Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

M-au apucat si pe mine de aseara niste dureri de mijloc de nu mai pot. Ma doare si in jos pe picior, ca si cand mi-ar veni ciclul. Mai are cineva asa dureri?

Irina si eu am aceleasi stari psihice, sunt suparacioasa, plang din orice si nu ma pot concentra de loc la munca.

Michelle incearca cu apa plata cu lamaie. Mie imi face bine, imi taie greata.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 6+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Naty

Neata!

M-au apucat si pe mine de aseara niste dureri de mijloc de nu mai pot. Ma doare si in jos pe picior, ca si cand mi-ar veni ciclul. Mai are cineva asa dureri?

Irina si eu am aceleasi stari psihice, sunt suparacioasa, plang din orice si nu ma pot concentra de loc la munca.

Michelle incearca cu apa plata cu lamaie. Mie imi face bine, imi taie greata.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

si pe mine de ieri ma doare mai tare burta - adica tare. asa niste crampe prin partea inferioara - am inceput sa iau si eu no spa.

7+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

billy ce surpriza minunata! Felicitari, sa dea Domnul sa fie ultima spaima din sarcina asta!

Ioanabine ai venit! Sa ne dai datele tale. In sfarsit, o alta graviduta cu copilas de varsta fie-mi, ma gandeam ca sunt singura cu diferenta asa mare intre copii.

andre ea felicitari!
Si sa sti ca treaba cu ramasul inainte sau dupa ovulatie nu e intotdeauna valabila. Eu am ramas cu Ioana dupa ovulatie, am avut toate semnele unei sarcini cu baietel (burta tuguiata, lipsa greata, ma rog tot ce se zice prin popor) si iaca-ta ca am una bucata fetita. Asa ca nu lasa speranta ca poate ai o bebelina.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Naty

andre ea felicitari!
Si sa sti ca treaba cu ramasul inainte sau dupa ovulatie nu e intotdeauna valabila. Eu am ramas cu Ioana dupa ovulatie, am avut toate semnele unei sarcini cu baietel (burta tuguiata, lipsa greata, ma rog tot ce se zice prin popor) si iaca-ta ca am una bucata fetita. Asa ca nu lasa speranta ca poate ai o bebelina.

Ioana la 3 ani

Raluca, merci de incurajare! Acum, cum o vrea Doamne Doamne.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Leditia, vad ca ai deschis tu capitol nou. Ma apucasem si eu, dar l-am sters cand l-am vazut pe al tau.
Merci!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Naty-mie imi e rau si de la portocale si de la lamai

Crysty2003-ai sa vezi ca sunt la fel de scumpi si baieteii si fetitele!Imi pare rau ca ai dureri,odihneste.te mult si nu fa efort!

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

si eu l-am sters cand am vazut ca deja facusei tu..Acum il cautam si nu-l gaseam si tocmai voiam sa te intreb unde l-ai ascuns..Hai deschide tu.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Cand va aud vorbind de al doilea bebe... n-am terminat inca sa-l facem pe primul si deja mi se face chef de al doilea . Parerea mea e ca ar trebui privite lucrurile un pic mai optimist - daca primul e atat de reusit cu siguranta si al doilea va fi la fel - mai ales daca sunt de acelasi sex!

7+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ralucaalexa-noi ne dorim trei copii!Sper din suflet sa reusim.

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Michelle, daca va doriti voi nu se poate sa nu fie!

7+

galmita mea

Mergi la inceput