Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

si si eu tot fetita vreau - nu ma vad in stare sa iu mama de baiat, nu stiu de ce

7+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Nici io nu ma vedeam, si sa vezi acum ce ma mai joc cu masinute.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna ziua tuturor!
As dori sa ma alatur voua in aceasta odisee. Am aflat de putin timp ca sunt insarcintata. La mine este al doilea bebelus, am deja un baietel de aproape 4 ani, frumos si cuminte....de...fiecare cioara cu puiul ei as spune eu...
Acum am 5 saptamani si sambata merg pentru prima data la gine la control.
Daca mai pot ajuta cu "sfaturi" din acea perioada o fac cu mare placere...
Sarcina usoara tuturor si multi pupici pe burtici!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetele, bine v-am regasit!!!

Ma grabesc sa va anunt ca n-ati scapat de mine si va rog sa ma puneti la loc in listuta la gravidute, pt ca n-am pierdut sarcina! Am un hematom care provoaca sangerari dar sarcina este in evolutie, am vazut-o ieri la eco. Are 9 sapt si 2 zile, inimioara bate repede-repede si bebe-ul se misca (deja muschii se formeaza) . Asa ca daca aveti sangerare abundenta si cu eventuale cheaguri, dar fara dureri si semne pregatitoare, nu-i obligatoriu sa pierdeti sarcina. Eu asa am crezut, dar nu-mi dispareau simptomele de sarcina...si am intrat la ganduri si m-am dus la control si SURPRIZA: bebe-i bine-merci!!!

Datele mele pt listuta sunt:
DN: 22.01.1976
UM: 20.03.2008
DPN: 29.12.2008

Va multumesc tuturor pt ca fiecare a gasit un cuvant de imbarbatare pt mine... am citit, mi-au dat lacrimile si v-am simtit foarte aproape. Mergem impreuna mai departe!

Catalina

9+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ioana,bine ai venit.Sarcina usoara si un bb sanatos.

ref la sexul copilului..eu vreau sa fie sanatos.Ma vad si cu masinute si cu papusi...dar daca ar fi zic ,in sufletul meu imi doresc fetita.Al meu vrea baietel.Acum ce-o fi,sanatos sa fie si sa duc eu sarcina la capat cu bine.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Billy billy-ce surpriza minunata!!!Doamne ajuta in continuare!Ai grija de tine.ma bucur mult de tot!

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

billy ma bucur enorm pt tine.Bravo!Felicitari!Uite,ca sa vezi ca D-zeu e mare.Doamne ajuta in continuare..nu-mi vine sa cred..off ce ma bucur pt tine..te pupic.

POZE
my baby
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pentru mine nu conteaza deloc sexul copilului,SANATOS sa fie ca noi ne bucuram la fel orice ar fi fetita sau baietel!

Am vazut ca ati tot discutat de DT si TT si am tot citit pe net si am vazut ca sunt multe cazuri in care dau rezultate false...si noi ne gandim sa nu facem triplul test...

8+

Puisorul nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

billy billy - doamne ce veste buna

sa dea DD sa fie totul bine pana la capat - drul ce a zis de hematom? da-ne mai multe detalii.

ca ne-ai facut ziua frumoasa

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Billy FELICITARI!!!!!!!!!!

Ma bucur atat de mult pt tine!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca , sa le facem majoratele impreuna!!

7+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Pentru mine nu conteaza deloc sexul copilului,SANATOS sa fie ca noi ne bucuram la fel orice ar fi fetita sau baietel!

Am vazut ca ati tot discutat de DT si TT si am tot citit pe net si am vazut ca sunt multe cazuri in care dau rezultate false...si noi ne gandim sa nu facem triplul test...

8+

Puisorul nostru scump

pai eu chiar daca vreau cu tot sufletul o fetita, parca cred ca va fi baiat. da de iubit - tot la fel o sa il iubeasca mama...

nici eu nu vreau sa fac testele alea - pana acuma am auzit numai rezultate false de la ele

7+

Mergi la inceput