Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sanziana, multumesc. Dr. Ona era plecat la un congres in Spania saptamana aceasta , am aflat si eu ultimele informatii in spital. Pe mine doctorul din BM m-a trimis la Cruciat, am inteles ca e un doctor foarte bun si chiar s-a purtat impecabil cu mine. Iti dai seama ca am stat la parter, acolo unde e horror. Tu cat ai dat pentru nastere?

O burtica mititica

24+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Claudinna, nushu, clau, Alina multumesc de incurajari!
Clau felicitari pt schimbarea semnaturii. Oi fi fost tu nascuta prematur dar uite ce fata mare si frumoasa ai crescut!
Sanziana imi pare rau pt tine ca nu ai scapat de greturi..si chiar asa a zis ca nu mai scapi pana nasti? off... sa treaca!
Ankussa felicitari pentru baietel!!
Teomaria felicitari pentru fetita sanatoasa! Si la mine a scris circulara de cordon prin sapt 17 si apoi la 20 saptamani nu mai era, deci nu-ti face probleme.
Nerantula felicitari, casa de piatra si copii sanatosi!!
Bine ai revenit Denisa, imi pare rau sa aud de problemele cu spatele.
Musette esti o scumpa, !
Anca uraa, bine ai venit acasa! Imi pare rau ca esti racita, presupun ca ai contractat-o in spital. Despre spital stiu ce vrei sa spui, si eu cand am fost internata m-am ingrozit, bine ca e totul ok cu colul si cu micuta Carla.
Danucu bine ai revenit la odisee, bafta la eco!!
Eva da nici eu nu ma incumet sa plec prea departe, poate cel mult in bulgaria dar inca nu e hotarat nimic, mai depinde si de sot care are ff multa treaba saptamanile astea.

Fetelor nu ma apuc acum de alergat ca nici n-avem voie - doctorul mi-a zis ca trebuie ori sa merg la inot ori sa merg pe jos si cum stau intr-o zona in care nu prea m-as incumeta sa merg singura (pantelimon) mi-am luat la inceputul sarcinii o banda de alergat profesionala pe care o voi folosi pt mers usor si cred ca imi va iesi sufletul dupa atata repaus.

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salutare, asa mai pe la prinz. m-am sculat cu noaptea in cap, ca m-am dus sa-mi fac niste analize si nu am rezolvat nimic. eu de obicei ma duceam pa clinici private, numai ca acum, doctorul meu de familie m-a trimis la un spital de stat unde se face testul pentru diabetul in sarcina... in fine, sa va spun ce am patit...

In minunatul oras Budapesta, aceeasi strada poate exista in mai multe districte... si daca nu stii in ce district trebuie sa mergi, atunci poti sa traversezi toata Budapesta ca sa ajungi unde nu trebuia...
Asa mi s-a intimplat mie de dimineata, trebuia sa ajung la Uszoki u Korhaz, adica Spitalul de pe strada Uszoki, si cum doctorul de familie imi spusese ca este departamentul II, eu m-am gindit ca se refera la districtul II, si uite asa am ajuns unde si-a intarcat mutul iapa si anume la capatul Budapestei, dupa o ora si 20 de minute de mers cu masina, pe o starda care se infunda, unde existau vreo 3-4 numere, iar localnicii dadeau de mincare la gainile care se agitau prin curte!!!! Nenea ala pe care l-am intrebat unde este renumitul spital, mai ca mi-a ris in nas... aratindu-mi pe ce straduta ajunsesem, singura chestie pe care am inteles-o a fost districtul XIV! Dupa moaca lui, cred ca mi-a zis: duduie, esti nebuna, ce spital aici? tu ai vazut unde ai ajuns???

am injurat de toti dumnezeii, mai ales ca nici nu mincasem sia veam si o teama ca va dura mult, ca cica iti da un sirop sa bei si-ti ia singe din nou la doua ore dupa ce ai ingurgitat nenorocitul ala de sirop.

Acest spital exista in districtul 14 pe strada Uszoki, adica la citeva strazi de unde stam noi..... uppppsssss..... asa ca maine ma voi duce acolo. macar nu voi mai face o ora jumate cu masina, ci mai putin de 5 minute...

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Anca bine ai revenit acasa ! Ma bucur foarte mult ca esti mai bine ! Sanatate ca sa treaca raceala pacatoasa!

Casa de piatra nerantula si felicitari pentru bebe cumintel !

babytza si angelynna bine ati venit in odisee si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi !

felicitari teomaria pentru bebelina in grafic!!

bafta multa la eco, danucu !!![

22+ dupa UM
GA 19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Deci se naste si bb2 Antonia la odiseea de iulie-aug. Irda are dilataie 3 cu tot gynipralul asteapta sa iasa Dr ei din cezariana. O simtea pe bebelina cum coboara.
La fel si Mona era in stare buna, nu nascuse acum o ora, va face anestezie generala.

Amandoua sunt ok, deci sa le uram succes

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Anca, bine ai venit!

Va multumesc fetelor pentru galerie, va pup pe toate.

Nu mai am rabdare, promit ca revin maine dimineata cu vesti. Sper sa nu fiu dezamagita, ca data trecuta la control a fost totul prea rapid, in 10-15 minute eram deja afara.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu am papat niste cartofi frantuzesti,reteta personala si acum nu mai stiu cum sa stau am stomacul suus, uuuuf.

Danucu bafta la echo

Piolica imi pare rau de timpul pierdut

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Tin si eu pumnii pentru Irda si Mona !!!

22+ dupa UM
GA 19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Laureta, merci. macar maine o sa ma duc mai aproape, dupa care o sa lucrez de acasa.
Anca, bine ai revenit.
Danucule, si tie la fel. sper ca ti-a priit prin Germania. Bafta azi la eco!
Nerantula, felicitari pentru nunta. casa de piatra si tot ce va doriti. sa va iubiti si sa fiti fericiti impreuna.

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Salutare fetele,

noi sintem bine, aseara ne-am delectat cu muzica (trebuie sa va spun ca ii place foarte mult si face miscari multe), vorbim putin seara, ii spun ca il iubesc foarte mult si la fel de mult si tati (care din pacate nu poate sa fie cu noi mereu pentru ca lucreaza in afara Bucurestiului)

Tin pumnii pentru Irda si Mona.

As vrea sa va intreb: in iunie ma duc pentru eco 3D, este bine sa vb cu doctora din timp despre trusa epidurala, daca da, de unde o pot lua - din spital sau de la farmacie?

LE: si eu am racit, am vb cu doctora si pot sa iau aspirina si paracetamol
Asteptand un ingeras 20+

Mergi la inceput