Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
anaxena spune:
dc maine fac 36 sapt..si nasc la 36 si 2 zile de exemplu..se considera ca am nascut la 36 sau la 37??
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 29 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
lcazangiu spune:
LA MULTI ANI SUN-ULE, MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII IMPREUNA CU GALU SI FAMILIA TA!SA DEA DOMNUL SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!

Lori
35+
David
AMR 34 DE ZILE
oanasm spune:
'neatza!!!
Mona si Codrin 

Doamne ajuta, asteptam vesti de la voi!!! pupici si curaj mamitzi!!!!!
Sunule sa ne traiesti La multi ani, sanatoasa si tot asa voioasa!!!!! pupicei multi multi!!!!!!
camy
si 
mada incep emotiile si la tine!!!
maselutza!
acu'...io am cam observat contractii BH ceva mai dese in ultimele zile..nu stiu cate..ca nu le-am numarat..asa ca am fost la dr din Ro ieri..si mi-a dat Papaverina (dar eu aveam deja nospa acasa asa ca am luat 1 aseara)..si mi-a mai dat Duphatson (pe care nu l-am luat)..chestia e ca nu mi-a facut control sa vada colul..desi banuiam ca imi va face...ma rog..a zis ca ne vedem peste o luna (dra daca contractiile devin dureroase sa-l caut urgent)...no....si m-am speriat o leaca!!!!!!!!

io am tot citit ca, contractiile BH sunt normale, ca uteru se pregateste...bla bla...pai si atunci de ce sa-l opres io din pregatirea lui..si mai ales nu inteleg rostu Duphatsonului
...no, partea buna e ca vinerea viitoare merg la doctorelu meu din ungaria!!!
Oana
26+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Tecky spune:
SUN LA MULTI ANI! 
Iti doresc din tot sufletul sa fi sanatoasa,fericita si sa ai cat mai multe realizari pe toate planurile.Sa dea D-zeu sa ai parte de o fetita minunata exact asa cum esti tu.Sa stii ca fara tine odiseea noastra nu ar mai fi fost la fel.
Atb si eu am o problema cand dorm si tb sa ma intorc de pe o parte pe cealalta!
Turturica sa pui poze cu noul look!
Amalia bine ai venit printre noi,frumoasa burtica ai!
Nati imi place nuanta parului tau!
Violeta pofta buna la cirese!
Mada imi pare rau ca nu scapi de durerea de masea,sper ca maine si poimaine sa te lase!
Cristina stai linistita ca nu vei ramane singurica,chiar daca nasti dupa noi,odiseea noastra va continua si sunt sigura ca urmatoarea noastra intalnirea va fi cu bebelusii in parc!
Fetelor si eu am momente in care ma apuca niste calduri,parca ar fi bufeuri!![]()
Pt MONA: sa dea D-zeu sa fie totul bine si cu ea si cu bb!

Tecky 33 sapt 
AMR 7 sapt
ina C spune:
SUN, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de bebe , alaturi de sotul tau drag!
Esti o prezenta minunata pe acest forum!
Ne rugam si noi pentru MONA si bebe!
Va doresc o zi minunata!...si eu sunt gemeni...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
28+
SunSmile spune:
Sorelix miiii de pupici! Am ras...e totala felicitarea!
Sunteti niste scumpi toti 4!
Amalia bun venit si sarcina usoara in continuare! Esti o burtica simpatica!
Nati esti asa o scumpaaaa..tare imi place cum iti sta!
Onutz fruntea sus! Sunt doctori si doctori. BH trebuie sa avem toate, sunt absolut normale!
Birinuchisu eu ma rog la Doamne-Doamne si STIU ca bebe va fi bine! O sa vezi! Curaj si incredere in sansa voastra va doresc! Va pup!
Imi pare rau ca nu va nominalizez pe toate dar intre telefoane, ferestre de chat, mailuri si mega emotiile pt Mona, mi-e greu sa ma concentrez.
Pfuuuui, cat o mai dura?!?...
SUN
35+ 

ralirali spune:
Mama, ce zi frumoasa azi pe forum si eu trebuie sa plec in preumblari pentru casuta+sa imi iau cosuletul pt bebe.
Mada, dinc ate stiu eu (citit+spus doc) algcalminul e ok, atata timp cat nus e abuzeaza; eu luam cate o jumatate de pastila, maxim o pastila pentru dureri infioratoare de cap. Stiu ca se mai da la febra mare. Fetele din SUA si Ca mai luau Tylenol, care e pe baz de ibuprofen, ce sa zic, incearca si tu doza de copii din Nurofenul lui Ari.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
anaxena spune:
cine vrea sa se minuneze de burtica mea de 35s+6z..am pus nishte poze pe picasa
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 29 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Caprioara spune:
Neata fetele,
Uauuu!!! Ce zi importanta si emotionanta este astazi!!!
Sunule, 

LA MUUUULTI ANI!

, multa sanatate, fericire cat cuprinde si o viata plina de bucurii alaturi de puiul mic si sotz!
Pentru Mona si bb Codrin, nastere usoara si sa dea DD sa mearga totul bine si sa avem vesti bune curand. Pana atunci, facem galerie si noi:

Amalia, bine ai venit! Uauuu, 35 de saptamani! Mai ai un pic. Vazut pozele, e frumusica foc burtica ta! Si tu!
Mada, am vazut rochita, iti vine super. Sper sa scapi de durerea de masea si sa te bucuri din plin de ziua de sambata.
Dara, scuze, neuronu meu a uitat sa scrie de rezultatul la analizele din col. Deci, nu a mai iesit streptococul B prezent,dar a zis nenea doctoru ca am un pic flora modificata, si ca sa mai pun din cand in cand cate un ovul de Macmiror. A ramas sa ne vedem la 36 de saptamani si sa mai repet culturile din col ca sa fim siguri ca nu mai apare streptococul asta afurisit atunci, in apropiere de nastere. In rest, si eu am senzatiile pe care le descrii tu.
Biri, sa dea DD sa fie bine cu bb.
Anaxena, 29 zile? Mai ai un piculet si gata, Maria va fi in bratele tale.
Ankuleeeeee, pe unde umbli? Esti bine?
Eu acasa tot nu m-am putut apropia de calculator, baietii mei au fost calare pe net toata seara
. Oare cat o sa-i mai tina??? Bine ca pot inca scrie de la job
.
Aseara mi-am pus si eu protectiile la saltea in caz de rupere a apei. Am folosit 2 paturele absorbante de la Bella, de 60 pe 90 cm, care au costat 1.7 Ron fiecare. Si mi-am cumparat si tubul de Garmastan;
tare scump, aproape 30 Ron.
In rest, tot prost am dormit, alergia de primavara e in toi si ma chinui sa respir, iar neuronu e tot mai obosit
. Dar toate astea sunt normale tinand cont de situatie, asa ca mergem inainte cu curaj si veselie
.
Mai am cateva ore pana la eco
, abia astept! Sunt curioasa daca Ilinca s-a intors cu capul in jos...
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca33+
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
dara_d spune:
Caprioara bafta la eco, sa speram ca s-a intors bebelina ta.
Si eu merg la medic dar abia samabata si vreau sa ii spun sa imi faca eco.Ca eco morfologicao sa fac abia pe 7 iunie,mai e ceva pana atunci.
Asteptam vesti despre Mona.
33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png