Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
slimatei spune:
quote:da eu special am umplut paginele aici numai cu prostii..
Originally posted by bb_yasmi
neata
woww fetele da' aveti un spor la scris!! noii de abia am papat micul dejun.... azi ne-am trezit "omeneste" la ora 11.30...
citesc si revin!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mamisi bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
![](icon_smile_big.gif)
asa ca va urez o zi placuta si ma duc sa-mi platesc facturile(sper numai sa nu ma prinda ploaia) macar sa fac un lucru util pe ziua de azi..si putina plimbare...si asa stau inca si dorm in papuci...
![](icon_smile_sleepy.gif)
mi-e somnnnn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ellis spune:
ZICEA CINEVA CA SI BROCOLI TREBUIE PAPAT IMEDIAT CE E GATIT? SAU NUMAI SPANACUL?
cei doi ani de concediu sunt vechime pt pensie, se considera stagiu de cotizare cu contributie din alte surse.
Anca , trebuie sa anunti la primarie, ca sa iei si fabuloasa suma de 1 mil stimulent.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
mihuta spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by mihuta
Stefania, ai dreptate cu transpiratul, mai ales daca e ca la noi, o caldura groaznica, e de inteles.
Noi am fost la vaccin, avem 9 kg si 73 cm. Sunt foarte suparata ca doctorul mi-a spus ca au fost la instructaj la Sanepid ieri si au fost anuntati ca toti cei care calatoresc in Austria sau Elvetia au nevoie de aviz epidemiologic ca sunt vaccinati contra rujeolei. Toti cei nascuti dupa 1963 trebuie vaccinati iar Sophia este 1) prea mica pentru vaccinul antirujeolic si 2) nu mai poate face alt vaccin timp de 30 de zile, ca are deja 6 virusi in sistem![]()
![]()
Trebuie sa vad daca sta treaba chiar asa si sa anulam biletele de avion, rezervarile la hoteluri si eventual sa recuperam si ceva bani inapoi....
mami de Sophia
Mihuta, am sunat acum la ambulanta de la aeroport si la oeamtc (astia care te ajuta cu informatii despre circulatia rutiera etc.). Amandoi nu au auzit de asa ceva! Aveau si o lista cu vaccine si nu este asa ceva! De unde a scos dr tau asa?!?!?!
Mamai uit si eu dar intreaba la consulatul austriac, acolo vei afla 100%. Insa nu-mi pot inchipui ca nu intra nimeni fara vaccinul asta tocmai acuma, cand este campionatul european de fotbal ;-)) Apoi, nici aici nu este obligatoriu vaccinul (de fapt nu exista vaccine obligatorii!)
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Ai dreptate, obligatoriu nu e , e doar recomandare. Dar nu gasesc nici urma de stire pe net despre asa ceva. Probabil ca se preocupa tocmai din cauza afluentei de turisti catre Austria si Elvetia la campionat.
Intre timp am aflat ca biletele nu se pot anula, asa ca probabil o sa mergem...Nici nu stiu cum se transmite pojarul , prin contact sau aer ?
mami de Sophia
Ank83 spune:
deci capitolul asta l-am terminat de citi in amanunt ...celalalt ...
nu stiu cand ca s-a trezit nazdravanul
si s-ar cam da jos din pat deja
Ank Raul
17.10.2007
si 10+
Poze Raulito
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
stefania...sa nu crezi ca am ras de ce ai zis tu...ci de ce a spus Aralia ...
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
adinag spune:
Mihuta, n-ai gasit nimicptr ca nu exista nimic... nu exista nici o epidemie...
nu mai pot scrie, sunt ci fiu-n brate si atata se suceste, vrea si el la tastatura. acu vreo cateva zile s-a smucit asa tare ca mi-a dat cu gurita-n muchia mesei, halalmama, asaca nu mai stau cu el asa...
revin cum pot.
dar aici nu mai vorbeste nimeni de muuuultdespre asta, e history :)
dany26 spune:
uau fetelor dar mult mai scrieti....cat timp liber va dau bb-eii vostrii...uau norocoaselor
am lipsit 1.5 ore si gata 6 pagini noi.....
andrei cand termina rostogolirile si oboseste urmeaz eu sa ii fac diverse;avionul calutul plimbat prin camere....jucat in oglinda etc...sustinere ca invete sa stea in picioare eheheeeee d-aia am slabit asa mult....
slimatei mersi de explicatie....al meu transpira si cand se tot rostogoleste ...etc...si victo mersi!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
nelone77 spune:
Salutare fetelor !
harnicutelor, mult mai scrieti, voi aveti zile formate din 25 de ore? Ca zilele mele au 24 de ore si nu mai apuc sa fac nimic
Am fost ieri la controlul lunar, la 5 lunite avem 7,3 kg si 69 cm si incepem sa ne diversificam. Asa ca am o rugaminte la voi: doctorita mi-a zis ca pot sa ii dau zilnic si suc de fructe (orice fruct?!) si supita. Asa e?? Eu stiu ca se incepe diversificarea treptat, introducind zilnic cite ceva...
Dany si Amy- v-am simtit lipsa, nu v-am mai vazut demult...
Cristina - Uberbax si Jasmin ce mai fac? Au mai intrat?
Graviduta noastra ce mai face??
Am pus si eu ceva poze noi la semnatura. Am vazut si pozele din albumul comun, avem bebei mari acum, ce mai... Niste scumpi toti!
Adina,Miha, Ellis,Roxxy, Bbyasmi, Ank, Anca, Victo, Saduta, Stef, Vali si....ptr restul pe care nu le cunosc f bine- Pupici la toate!! Mi-a fost dor de voi!!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Ce fac fetele mele?
IAR VINE FURTUNA!!!
Matei a intins azi pentru prima oara mainile pt a-l lua in brate. Era in brate la taica-meu. Bineinteles ca am repetat faza de mai multe ori ca sa ma asigur ca nu a fost o intamplare. Pe urma a intins mainile si catre taica-meu. Ce baiat mare am!!!
Referitor la ce vorbeati despre diversificare. Ei ii dau zilnic alt meniu. De fapt, meniul de fructe de la ora 10.00 este altul in fiecare zi iar cel de legume se schimba o data la 2 zile (eu ii gatesc legumele pt 2 zile, chiar 3).
Vreau sa ma sfatuiti ce fructe sa-i mai bag in afara de mar, para, piersica, banana, avocado, mango, pepene galben si caisa. Portocalele, mandarinele si ananasul le uraste Eu ma mai gandeam la pepene rosu si prune. Voi mai aveti si alte idei?
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
ellis spune:
quote:
Originally posted by logamquote:
Originally posted by logam
Ma ingrijoreaza ceva, fetelor: am pipait tzitzi la bebe si parca are niste bobite, zic eu glandute mamare. Voi aveti asa ceva sau ii bai ?
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
Nu-mi raspunde nimeni...
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
am pipait si eu si se gadila fata mea...se simt niste bobitze si la ea
Ellis,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
POVESTEA NASTERII