MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
andanii spune:
multumiri melany
ele esti o dulce
ma simt ca naiba de rau , sunt drogata de pastile , si acuma am primit scrisoare de la doamna ca trebuie sa merg la o sedinta pe scoala cu inpectorii din brigada imi vine sa mor de dureri nu am nici un chef , da ce sa fac , daca trebuie, trebuie , o sa merg pe acolo , sper sa nu tina mai mult de o ora ca trebe sa duc copilu la antrenament
apropo , am inceput sa mananc capsuni cu galeata , imiplac la nebunie , as manca non stop la ele , da mi-e cam frica sa nu fac alergie, am fond alergic si poate ma ia cumva ... da sunt bune tarreeeeeeeee
am facut aseara o oala mare de ciorba de mazare , da de data asta am pus si bulion in ea , e super
revin, sper sa nu gasesc mesajul meu aici ultimul
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
anca.b spune:
Zambilik, te inteleg perfect cu cina la ora 10...atunci termin si eu cu plimbarea, baita, schimatul si papa lui bebe. nici nu mai imi vine sa bag ceva in gura la ora aia. ma multumesc de multe ori cu un ceai. da' de vazut la kg nu se vede neaparat. ar trebui totusi sa cinez ceva, insa programul lui bebe incepe pe la 5 jumate...ar insemna sa maninc la 5...ce cina mai e si asta...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Andanii, mi-ati facut pofta cu mazarea voastra. am congelata de la mama din gradina...cred ca o scot si mi-o fierb. daca o maninc asa, si cu putin unt, cred ca e ok, nu?
ca mie nu-mi plac supele, nici ciorbele...
andanii spune:
anca mazarea proapsata e ok si cu unt si carnita, daca e conserva insa nu , prin conservare ii creste ig ul mult si se mananca fara grasimi ..... pofta mare
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
valentinag spune:
Moaaama cat ati scris!
Si meniul meu de azi:
suc de portocale
supa de rosii cu o galusca
5 chiftelute cu 2 castraveciori murati
salata de rosii si castraveti
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anca.b spune:
Andanii, e proaspata mazarea. culeasa din gradina si bagata la congelator. deci e ok!
Meniul de azi:
md: capsuni(si eu sint mare fan, as minca cu kilele)
gustare: cafea cu lapte
prinz: cas si pastrama de pui
cina: iaurt
Ele spune:
Mai fetele daca as manca asa putin ca voi as slabi si eu..dar ma invart toata ziua pe langa frigider...deh..dezavantajele muncii de acasa.
Elena & Denisa
NOI
anca.b spune:
Ele, si mie mi-e greu sa ma abtin, as rontai tot timpul ceva. deocamdata si "munca" mea e tot acasa...anul trecut cind am tinut cura eram la serviciu si mi-a fost muuult mai usor. kg au mers mai repede jos, faceam si sport...
valentinag spune:
la ce am zis mai adaug juma de kil de capsuni acu,buuni parfumati!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ele spune:
Fetele sunt off topic dar nu ma pot abtine sa ma laud si eu cu "munca" noastra.
http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Casuta%20noastra/?action=view¤t=DSCN4756.jpg
Daca aveti timp..sunt doar 14 poze
Elena & Denisa
NOI