Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Sun -La Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi si Galu!, tot ce iti doresti sa vina in calea ta, sa fii asa mereu, cu inima curata si mereu gata cu o vorba buna pentru fiecare.
Te pup si petrecere frumoasa azi!

ella81it, sigur ti-au dat fetele o reteta de glazura, chiar acu 3 zile am facut un tort de ciocolata, si am facut glazura de cioco cu 200g ciocolata topita am pus 50g unt si 2 linguri de lapte si gata glazura.
Asa cum zicea si bujo daca nu ai ciocolata, pui cacao dar ceva mai mult unt.

cristina 26, , si crede-ma ca spitalul asta e cel mai bun din Japonia, si uite ca si la ei se mai prajesc masinariile.
Oricum daca nu au facut la plecaciuni( stilul lor), de am zis ca are sa-i lase spatele, degeaba spuneam eu ca e ok, ca e fier si ca se mai strica, aiurea ei tot cu scuze si plecaciuni.

Multumesc frumos fetelor pt vorbele voastre frumoase, stiu eu ca ati avut si voi o influenta prin rugaciunile voastre, ca bebe Matei sa fie bine.
Asa e, are sa cam fie un grasun, mereu se mira medicul cand il masoara ce lungan si dolofan e.
Al meu intra in febrilatii, incepe sa realizeze ca plecam doi si ne intoarcem 3, si ca asta micul nu pleaca nicaieri, ramane cu noi pana plecam noi in calatoria cea lunga.
Ieri s-a apucat sa-mi verifice in bagaj daca am pus tot, ca stie el ca eu gravida stau prost cu memoria, da rau de tot, uit de la mana pana la gura.
Pup fetele!

camy_pus, asa cum a zis si anaxena ,din proprie experienta iti zic si eu, trecuta printr-un divort, acum super fericita alaturi de un om minunat.
Tot raul spre bine, ma bucur ca esti stapana pe tine, si esti cat de cat calma, foarte bine ,mangaie burtica si vb cu fetita ta cat de mult poti tu.
Te pup si iti doresc numai bine si fii tare pe pozitii.

Plec si eu sa vad ce mai fac prin casa si apoi la cumparaturi, spor fetelor la treburi si aveti grija de voi.

Pup you all!

35+www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Mada, imi pare rau ca iar te-a luat maseaua, sper sa-ti treaca repede.
Pe mine nu ma mai durut un dinte cred ca aveam 13 ani, da si acum dupa atatia ani inca imi aduc aminte ce durere nasoala.
Sper sa-ti treaca repede.

Eu sambata trecuta am fost la coafor sa ma vopsesc, si astia aici au un stil ciudat, iti pun o patura pe picioare, vreo 3 prosopele stranse in jurul gatului, si la final pelerina aia de plastic.
Dupa vreo 20 de minute ma luase niste transpiratii recii, aveam broboane pe frunte, ma luase cu calduri, lesin si tremurat.
Nu stiam cum sa le cer mai repede zahar, sa inghit niste bomboane, ciocolata, si sa ia de pe mine patura aia ca muream cu zile acolo.
Mereu port in poseta pliculete de zahar, bomboane si pastile cu calciu.
Se speriase tipul care ma vopsea de numa, se albise si asta la fata, ca apoi sa ma chinui sa-l calmez ca nu e nici o problema acum , cred ca a ramas marcat pe viata.Am pus vreo 2 poze cu noua culoare, nu e cine stie ce, dar merge si asa.

Mai bag o masina la spalat si sa bag puiul la cuptor,il fac cu bere, daca tot nu pot sa beau bere.

Spor la toate !

35+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineatza!
Si daca aseara n-aveam somn acum de ce-as avea? Asa ca bantui pe net cu noaptea-n cap.
SUN , LA MULTI ANI!!! , sa fii sanatoasa si tu si bebelusul tau, sa fii fericita si tot ce iti doresti!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita26+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Amalia , bine ai venit. Am vazut si pozele frumoase si mamica si burtica! Si camera lui bebe mi-a placut.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Sunulica- La Multi Ani si muuuuuulta fericire alaturi de o Galu perfecta si de un tati de Galu la fel de iubaretz! Sa ai o zi superba!

Pupicei tuturor

Ralu
32 Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici,

eu cred ca am dormit vreo 3 ore...sunt cam rupta de somn...sunt SUPER umflata la fata....am pungi sub ochii...tare urate...
Si acum trebuie sa ma pregatesc de servici, dar nu mai stiuu cu ce sa ma imbrac...nu ma mai incape nimic...cred ca sambata ma voi apuca de cautat prin sacii cu haine...poate ..poate mai gasesc ceva bun si pt mine..

Si acum....la servici cu mine!!!!!

Cami 32s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

LA MULTI ANI, SUN!
SA FII SANATOASA, LA FEL SI BEBELUSA SI SA VA BUCURATI DE EA!

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

LA MULTI ANI SUN SMILE ,SA AI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS.MULTI PUPICI
Camy imi pare since rau de divort dar p#259;oate este mai bine asa decat sa traiesti in stres si tu si bebelina,chiar credeam ca poate s-au rezolvat problemele voastre,ca stiu ca ai avut ceva porbleme toata sarcina.
Caitilin trebuie sa stiu clar ce iti doresti mau mult,ca daca deja se baga soacra este rau ,dar te descurci tu .
Caprioara poate imi spui si mie rezultatul ca ma gandeam la tine ,oare cu o fi??
Fetelor azi fac 33 de saptamani, si sincer ma bucur ca mai e putin dar imi e greu fac pip foarte des,am o greutate in pelvis parca,ma misc mai greu,oare o sa rezist pana la final ,ieri m-a luat plansul de nervi cand am vazut ce des fac pipi.
Pupici pentru Bujo,Didi,Nati,Atb,Ralu79, Violeta29,Biribu,Mada(sper sa te simti mai bine azi si sa nu te mai sacaie maseaua), Cristina 26 si pentru toate gravidutele.
Cine mai stie ceva de Irda si de Mona???

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

TURTURICA , deci si la tine s-a intors deja bebe? Oare vor ramane asa pina la nastere sau e posibil sa se mai intoarca?
CAMY , ai un pupic si o floricica de la mine, imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva tocmai acum, dar asa cum ti-au zis si fetele decat o viata amara , mai bine mamica singura. Esti tinara, poti in orice moment sa-ti refaci viata!
NATI sa-ti fie de bine noul look, am vazut si pozele , iti sta foarte bine.
La noi iar ploua de rupe si eu nu mai pot de ciuda ca vroiam inainte sa pleca la serviciu sa ma duc prin piata sa-mi iau cirese si castraveti ca sa-i pun la murat. Asa ca inghit in sec si bag un iaurt la ghiozdan.

mult asteptat

Mergi la inceput

DARA pupici si tie de la noi

mult asteptat

Mergi la inceput