Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 2
anaxena spune:
imi e foarte cald!!!
mai sufera cineva de caldura?
sotul meu zice ca lui ii e putzin frig..deci sufar de calduri!!!
Ana-Maria35+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 30 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
MissJJ spune:
Didi .
Sorelix enjoy.
Adriana multumim. Si eu dorm bine cand ploua asa mai ales daca e vara si e o ploaie din aia racoroasa si miroase asa a ud de afara.
Violeta nasol cu somnul si eu aveam perioade asa sarcina trecuta, acuma mai rar ca is prea obosita uneori si vreau nu vreau tot adorm dorm cam in etape ca ba ma intorc ba amortesc ba merg la baie da tot dorm.
Eu la pranz dorm in genere bine si adanc asa si mai dorm asa dim devreme pe la 4-5-6 da daca e prea soare afara ma trezesc daca e mai innorat atunci dorm bine. Si imi place sa dorm cu geamul intredeschis prefer sa ma invelesc si sa vina aer curat decat sa stau dezvelita si sa ma sufoc.
In seara asta nu stiu cum oi dormi cu maseaua asta care ma terorizeaza, sper sa reusesc cat de cat ca maine mai am si treaba de facut si nu ajuta daca is ca o leguma.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani
MissJJ spune:
Anaxena si la noi e cam la fel mie mi-e cald de numa si a meu zice ca e frig. Si sarcina trecuta spre final nu mai puteam de caldura, eu am si o boala cu aerul curat pe cand lui ii place sa stea inchis ermetic noaptea.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani
violeta29 spune:
Gata , am citit tot, n-am retinut nimic.
Mada, Ana si mie mi-e cald de mor, geamul e deschis in laturi dar tocmai s-a oprit ploaia si parca toata caldura ce s-a strans in asfalt toata ziua s-a ridicat in sus.
La multi ani Elenelor , scuze de intarziere, cate o floricica de la noi
Ma duc sa ma lupt cu somnul, mai intru maine dimineatza, inainte sa plec la serviciu.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita26+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
turturica spune:
seara buna si de la mine, fetelor si la multi ani sarbatoritelor de azi, camy, bujo, ella. Ca de obicei, am fost iar pe drumuri azi insa azi de placere, ca mi-am luat o zi de concediu. Am reusit in sfirsit sa ma tund, sa ma vopsesc, am mai luat cite ceva pentru camera lui bebe, neshte vopsele, pensule si-alte unelte ca v-am povestit ca pe-al meu sot il apuca harnicia si are tot felul de idei de decorat.
Am fost si la doctor si totul e bine, doctorul a zis ca am o sarcina model. Bebelina e bine, s-a asezat cu capul in jos, desi mai are vreme sa se intoarca, dar eu sper sa ramina in pozitia de start Are 1200 de grame micuta si eu nu m-am mai ingrasat asa de mult ca in primele luni de sarcina. Mi-a facut si testul de glicemie provocata si-o sa primesc rezultatele in citeva zile.
Cam asta de la noi.
camy, ce sa zic, imi pare rau ca situatia e asa de proasta intre tine si sotul tau. De ce a depus el actele de divort, n-a discutat cu tine inainte de a face treaba asta? Oricum, imi pare rau.
dana, eu sint mai mica la saptamini decit tine si vicky, de-aia fur idei de la voi. Ca eu inca mai am vreme de bagaj, dar vreau sa ma inspir de undeva. Ideile tale sint excelente, la mp3 player si strugurel nu ma gindisem, de ex.
vicky, esti norocoasa ca mai dai de cite-un doctor roman, am observat ca e mult mai usor de gasit asa ceva in zonele francofone, pe-aici nu dau de asa ceva. Va trebui sa m-apuc de sapat pt un pediatru, ca cica e bine sa il ai de dinainte de ai naste.
mada, inca un pic si vine ziua X. E stresant, insa sint convinsa ca va fi o zi de neuitat.
De-abia astept sa ne pui poze.
map, eu de treaba cu marul pt arsuri nu stiam, trebe s-o incerc si pe asta, ca mie tare-mi plac merele.
adriana, ar fi bine s-o rogi pe prietena ta sa-ti ia si caruciorul, altfel e pacat de landou sa-l folosesti doar pt masina. Cum e vremea pe la cluj? Eu tot astept soarele ala promis de sun
sunu, pentru ca eu nu stiu cind si daca apuc sa mai intru miine pe aici, iti urez multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de o galuscuta asa cum ti-o doresti.
27+
mcoca spune:
Turtu, hai sa-ti spun din ce e formata populatia romaneasca din lyon: doctori+ingineri+studenti cam 60% si restu tigani :))). Asa ca o data ce a intrat un doctor in grup, repede mai gasesti o gramada :) si de toate specialitatile.
Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
amalia1 spune:
Hai ca mai incerc o data, am pierdut primul mesaj
Buna fetelor, sint o graviduta de 35+ cu minunea Alex, sint inscrisa la gravidute prin FIV dar nu am fost activa. Va citesc mai demult, pe cele mai active va stiu deja, dar de saptamina asta stau acasa iupiiii !!! si voi avea timp si sa scriu, sper ca ma primiti printre voi. Incerc sa pun poze sa ma cunoasteti.
toate fetele si nani bun
amalia 35+ cu Alex
Biribu spune:
Deci intii si intii:
Multi Ani Traiascaaaaaa, Multi Ani Traiascaaaaaa, Laaa Muuuulti AAAAni!!!
Te pup din toata inima Laurash si iti urez cea mai frumoasa si senina zi, sa-ti fie viata ca o primavara alaturi de Galushca mica si sotiorul tau!!!!
Mami de Anna (5.02.2007) cu
Louana_me spune:
E deja ora 1, deci e 22 mai: La Multi Ani Sun-ule, sa fii o mamica implinita si fff fericita alaturi de Galu si de taticul ei!
Amalia, bine ai venit, si te felicit ca de acum stai acasa! Eu stau de muuult timp, asa ca stiu cat e de bine .
Ana, m-a apucat rasul cand am vazut ce ai scris. Exact cu cateva minute inainte il rugam pe sot sa deschida si usa si geam..ca mor de cald. El le-a deschis dar si-a pus si un tricou ca "e prea frig" .....
Carmenela
, imi pare rau ca ai probleme cu tensiunea, pentru ca si eu trec si am trecut prin ele, asa ca te inteleg foarte bine. Pana acum doua saptamani m-am descurcat si eu cu doua Dopegyt pe zi, si cu o TA mentinuta pana in 14/9. Dar de atunci, iau doza maxima de Dopegyt+Adalat (nifedipina), si o mentinem la maxim 17. Dar incercam sa mergem mai departe asa. La mine de tratamentul hipertensiv nu s-a ocupat deloc dr ginecolog, ci doar cardiologul, care ne-a devenit prieten in timpul acestei sarcini, asa de des ne-am vazut...Mainile de-abia acum mi se umfla si mie. Sa fii f atenta la tot ce inseamna simptom de preeclampsie, ca sa poti fugi la dr la timp.
Noapte buna celor care, ca si mine nu pot dormi, din motive de prea mult somn peste zi
Louana 35+ cu iubita mica
amalia1 spune:
Mare liniste, toata lumea doarme sau incearca sa doarma, eu sint in contratimp. Am incercat sa pun poze si vreau sa vad daca am reusit. Noapte buna. pe miine
http://s276.photobucket.com/albums/kk18/aprepelita/graviduta/