Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by logam
Sanda, cum adica nu merge vechimea in astia 2 ani de concediu? Eu stiam ca se pun... La grade stiu ca nu.
Acesti 2 ani se considera stagiu de cotizare,dar nu si vechime pentru cartea de munca (pensie). Asa stiu!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Apoi,LA MULTI ANI si pentru Broscutz!
Stefania,daca o sa mergeti in Iasi la control sa mergeti la dna Matasaru,noi la ea am fost si e o tipa super.Era cam in varsta,sper sa mai profeseze.
Oare Oana ce-o si facut la control?N-a mai dat nici o veste...
Ma'c sa-mi incerc norocul cu niste fructe la fii-mea. Urati-mi bafta.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor si eu acum la 1 iulie cand merg la munca trebuie sa anunt pe cineva sa intrerupa cei 2 ani sau anunta de la munca?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Bafta Miha
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Dany, stii ce ma bucur cu kk vostru (stiu ca suna taaaare ciudat)
Dar cat varsa al tau? Ca si al meu mereu vomita, in fiecare zi de mai multe ori, consistente diferite - de la apa (de unde-o fi si aia?), pana la branza...
Dar eu inca nu m-am agitat, oare o fi cazul?
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
ciudat suna..
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
nici eu nu m-am agitat prea tare.. cu asta.. pt. ca eu am considerat ca e in functie cat de agitata e don'soara in ziua respectiva spre ex. ieri..noroc ca i-am luat vreo 3 schimburi cu noi...si desi nu a mancat mai nimic ieri..cel putin asa mi s-a parut..caci ramaneam mereu cu niste sani plini si durerosi... in fine de unde atata apa
![](alcool.gif)
a dany si parca mai vroiam sa-ti spun in privinta transpiratiei..(daca n-am inteles aiurea din ce am citit caci vreau sa recopar tot pana se trezeste ..odata trezita nu mai apuc sa mai fac nik
![](icon_smile_dead.gif)
si fata mea transpira in ultima vreme la capusor ..mai ales cand papa...dar iar nu m-am preocupat.. eu cred ca e de la efort..pt. 1.-consider ca pt. ei e inca un efort.. si in al 2-lea..cateodata il vad si pe ta'su ca transpira cand papa(e un chin pt. el
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
![](images/user_woman.png)
totulii spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Iuli-ana sucul de morcov e laxativ, morcovul fiert constipa/strange.
Adina, stii cum e cu birocratia in Ro. Faptul ca nu eram casatoriti si copilul purta alt nume decat mine incepea sa ne puna tot felul de bete in roate.
Amy, multumim!
Aralia, a mea are 73 cm, bine ca s-a mai lungit, chiar ma luase de ganduri, era scunduta si grasunica, parca era facuta de soacra-mea nu de mine...
Inimioara mea
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
hi,hi
![](radtare.gif)
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
![](images/user_woman.png)
mihuta spune:
Stefania, ai dreptate cu transpiratul, mai ales daca e ca la noi, o caldura groaznica, e de inteles.
Noi am fost la vaccin, avem 9 kg si 73 cm. Sunt foarte suparata ca doctorul mi-a spus ca au fost la instructaj la Sanepid ieri si au fost anuntati ca toti cei care calatoresc in Austria sau Elvetia au nevoie de aviz epidemiologic ca sunt vaccinati contra rujeolei. Toti cei nascuti dupa 1963 trebuie vaccinati iar Sophia este 1) prea mica pentru vaccinul antirujeolic si 2) nu mai poate face alt vaccin timp de 30 de zile, ca are deja 6 virusi in sistem
Trebuie sa vad daca sta treaba chiar asa si sa anulam biletele de avion, rezervarile la hoteluri si eventual sa recuperam si ceva bani inapoi....
mami de Sophia
slimatei spune:
miha mersi.. bafta ca eu ma las la mana mea..pana intr-o zi cand ma voi pune serios pe treaba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana8188/oana8188.jpg)
oana8188 spune:
mihuta , ce rau imi pare!! E clar ca nu puteti merge cu bebica; dar singurei nu puteti? Ar fi pacat...
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra