Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
dara_d spune:
Oau, am citit ca Mona intra in operatie sa dea DD sa fie bine si ea si bebe Codrin ,ne rugam pentru ea si ii tinem pumnii.
Asteptam vesti cand se va putea.
33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
M&M spune:
LA MULTI ANI , SUN!!! 
Sanatate , realizari, impliniri si sa fiti fericiti alaturi de Galu!!!!
Mai , voi deja vorbiti de 4, 5, 6 saptamani pana va veti intalni cu bebeii...eu, am mai mult de asteptat. Dar ma voi bucura din plin de aceasta perioada...
Sper doar sa nu raman singura pe la odisee...
Violeta, eu dorm asa bine cand afara tuna si fulgera!!!!![]()
Mada, ce iti mai face maseluta??? Sper sa te lase durerea.
Amalia, bine ai venit!!! Mai ai putin pana la intalnirea cu bebe!!! Sarcina uaosraa mai departe...
Nati, m-ai amuzat...parca ii si vad pe japonezi facand plecaciuni si cerandu-si scuze,,,

Sa iti fie de bine vopsitul...Te prinde super culoarea!!!
Dara, deja 33 de saptamani!!! Mai ai putin si scapi !!!
.
Biri,
. in cele mai multe cazuri defectele de sept atrial sau ventricular se inchid singure...Ma rog ca totul sa fie bine cu bebe.
Bujo,nu imi vine sa cred...O opereaza pe Mona!!!! Doamne ajuta sa fie totul bine cu Mona si bebe Codrin..

Cristina
27+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
...
pt Mona si bebe Codrin...o sa-i ajute DD...o sa vedeti ca va fi foarte bine...nu ne lasa DD pe noi asa usor!!!
Mada sper din suflet sa se rezolve cu maseluta, iti doresc ca sambata sa ai o zi de neuitat!!!
Eu sunt binisor....nu cred ca relatia mea si a lui Cristi va mai continua, sunt convinsa ca nu va mai fi ceea ce a fost!
Nu sunt genul de om care fac compromisuri, imi este mie acum foarte greu...dar trebuie sa trec si peste asta...partea naspa nu este ca ne despartim noi, ci ceea ce avem noi impreuna....avem datorii, avem rate....avem casa, masina....si nu stiu cum o sa facem...partea asta ma omoara pe mine....
Noi ne-am iubit de iubit, foarte mult, numai ca undeva, pe drum ne-am ratacit...pt ca au aparut niste probleme la care nu mai putem face fata...si toate astea s-au intamplat in timp ce stateam la maicasa....
Eu nu-l voi putea ierta niciodata....nici daca s-ar intoarce in genunchi....m-a ranit prea tare...ieri a venit acasa, ne-am certat, l-am dat afara....si la 4:00 dim a venit..pana atunci a dormit in masina...ma gandesc ac daca l-as mai fi iubit macar putin, nu l-as fi lasat sa doarma in masina....asa doar m-a enervat si mai tare ca a prins curaj si a venit acasa...
Sper sa scap de el intr-un final!!!!
O am pe Timi....sper ca ea sa fie sanatoasa....
Cand ma gandesc la Mona si la Irda...cate sacrificii fac pentru ca bebelusii lor sa fie bine pt ca exista un pericol pt ei....iar Cristi, desi stie ca-mi face rau mie si Timeei...tot continua nebunia...asta nu prea inteleg eu....si ieri l-am rugat sa nu mai vina acasa...sa am lase in pace sa faca acest lucru pt Timi...nu vrea!!!
In fine....una peste alta, ma consolez ca mai este putin si o sa nasc ca sa pot pleca la Arges...asta este f important....sa ajung acolo si sa-mi aranjez apartamentul din Pitesti...
Pupicei pt toate burticile mele dragute...si sper din suflet ca Mona si Codrin sa fie bine!
Cami 32s+, cu
Timeea Cristina
pustai
bujo spune:
Multi ani traiasca, SOARILI sa traiasca, laaaaaaaa muuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaani!!!!

Sa fii sanatoasa si pe deplin fericita asa cum esti acum, desi sunt sigura ca n-o sa-ti mai incapi in piele cand o sa-ti vezi mititica.

Bai, pe mine ma nenorocesc degetele astea, s-au umflat si la mine un pic dar nu exagerat si tot abia le mai indoi. Problema e ca ma dor de ma pish pe mine, mai ales noaptea. Ziceti-mi si mie un remediu ceva ca dr a zis ca n-are ce sa-mi faca. Calciu am luat, sarat nu prea mananc si tensiunea e 10/6 deci n-ar fi pericol de preeclampsie.
Amalia bine ai venit, sa nu te faci de-acu nevazuta da?![]()
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
Kimmy daca va place combinati Timeea Cristina...puneti-i numele asa....nu ma supar deloc...ma bucur ca place...

Sun din suflet iti urez LA MULTI ANI fericiti alaturi de bebele tau 

Cami 32s, cu
Timeea Cristina
pustai
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Sorelix
La Multi Ani
sa fii fericita sa ai nastere usoara o printesa sanatoasa si sa ai o zi cat mai minunata alaturi de burtica si Dragos.

PS Check your e-mail.![]()
Vai ce emotii. Ne rugam
si noi sa fie totul bine cu Mona si bebe Codrin. Scoatem si galeria la inaintare: 

Biri tot ma doare maseaua nu imi dau astia nimic aici.
Rali eu stiam ca algocalminul nu este permis in sarcina, oricum nici nu am in casa si nu am de unde sa iau. Astia zic aici ca pt durere doar ceva pastile pe baza de codeina da pt alea tre sa merg la medic ca fara reteta nu mi le da.
Well mai suport oleaca ma mai iau cu treaba si trece, sper.
Camy, Cristina ms.
Amalia bine ai venit, daca vrei sa te trecem in listutza sa ne dai datele.
Atata am reusit sa retin.
Merg sa imi pun ceva sa pap si revin.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
catilin2008 spune:
buna dimineata fete cucuiete,
in primul rand, multumesc tuturor pentru vorbele bune, va dati seama ca am devenit si eu cam parsiva...am vazut ca nu merge cu vorba buna..
..si de cand m-am facut rea...imi merge mult mai bine...asa ca am ajuns si eu la vorba..facerea de bine e...de mama..scuze limbajul![]()
tin pumnii pentru mona, sa fie sanatoasa si ea si bb-le ei

pentru sun, numai fericire, nastere usoara si sa va bucurati de puiul vostru pana la adanci batraneti, sa va aduca numai bucurii
pentru restul..o singura vorba..pe care eu mi-o tot repet de cateva luni si chiar are efect: "ce nu te omoara, te intareste"..asa ca...capul sus si mergem inainte!
PS am schimbat si eu semnatura..a mai trecut o saptamana 
27 + cu
Bebicu Andrei
anaxena spune:
trezirea!!! Laura unde umbli??? noi te felicitam toate si tu te motzai prin pat??
la multi ani Laura!!!
si ca sa fie ziua perfecta nashte si Mona,exact cum isi dorea Sun sa nasca cineva de ziua ei..au inceput nashterile!!!!
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 29 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
mai am douazecisinoua de zile!!! incepe cu 2!!!suna si mai bine
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 29 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
SunSmile spune:
Am ochii in lacrimi...acum 28 de ani si mama era in travaliu si mai avea nitel pana sa ma tina in brate! (drept urmare nici nu m-a sunat, mereu o face la ora 10.55 cand am spus oaaaa pt prima oara). Acum o prietena de-a noastra e in operatie si un mic miracol vine pe lume!
Mona ma gandesc la voi si stiu ca va fi bine! Bebe Codrin hai puiule!
Multumesc din tot sufletul meu pentru urari, fetelor! Nu stiu ce as putea spune mai mult decat ca mi-ati facut ziua senina! Sunteti minunate!
Sa stiti ca si Narcisa e bine si Sirenutza!
Scriu mai multe dupa...acum am muuuulte emotii pt Mona!
Va pup
SUN
35+