MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
melany72 spune:
Buna fetelor,
Hai ca m-am cantarit...siiiiiiiii, surpriza, nu m-am ingrasat.Doar am stat pe loc.Ma bucur tare pt ca monti a fost plecat in vacanta(inaintea mea, rusine!!!) si ma ingrozea gandul ca iar vad 78,xx..
Bravo fetelor care au slabit si se apropie de target cu repeziciune!
Eu azi am mancat dimineata numai un mar si un kiwi si am baut o cafea cu lapte.
Am baut o limonada cu inducitor si am fost la piata.Am venit acasa si am gatit o ciorbitza de curcan, foarte conforma, am bagat niste cartofiori noi la cuptor pt ai mei ca sa manance cu pui de ieri pe care eu il mananc cu salata si mie pofta de o ciulama cu ciuperci care nu o sa fie monti dar promit ca nu mananc multa...
Stie cineva vreo reteta de praji cu capsuni?...caut de azi dimineata ceva ce faceam eu candva dintr-o carte dar i-am dat-o cumnata-mii si acum sunt in pana...
Ne revedem mai tarziu.
melany72 spune:
Mamaaaa ce greu merge siteul asta....brrrrrr
Hai ca am rezolvat cu reteta de prajitura, am facut o combinatie, e la cuptor...sa vad ce-o iesi.
Am mancat si eu de pranz:ciorbitza de curcan, salata verde , pui si ciuperci care nu au mai fost ciulama...ci doar un sos de smantana si...pt ca tocmai venise sotul acasa din peregrinari si mi-a facut pofta, 1/2 chifla calda albaaaaaaaaaaaa...si interzisa..
Intru mai tarziu sa va zic de praji!
latrishia spune:
Am aparut si eu, macar la raport 75.4kg. Merge greu da merge sigur :)Sapt trecuta am stagnat pt ca am mancat cam mult, abia de luni am dat si eu jos.
De papat, saptamana asta am stat cam asa, gref dimineata, supica la pranz, seara salate variate.Eu inca mai am scapari de gen biscuiti si alte rontaieli, chiar dc nu mult nu ma pot abtine si sunt sigura ca de aia nici nu mai am rezultatele dinainte, dar na acum, asta e, asa ce satula sunt sa ma abtin, nu va mai zic, ca ma luati la bice.
va pupez
Lori&Luanna(5.11.2005)
valentinag spune:
Si eu azi:
5 caise si un mar,suc de portocale
omleta cu branza si castraveciori murati
juma de kil de capsuni
deocamdata...
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
mina spune:
salut
azi raportez 69 kile si chef de nimic. Astept sa treaca perioada asta sa ma pun iar pe slabit (nu prea am sarit calul la nimic, dar din cauza calmantelor pe care le iau am bagat cam mult in mine, ca ma doare stomacu).
Dimineata o cafea si o patrata de cioco neagra iar pt pranz mi-am adus ciorba de pastai.
va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Androix spune:
Saliu
Eu ma bucur de jumatea mea de kil disparuta in misiune Am o pereche de blugi pe care o purtam inainte de prima sarcina si pe care de-atunci nu prea am mai putut-o trage pe mine, dar acum ii imbrac. Se revarsa suncile cam urit, dar in curand, dupa alte cateva jumatati de kil o voi putea purta fara sa se mai vada urit la burta. Ce ma enerveaza este ca in loc sa slabesc mai mult din colacul de pe burta mi s-a topit de tot fundul, nu ca ar fi fost chiar mic dar daca mai scade mult o sa dispara de tot. Si e nasol ca pana acum macar eram grasa dar proportionata.
Andreea mama de Filip si Georgia
anca.b spune:
Buna dimineata!
Am uitat ieri sa va zic ca am gatit mazarea...cu un pic de smintina si brinza burduf, plus niste usturoi...a iesit bestial. acum imi pare rau ca era ultima punga din frigider, si pina la recolta viitoare mai e de asteptat. am vazut ca am si niste fasole verde, pastai, in congelator. asta pot sa pap, nu? tot asa, fiarta si cu carnita sau brinza?
meniu de azi:
md:jumate de pepene galben
g:o cana de lapte cu cafea
p: doua ochiuri
c:brinza topita, doua triunghiuri
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Melany, nu ne-ai mai zis nimic de praji!
Androix, am si eu o pereche de blugi pe care ii tot incerc...acum ii pot incheia, insa se revarsa suncile!!!! da' nu ma las, trebuie sa intru cit mai repede in ei! si ce mult as vrea sa-mi scada si mie fundu'! din pacate la mine se duce de pe sini, unde as vrea sa ramina!
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Hehe,masura mea este o fusta de la Dika,pe care o iubesc de mor,cu care nu m-am imbracat niciodata,ca era stramta rau,plesnea(asa am cumparat-o,sa ma motivez cica)care asta vara era aproape buna,acum evident ca nici nu mai intradat fiind faptul ca de la 82 cat aveam asta vara am ajuns la 85.5 la locdatorita postului,craciunului si multiplelor prajituri si torturi mancate
In momentul cand o sa ma imbrac lejer cu fusta aia o sa fiu happy!
Aseara in afara de ce-am zis,am mai mancat cateva fursecurisi azi cateva!Atat!Nu mi-e foame,sper sa mananc doar o salata de rosii si castraveti azi!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anca.b spune:
Am mai pus doua poze, sa ma vedeti la 89 kg, cite am acum (ma rog, 88,8). nu cred ca e f vizibila diferenta, insa oasele mele o simt si asta e cel mai important
Povestea Nasterii