Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
logam spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by logam
Sanda, cum adica nu merge vechimea in astia 2 ani de concediu? Eu stiam ca se pun... La grade stiu ca nu.
Acesti 2 ani se considera stagiu de cotizare,dar nu si vechime pentru cartea de munca (pensie). Asa stiu!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mama ei de reclama la pampers!
dar oare la vechimea la salariu dupa ce ma intorc la munca intra cei 2 ani?
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
ah, si avem si ceva poze noi aici
mami de Sophia
ce domnishorica draguta!
![](pupic.gif)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
mihuta spune:
Oana, sincer ca decat sa mergem fara ea, mai bine nu mai mergem... Plus ca papa la san...
Nu stiu ce sa zic, a sunat tatal Sophiei la MAE si sanepid, cica nici vorba de obligativitate, era o recomandare, nici nu stiau mare lucru. Nu stiu unde gasesc mai multe informatii despre epidemia asta, ca mie Adina mi-a spus ca a fost vorba doar de cateva cazuri intr-o scoala Waldorf...
mami de Sophia
logam spune:
De ce trebuie sa ies din forum pentru a citi mesajele noi si nu-mi apar cand le postati?
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Neatza!
Mihuta, sper sa nu fie totusi asa cu vaccinul!
Sophia arata super in rochita si tu la fel! (desi nu in rochita :) )
Fetelor, eu de vreo 2 saptamani am niste dureri crunte de oase la nivelul bazinului si picioarelor. Am pus pe seama revenirii la normal, dar deja mi se pare ciudat, ma simt ca la gripa/febra, mai ales ca pielea mi-a devenit foarte sensibila. Nu am mai auzit pe nimeni. Este cineva in aceeasi situatie? Azi dim am fost la analize, dar nu am rabdare pana marti! :((
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
totulii spune:
of,of mai miha si ce rochita avem si ce maniere alese la masa( ne manjim toata). nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie serban la gura cand o papa.
iar cu vaccinul m-ai lasat masca, pt ca si noi vrem sa mergem in austria.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
oana_r spune:
am fost la Iasi la prof.Dimitriu si i-a facut ecocardigrafie,i-a gasit 2 gaurele una intre atrii de 4-5 mm si una de 3.73 mm intre ventriculi.mi-a spus ca trebuie sa ateptam sa vedem daca se va inchide cea dintre atrii ca aia ar fi problema si trebuie sa merg la control in septembrie,trebuie sa am grija sa nu raceasca sa o urmaresc daca oboseste la efort,daca se invineteste.si sa sper ca se va inchide si nu voi ajunge la operatie.sa vedem cum evolueaza pana in septembrie si apoi vedem.Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
slimatei spune:
faza cu globulele habar n-am ce's ..tot n'am inteles de la ce provin si ... cine imi da si mie un link..?
Victo spune:
iuliana, eu prin rotire fac..numa ca se dizolva greu si tre sa rotesti d e numa. nan 1 e parfum..e gata cum il pui in apa.
amy..si eu vroiam sa va intreb de kk la bbici..al meu tot face cate o maslina.. cate 10 samburi de maslina...cate o pruna de kk..da, asa, din ora in ora..mai rar un kk mai sanatos, asa..si il tot schimb toata ziua, mai ceva cand era bb mic-mic
dany, cu copy paste, muta-le
am vazut-o pe sorinuta durdulie..ce ma distreaza cand din profil li se vad numai falcile si varful nasului..:):)
am vazut-o si pe sophia,. experimentand ceva..vorba cantecului..tata-su leit.. pupici la mamica necajita.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by oana_r
am fost la Iasi la prof.Dimitriu si i-a facut ecocardigrafie,i-a gasit 2 gaurele una intre atrii de 4-5 mm si una de 3.73 mm intre ventriculi.mi-a spus ca trebuie sa ateptam sa vedem daca se va inchide cea dintre atrii ca aia ar fi problema si trebuie sa merg la control in septembrie,trebuie sa am grija sa nu raceasca sa o urmaresc daca oboseste la efort,daca se invineteste.si sa sper ca se va inchide si nu voi ajunge la operatie.sa vedem cum evolueaza pana in septembrie si apoi vedem.Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
va fi bine in septembrie!
![](pupic.gif)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu