Pata de ulei pe bluza/ cum o scot?

Pata de ulei pe bluza/ cum o scot? | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

Of, pe bluza mea rosie, noua, preferata, iubita, mi-a cazut aseara o felie de paine cu icre. Bineinteles cu icrele pe ea! Nu a iesit la spalat; ce ma fac? a ramas o pata de culoare mai inchisa; cu ce o scot?
Va rog, apreciez orice sfat din experiente nu din reclamele de la tv!
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Era indicat sa o speli pe pata cu un pic de detergent de vase sau zeama de lamaie,acum dupa ce ai spalato nu stiu sigur daca mai functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Exact!Iese cu detergent lichid de vase.Pui pe pata,lasi citeva ore bune si speli atunci cu totul.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

merge cu vanish dar lasat pe bluza vreo ora,doua fara sa-i faci nimic si o sa constati ca a iesit.Abia dupa o clatesti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

eu am vazut la mama mea ca facea in felul urmator:uda pata cu pricina,apoi presara pe ea pudra de talc si o lasa asa vreo zi,apoi o spala.Nu stiu acum ca ai spalat-o,eu zic ca merita sa incerci,ies mai ales petele care nu sunt facute de multa vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

fetelor, va multumesc din suflet! Am incercat cu detergent de vase si a iesit; nu ma gandisem la asta; intotdeauna am crezut ca detergentul de rufe e mai degresabil decat cel de vase. Am scos pata, sunt fericita! va multumesc inca o data!

Mergi la inceput