Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Logam, eu stiu ca am intrebat doctorul la controlul de 4 luni si mi-a zis ca e tot criza genitala a nou nascutului si ca trece de la sine in timp. A trecut.

Azi am facut piure separat de morcov, de cartof, de dovlecel si de pastarnac. A gustat din fiecare si apoi basta... Dar dupa ce am citit mesajul Adinei, am luat un mar si fireste s-a aruncat asupra lui, a ros/supt/morfolit din el....pana s-a plictisit si de el in vreo 5 minute.

Miha, ce frumusica e Amira !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mihuta ai incercat sa ii dai o jucarie sau o lingurita in timp ce ii dai papa??

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc mult de complimente dragelor! Sunt tare mandra de papusica mea! De cel mare nu mai spun...ma uimeste pe zi ce trece. Dar ma si zapaceste de nervii capului!

Luminita,abia acum ai descoperit?Esti sigura ca nu erau acolo "bobitele" respective? Amira mea le-a facut imediat dupa nastere,la 1-2 saptamani.Si e ceva normal,ceva legat de-o furtuna hormonala. Scrie si in Capraru...caut cartea si-ti transcriu...

Ellis,brocoli se poate fierbe,dar nu reincalzi.Aceeasi poveste ca si la spanac,cu nitratii care se transforma in nitriti...Recomandat e sa se consume crude aceste legume,cel mult oparite,iar daca isi pierd culoarea verde inchis (la fiert) nu se mai consuma deloc.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Alina, am vazut o Maria foarte studioasa cu cartea ei cu iepuras si fooarte zambareata. Preferata mea e asta. E cumva luata bebelusa studioasa?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena

Mergi la inceput

petro, stefi, ajutati ma si pe mine. este un hypermarket sau supermarket mai mare in italia PANORAMA, stiti cumva daca are site. ca eu nu gasesc!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

BB, cum ingras porcul ? Eu am mai intrat pe pagina dar atat!...

Ei, lingurite folosim 4, eu una ea trei, jucarii am zis sa nu-i dau ca mi-am propus sa nu o pacalesc cu papa, cat vrea atata papa (adica mai nimic )

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

merci, fac brocoli cand il dau; il fac la steamer, nu-si pierde culoaea

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

mihuta, atat tre sa faci. sa intri pe link. multumim.
iasmi papa doar cu jucarii langa ea!!! jucarii de plastic, silicon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miha, ce dragute sunteti!!

Am vazut-o si pe-asta! Maria s-a intins azi dupa lingurita cu piure de legume. A papat aproape tot, nu am lasat-o eu ca mi se facuse si frica. :)) L-am facut mai subtirel de data asta, nu statea in lingurita daca o inclinam.

Lixa, Maria e fascinata de cartea aia. Bine, de mai multe, dar din asta imi place si mie mult sa-i citesc. E in versuri. :))
Iar in cealalta problema, noi suntem fetite independente si abia asteptam sa va vedem! Maine cred ca vin in Herastrau. O sa merg sa semnez un contract si raman prin zona.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by dany26

uau fetelor dar mult mai scrieti....cat timp liber va dau bb-eii vostrii...uau norocoaselor
am lipsit 1.5 ore si gata 6 pagini noi.....
andrei cand termina rostogolirile si oboseste urmeaz eu sa ii fac diverse;avionul calutul plimbat prin camere....jucat in oglinda etc...sustinere ca invete sa stea in picioare eheheeeee d-aia am slabit asa mult....

slimatei
mersi de explicatie....al meu transpira si cand se tot rostogoleste ...etc...si victo mersi!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

da ..eu una sunt foarte norocoasa uneori n-am timp nici pt. mine..dar recunosc ca uneori ma mai ajuta ea..si mai da putin respirņ...si ca sa pot intra tb sa ignor multeeeeee..sa merg inainte precum calul..si sa nu vad nimic in jur..ca altfel ma imbolnavesc

voi vedeti ca eu nu dintru cu zilele uneori ,caci nu ma pot abtinedar sincer din cand in cand mai am nevoie sa ma distind de la monotonia " cea de toate zilele"

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput