Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna seara, fetele
am avut o zi azi...de tot.......nu vreau sa vb urat. asa ca...am cam lipsit de la apel.Dar de citit am reusit sa citesc to.
SUNsa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa ai parte de tot ce iti doresti.LA MULTI ANI!
MADAsper ca esti mai bine cu maselutza si ca nu ai emotii pentru sambhata. Eu stiu ca totul va fi ok , ca daca ai organizat asa de mult si de bine totul, nu are cum sa fie altfel.
Felicitari pentru MONA SI CODRIN Bine ca s-a terminat totul cu bine.probabil ca si Irda o va urma.
Ma bucur sa vad ca forumul e animat de atat voie biuna si de emotii pentru primul bebeloi!Sa dea Dumnezeu sa fie pentru toate la fel de bine.
Eu nu prea m-am simtit bine azi, e prima data cand am o stare...extrem, de nasoala in sarcina asta. Azi-noapte m-am trezit in isteria de tunete si fulgere de afara pe la 2 si ceva si m-am speriat ingrozitor. pana si BB s-a trezit si se tot misca ingrozoit rin burtik. M-am stresat ca l-am stresat, dar pur si simplu nu imi puteam controla teama de vijelia de afara.
La scoala mi-a fost rau,c red ca de la glicemie ca ma luase cu tremurat. asa ca am ajuns acasa si am hotarat sa iau elevit si fier non stop. Nu stiu daca e bine, dar ma gamndesc ca poate nu mananc ce trebyie intotdeauna. Am o stare atat de rea, incat as plange.
nu am nicio explicatie...pur si simplu. ma iau si gandurile negre...oparca abia astept sa il vad pe BB sa stiu ca e intreg si are toate degetelele si ca e sanatos tun din toata puncetele de vedere....Offfff.....
si am si raceala asta pe cap....care ma streseaza cumplit.
sper ca voi cunteti mai bine. Va pup de noapte buna.

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Vicky, aici i-am intrebat de ce in unele tari (inclusiv Canada) la eco morfologic se mai poate schimba data probabila a nasterii.Mi-au zis ca in urma cu mai mult de 10 ani si aici se proceda la fel, dar acum data probabila a nasterii este cea pe care o arata ecografia inainte de 12 saptamini.Aceasta nu este in functie de ultima menstruatie, ci in functie de dimensiunile fatului.

Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

scuzati ca ma bag asa, din senin, pe-aici...

LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, BUCURII SI NOROC IN VIATA, NASTERE USOARA SI UN BEBE CUMINTE, SANATOS SI MANCACIOS, SUN SMILE!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nici o veste de la Irda inca...

Tecky foaarte frumusica mamica si bluzita roz! Super!

Vic mie mi se pare SF...cum determina doctorii data exacta a ovulatiei??? Aici se foloseste data UM ca reper si mi se pare mai ok asa. Ma gandesc ca sunt femei cu ciclu neregulat, femei care ovuleaza total "out of normal"...nush...

Sorelix l-am sunat acum pe dragul de prieten dentist. Mi-a zis ca poti lua antibiotic, asa cum te-au sfatuit si fetele. Ar trebui sa te ajute nitel, pt ca sigur ai infectie, dupa cum se manifesta. Ahh, mie-mi place listuta...esti o mare priceputa! Nu stiu cum ai tu vreme si de noi si o faci cu atata daruire! Multumim!

Ma'c sa stau la tv si sa astept vesti de la Irda...poate-poate...

Am pus in picasa cateva poze facute acum de tati al nostru cu bale(ri)nutzele lui

EDIT: Ralu ce surpriza! Saru'maaanaaa! Urmezi la apel sambata!:)

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Wow, ce-mi vad ochii? Plec si eu ca tot omul la munca si cand ma intorc deja avem un bebelus si al doilea e pe drum?
BINE AI VENIT BEBE CODRIN SA CRESTI MARE SI FRUMOS! FELICITARI MAMICO, ESTI O CURAJOASA!
IRDA SI BEBE ANTONIA , SUNTEM ALATURI DE VOI

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita26+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mada, cat de rau imi pare ca te chinui atata cu maseaua aia! Tocmai acum cand se apropie asa un eveniment important pt. tine! Ar fi pacat ca o asa frumoasa zi sa fie umbrita de o idioata de durere de masea! Ti-ar strica toata ziua! Oare chiar nu se poate sa iei nimic ca sa-ti treaca? Eu sunt de acord cu lista cu bebei separat de cea de gravidutze, dar ma gandeam ca in momentul in care o mamica naste, sa o scoti de la lista de gravi. Dar oricum e bine!
Turtu, pune poze cu noua freza! Sa stii ca asa am sa fac, sper sa mai mearga sotul prietenei mele in strainatate, sa-mi aduca si carucior la landou, daca nu, il folosesc doar pt. scos din spital si pt. drumuri mai scurte cu masina si eventual pe post de patut in prima luna.
Dara, esti o frumoasa!!! N-ai de ce sa te complexezi, cu putina vointa si ambitie o sa iti revii tu la formele initiale dupa ce nasti!
Tecky, esti asa de frumoasa si radioasa!!! Iti prinde bine perioada asta a sarcinii, pe bune!
Narcis, ma bucur ca iti mai faci timp sa scrii din cand in cand, astept sa revii in forta! si cu poze noi!
Am eu ce am cu pozele, va tot stresez sa puneti poze cat de muuulte ca taaaare-mi plac! Cristina, si tu ziceai la un moment dat ca faci poze noi, unde-s?
Nati, frumoasa culoarea la par! te pregatesti si tu incet, incet, nu?
Amalia, bine-ai venit printre noi!
Biri, tu stii ca noi te iubim si ne rugam ca bb sa fie sanatos!!! Ai incredere in DD si ai sa vezi ca totul va fi bine pana la urma!

Adriana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

ma tot invart si eu pe aici, poate poate aflam vesti noi de la Irda si BB Antonia.

am vazut poze frumoase cu Tecky si Dara

34+ AMR 5+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sun, se vede din poze ca ai avut o zi super, radiezi toata de fericire!!! burtica !!!

Adriana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Off, imi pica ochi-n gura de somn da' nu ma-ndur sa ma duc la culcare, poate, poate aflam ceva de Irda si bebe Antonia!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita26+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Sun frumoasa burtica la 28 anisori

34+ AMR 5+
BB

Mergi la inceput