M-am hotarat.........adoptie(47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Anca, mi-au dat lacrimile de bucurie, de bucuria voastra ! Sa-ti traiasca frumusetea si sa fiti cat mai repede o familie ! Felicitari !!!



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Anca...e superba fetitza ta!! E minunata! Este foarte frumoasa, fina si un farmec aparte!! Normal sa va fi intrat sub piele asa repede.
Va doresc sa o aduceti acasa cat mai repede si sa va bucurati alaturi de ea!!

Poze Sabina Teodora


anda




"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Anca, mama, cuvintele sunt de prisos! Inclusiv sotul meu se bucura de reusita ta! Felicitari si ce sa mai spunem....vacanta placuta in 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Anca, wow, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau. Vezi ca e adevarat ca ei ne asteapta, ca sunt lucruri care se intampla mai presus de vointa noastra si intr-un fel e adevarat ca ti-a reusit FIV-ul, luna viitoare o sa ai acasa copilasul mult dorit doar ca e putin mai mare decat un bebelus. Sa fiti fericiti mereu cum sunteti acum!
Miha, si eu sunt alaturi de tine stiu cum e sa treci prin astfel de momente. Am scris pe-aici pe undeva povestea noastra. Cu Laura a fost dragoste la prima vedere, am luat-o acasa dupa 3 zile(avea aproape 9 luni), nu cerusem si nu vazusem nici o fisa medicala, nu stiam nimic despre ea. Am ajuns acasa si cainele a latrat, ea nici n-a clipit. A venit dr. s-o vada, da, probabil nu aude, are ceva probleme cu o luxatie de sold ca nu sta in picioare. Evident c-am inceput nebunia cu plimbarea pe la dr. N-avea nici o luxatie dar nu stia inca sa stea nici in fund ca nu fusese invatata, nu reactiona la zgomote pt. ca pur si simplu nu fusese expusa, i-am facut analizele de sange si cand mi-a dat rezultatele ii iesea ceva pe hepatita C pozitiv, eu am inceput sa pland dar dr. a fost f. ok. si mi-a explicat ca nu-i nimic grav sunt inca anticorpii materni si o sa-i facem dupa 1 an si ma voi convinge ca e bine, asa a si fost. Totul a culminat cu vizita la neuropsihiatrul recomandat de DPC, trebuia sa ne dea o hartie pt. dosar. Cica i-a facut niste teste si i-a pus diagnosticul, retard psiho-motor de 5-6 luni(ea avea aproape 10 luni. Iarasi am plecat plangand, cu ea in brate, de-acolo si-am sunat-o pe prietena mea care ma tot introducea la specialistii de care aveam nevoie. De data asta ea mi-a zis ca am eu o problema, ca-i cred pe toti tampitii, ca nu vad cate progrese a facut copilul de cand e acasa(avea aproape doua luni) dar ca ok. ma duce la altcineva sa ma linisteasca si m-a dus la dr. Magureanu. M-a dus, dr. m-a ntrebat cum era copilul la inceput cand am luat-o acasa, i-am povestit toata istoria, a testa-o(cat putea pt. varsta ei) si mi-a spus ca in ceea ce priveste achizitiile t. varsta ei , e undeva cu o luna in urma, dar ca n-are nici cea mai mica urma de indoiala ca e un copil absolut normal. Ca era firesc sa n-aiba reactii la inceput pt. ca nu fusese expusa nici unui stimul, ca ei invata ce trebuie sa faca nu vin din instinct toate. Ideea e ca la vremea aia eu n-am avut de la cine sa primesc date despre alte experiente similare si n-a fost deloc usor. Maine Laura face 9 ani, e un copil absolut normal, mie-mi place sa cred ca e chiar mai isteata decat alti copii de varsta ei, invata f. bine si ce-o mai fi vom vedea. La David am fost mult mai linistita, e adevarat ca el a fost si mult mai mic dar deja aveam alt dr. pediatru care n-avea nici un fel de retineri la ideea de adoptie.
Va pupam si sunt sigura ca totul e cat se poate de bine.

Mergi la inceput