si mai devreme, mie mi se duc prima data sinii cind slabesc. deja mi-au ramas mari sutienele pe care le-am cumparat acum 2 luni (marimea 85D)!!! eu as vrea sa se duca de pe fund, insa acolo parca e lipita grasimea cu scotch.
Povestea Nasterii
valentinag spune:
85D?Eu port acum 85Esi mi se pare ca le am muult mai mari decat le ai tu!E in functie si de conformatia omului e adevarat!Moama cand am terminat liceul aveam 58 de kile,si 59 cand m-am maritat!Por'ma in 3 luni am pus 17 kile pe minesi tot am pus..ca de dat jos dadeam 3-4 kile,por'ma ma ingrasam 5 la loc si tot asa....Nu visez sa ajung vreodata la 60 macar,daca as ajunge la 70 ar fi super fain...da cred ca nici acolo n'ajung cunoscandu-ma
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anca.b spune:
Valentina, eu sint convinsa ca o sa dai jos kg in plus. Ambitie trebuie. Si sustinere. De asta sintem noi aici!
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Anca,stii pe undeva unde se da ambitie de pomana?Ca bani sa-mi cumpar n'am!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ele spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Anca,stii pe undeva unde se da ambitie de pomana?Ca bani sa-mi cumpar n'am!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Daca ar fi de cumparat as face credit bancar sa capat si eu macar juma din cat au altii.
Elena & Denisa
NOI
zambilik spune:
Acum am si eu timp sa stau pe net. Am vazut pozele voastre, am vazut si casuta lui Ele si mi-a placut tot. Sunteti niste dragute si-mi pare bine ca v-am cunoscut (chiar si numai virtual)!
Eu sunt intr-o pasa proasta, am picat in butoiul cu melancolie. Ma apuca cateodata si nu stiu exact de ce, cred ca se aduna mai multe nemultumiri si la un moment dat izbucnesc. Azi m-a apucat de la faptul ca sotul meu m-a anuntat ca nu vine acasa asa degraba, si eu tb sa ma descurc tot singura inca vreo 3 zile. Nu mai rezist, parca e din ce in ce mai greu si nu e nimeni prin preajma sa-mi dea o mana de ajutor.
Asa ca acum stau cu o cana de vin in fata si plang pe umarul vostru.
Meniul de azi: Finn crisp cu dulceata conforma, iaurt 0,1%
varza cu piept de pui
salata de rosii, castraveti cu muschi file si cascaval
Abaterea de azi- cana de vin pe care o beau acum in fata calc.
anca.b spune:
Neata!
Azi n-am chef de nimic!!!!!
Nici sa maninc nu-mi vine, asa ca la micul dejun am baut o cana de lapte slab.
Povestea Nasterii