Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
anca81 spune:
Va multumesc pentru primirea calduroasa
It's so good to be back! Am dormit atat de bine in patutul meu
Oricum, confortul meu conteaza mai putin acum, important e sa fie totul bine iar contractiile astea sa nu se inmulteasca din nou.
Imi pare rau daca povestile din spital v-au ingrozit, poate ar fi mai bine sa le sterg. Pe mine m-au marcat si ma gandesc acum foarte serios sa fac cezariana chiar daca nu exista recomandare dpvd. medical. La mine e totusi pelvisul foarte ingust, inca de la prima consultatie medicul m-a avertizat asupra acestui fapt. Mai avem timp de gandire inca cateva luni 
Am papat niste penne cu sunca si cascaval
... mi-a fost tare dor de mancarica buuuuna ![]()
O burtica mititica
24+
Carla Alexandra
alexa si mami spune:
'neata!
YUPIII!!! ce vesti bune gasesc aici, anca bine ai revenit!
ma bucur tare mult ca sunteti bine. eu la raceala, chiar si cind nu eram insarcinata, luam paragripe si homeogene9 (pt git) si chiar au avut efectul scontat. homeogene9 ii dau chiar si alexei.
dulce, multa sanatate!
nerantula, ce romantiiic
vrem poze multe.
teomaria, felicitari pt fetita!
andreea, felicitari pt verdictul dr! sa o tii tot asa. fetele care merg la innot iti pot confirma senzatia simtita. eu la prima sarcina am fost la mare pe la 28S, si chiar daca nu stiu eu sa innot, ma balaceam la piscina cu colacul si era suuuper, alexa dadea si ea din minute si picioare in ritm cu mine:)
nusha, asa face si dr care ma urmareste, nu uita niciodata sa ma avertizeze in legatura cu greutatea. noroc, ca io's constiincioasa![]()
ce vreme ciudata!!! ne tine sechestrati la domiciliu![]()
alexa si
mami
danucu spune:
Buna fetelor! 
Nu am mai scris demult, imi cer scuze. Acum doua saptamani a trebuit sa merg la un curs de project management si nu am avut acces la Internet, apoi a fost liber aici si am fost cateva zile in Germania, saptamana trecuta au fost dineuri si evenimente, iar nu am avut timp, seara am incercat sa tin pasul cu voi dar nu am putut sa citesc chiar tot ca tare
ati mai fost.
Eu sunt bine, nu va faceti probleme pentru mine, cu moralul stau uneori mai prost, cred ca oboseala isi spune cuvantul. Ori sunt fericita de nu se mai poate ori sunt trista si plang din orice (cica face parte din sarcina).
Eva multumesc mult ca te-ai gandit la mine, mii de pupici din partea mea
, esti foarte frumoasa, pozele tale nu le-am ratat.
Pupici si pentru Monica si Anca.
Anca, sper ca sunteti bine amandoua, daca am inteles bine astazi sunteti acasa.
Noi vom merge astazi la eco morfofetala de trimestrul 2, pana azi dimineata nu am avut timp sa ma gandesc prea mult la asta dar acum sunt tare nerabdatoare, abia astept sa ajung la spital.
Am vazut si camera pentru bebe care ne place si o vom comanda sambata, carut trio la fel. Aici se face lista de nastere, acum ma documentez si eu cam ce avem nevoie si vom deschide curand o lista pentru bebe. Tot ceea ce e necesar vom cumpara noi, restul vom pune pe lista. Cum eu nu am familie aici iar cea a sotului e foarte mica (sotul e singur la parinti) nu putem pune prea mult pe lista. Doar cadouri mici pe care le-ar putea oferi prietenii.
In rest ma documentez si sper sa aflu cam cat ma va costa nasterea, stiu cu aproximatie cat trebuie sa platesc pentru camera dar nu am nici o idee cat ma va costa restul. Am vazut sume exorbitante si m-am speriat putin. Desi am mai multe asigurari va trebui sa platesc eu in avans. Am ales o clinica si de aceea e mai scump.
Nerantula, Casa de Piatra, sa fiti fericiti si sa aveti un bebe sanatos!!!
Fetelor, va pup pe toate fara exceptie
si promit ca revin maine dimineata cu vesti. Nu mai am rabdare acum sa scriu, abia astept sa vina ora 14.
Pe curand.
21+
EvaF spune:
Andreea_and, sunt excelente vestile de la medic! Acum te poti plimba, mai ales ca vine vara, poti merge si tu in concediu (desi eu te sfatuiesc sa ramai in Ro, ar fi riscant sa iei avionul sau sa mergi departe de casa!), si ai grija cu banda aceea de alergat!!!
Vestile sunt f bune dar nu trebuie sa provoci cu mana ta vreo neplacere! Mai ales tinand cont de antecedentele tale! Bucura-te de sarcina, plimba-te, rasfata-te, dar ai grija de tine!!!!!!! 

Bine ca ai intrat, Danucu, chiar m-am gandit sa nu fi patit ceva! Te puuup si bafta la morfo fetala:

DANUCU

24+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
kid2003 spune:
Bine ai revenit Anca cu micuta Carla la purtator! Sa o tii acolo pana la 40 de saptamani, da?
Intr-adevar sistemul medical in Romania e de toata jena...iti doresc din tot sufletul sa nu mai ai parte de el pana la 40 de saptamani.
bb2
Codruta27 spune:
Danucu, scoatem agitatele pentru tine:

Te asteptam cu vestile bune de la echo!
21+
Vlad
Bebe mic
alexa si mami spune:
danucu, bine ai revenit! ma bucur ca sunteti bine. sa ne aduci vesti bune de la eco. poate ne spui si ce ascunzi in burtica![]()
danucu 
alexa si
mami
anca81 spune:
Danucu 

De abia imi tin capul de la raceala asta nenorocita, ma duc sa dorm putin, intru mai tarziu.
fetele scumpe care m-au asteptat acasa!
O burtica mititica
24+
Carla Alexandra
sanziana27 spune:
Anca la Ginecologie 1 l-am nascut pe Dragos cu dr Ona Dan (tot la el merg si acum, dar la cabinetul lui privat) dar voi naste tot la Gine 1. Eu am fost internata la sectia Patologie (sarcini cu porbleme, unde el are saloane-super 3 in camera cu baie proprie) dupa cezariana am stat 3 zile la terapie (renovat fetele dragute), dar pana mi-a scos firele m-au mutat la sectia operate, eu nefiind cu bebelusul langa mine fiind prematur (aici a fost horror, dar au trecut repede 4 zile) si ne-au transferat la Centru de Prematuri....alta poveste!
19+ cu
si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
clau_geo spune:
Danucu bafta multa astazi si sa ne dai detalii legate de masuratori
si de sex , ca am ramas puti e care nu stim ce va fi minunea noastra 

23+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita