Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vicky am inteles bine ce zici, tocmai asta e diferenta, la voi se calculeaza dupa data ovulatiei si la noi dupa data UM. Numai ca la noi medicii au deosebita placere sa le amestece cum vor ei. Adik desi iau la inceput ca reper UM, pe parcursul sarcinii tot schimba DPN-ul in functie de evolutia lui bb si le fac cu capul pe bietele gravidute care multe dintre ele nu stiu unde sa se documenteze ca sa se lamureasca. Si de multe ori zic ca bb e mai mic cu 2 sapt (ceea ce e si normal avand in vedere ca ovulatia e la 2 sapt dupa UM in general) si se panicheaza biata mama ca bb al ei e in retard de crestere. Deci nu ma indoiesc de ce zici tu, e ok sa calculezi si dupa ovulatie, si dupa UM, dar de fiecare data sa iei acelasi reper nu sa jonglezi cu amandoua.

Tocmai am vb cu Mona si, desi mai avea dureri, era fericita ca l-a vazut pe Codrin. A zis ca e sanatos, Abgar 9, respira singur si e leit Cris cand era mic. A avut dureri cumplite, se tot contracta uterul si nu ceda cu calmante. Acum park au mai cedat si spera sa se poata odihni. Sangereaza dar a zis dr ca e normal, sunt lohii care in cazul ei sunt mai abundente.
Va pupic si noapte buna.

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, ce burtica frumoasa de 35 de sapt si 28 de ani!

Didi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

ma retrag si eu,
noapte buna burtici!

34+ AMR 5+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am primit sms de la Irda, e inca in travaliu si mai dureaza ceva .

Noapte buna tuturor, daca mai aflu ceva va tin la curent.

Diana 32+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sun ce radioasa esti Se vede ca iti prieste cu burtika

Tecky foarte bine iti sta cu noua culoare, auzi, da burtica unde-ai ascuns-o, ca in ultima poza zici ca e mai mica decat in cea de la 29 de sapt

Ankule, Ligiuta e maricica tare, bv mami, si eu ca si tine tot un smotru si-o alergatura dar las' ca terminam noi

Io cica deja-s in weekend ca mi-am luat liber maine ca am intalnire cu gargaritza la doc, sa vedem cum am mai crescut, daca ne-am mai grasunit... mie mi se pare ca mi-a mai crescut burti in ultimele zile, sper sa fie de bine

Noapte buna fetele, ne-auzim maine la cafea, poate, poate aflam si vesti de la Irda.

Monica 32+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Diana multumim ptr vesti

inca un rand ptr Irda

_

34+ AMR 5+
Andreea Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Buna,
sunt o gravidutza de iulie-august cu DD pe 10 iulie. De citit, v-am citit de la inceput dar nu am scris pentru ca fiind in Canada as fi fost mai tot timpul in contra timp. De saptamana asta sunt acasa si poate o sa fie si eu mai activa pe forum.
Fetelor, vreau sa va spun ca sunteti grozave, de multe ori citind mesajele voastre m-am regasit in ele, cu temerile si semnele mele de intrebare. Si ce usurare cand vezi ca nu esti singura care trece prin asa ceva. Asa ca vreau sa va multumesc din suflet si va doresc la toate bebei sanatosi si mancaciosi.

Amalia, imi plac tare mult perdelele din camera lui bebe. De unde le-ai luat?

Daniela 33+ cu bebe Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragutzele va astept la capitolul numarul 71 , capitol cu pepenasi.

Mergi la inceput